Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.12.2017 14:50 - ПИТАНЕ лично до ДЕЛЯН СЛАВ ПЕЕВСКИ - останало БЕЗІ ОГГОВОР и до момента
Автор: lordmdobrev Категория: Лични дневници   
Прочетен: 805 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Първо питане ЛИЧНО ДО ДЕЛЯН СЛАВЧЕВ ПЕЕВСКИ -  останало  и до момента без отговор .

  ЗАЩО ли ?!?!?! 

  

--------------------------------------------------------------
          
ДО   г-н Делян  Славчев Пеевски

   София 1421, ул. Крум Попов № 46  ег(т.2 ап.3

                   София 1527 , ул. Екзарх Йосиф № 119  

 

                     To the  President  of USA  Mr. Donald  Trump

                       

                                                       

 

 ДВЕ ПИТАНИЯ   КЪМ ВАС ЛИЧНО  г-н  Делян Пеевски  

                           

                 От   лорд проф.д-р по право  д-р по икономика  МОМЧИЛ  ДОБРЕВ  ДОБРЕВ  - 

                            София ,  ……………………. 

 

 

              Уважаеми г-н   ПЕЕВСКИ,

 

  Принуден съм директно да Ви попитам следното:

 

     1/.  Вече  четири човека , принадлежали  на бившите борчески мафиотски структури  , както и лицето  Юрий Петров АВЧАРОВ – по неговите думи – ВАШ БЛИЗЪК ПРИЯТЕЛ ми потвърдиха, че  КАКТО  ВИЕ така и  г-н Сотир ЦАЦАРОВ   сте опънали чадър над ЧСИ Георги ДИЧЕВ,  и ЧСИ Якимов   и затова  никой прокурор не  разследва доказани от  ЧСИ  ДИЧЕВ   и ЧСИ Якимов нарушения  влизащи в компетенциите на Наказателния кодекс,  като например присвояването на над 708 хиляди лева още 2008г. от ЧСИ Дичев , които  пари принадлежат на АМЕРИКАНСКА ФИРМА,  присвояване от ЧСИ Якимов на хиляди левове !

    Не случайно   управителя и собственика на фирмата, която е дължала тези пари ,  и които пари ЧСИ Дичев е следвало да преведе на американската фирма,  СЛУЧАЙНО ИЛИ НЕ -  БИВА ОТРОВЕН и РЕАЛНО УБИТ, прокурори  от СГП веднага след отравянето му  искат ВЕДНАГА ЗАЛИЧАВАНЕ на фирмата, - ликвидиране,  съдия от СГС  постановява  ликвидиране на фирма, не случайно ЧСИ Иван Тодоров Чолаков  е викал  наследничките – децата на ТОЗИ ОТРОВЕН ЧОВЕК  и те са накарани  НЕЗНАЙЕЙКИ  ЧЕ ДАЖЕ  И ЧСИ ЧОЛАКОВ  дължи по изпл.дело  над 700 000 лева  на фирмата на БАЩА ИМ,  да се откажат от наследството и  от фирмата.

 

  Т.е.  ИМА ЯВНО И ДОКАЗАНО  ПРИКРИВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ с участие на прокурори, съдии,  НЕ САМО ЧСИ-та  от МАФИЯТА.

    Вярно не случайно  и прокурор Даниела Димитрова и Досев и десетки други  ПРИ КОИТО СА ИЗЧЕЗНАЛИ МОИТЕ СИГНАЛИ за това просвояване ,  никой не разследва ДИЧЕВ.

   ТОВА СА ФАКТИ  г-н  ПЕЕВСКИ !!

   Не  искам да   твърдя  нищо друго  , но .... фактите  са тези !!!

 

   ЗАТОВА ПЪРВОТО МИ  ПИТАНЕ  към ВАС е

  ДАЛИ ТОВА Е ВЯРНО ?!?!

   Макар, че тайно се надявам, да не е така.

 

 

Колкото за поредния опит за убийството на 03.12.2017г. вечерта   - ТОЙ СЕ ПРОВАЛИ  тъй като  съм обучаван  и от чужди служби  да се предпазвам  от убийци.

Тези хора не знаят , че си имат работа с човек - мен , който се е гаврил с десетки  ЧЕНГЕТА  от ДС  не само в София, когато се върнах от Германия 1989г., но и в Западен Берлин 1985 - 1986 и е избягвал смъртта  и  1991 СПАСИХ ЖИВОТА  и СЕМЕЙСТВАТА на  НЯКОЛКО  разузнавачи , били в списъка на един „уж българин” представител този списък в ЧУЖДО посолство,  след което  десетки наши разузнавачи бяха ЗАКЛАНИ   и други в чужбина.

 Ако близък човек не беше с мен  в тази нощ на 03.12.2017г. щях да се справя с  тези двамата  в колата с удоволствие  - за което съм обучаван доста отдавна.

 Нито пулса ми нямаше да скочи даже с един пункт на- горе , даже щеше да спадне на долу.

 

  2/.  Освен това (ЮРИЙ ОВЧАРОВ и другите три лица, едното от които доведено от него принадлежали на мафиотски групировки, както Двама близки  ЧСИ-та  на председателя на Камарата на ЧСИ  - ЧСИ Георги Съйков Дичев  ми заявиха, че тъй като ЧСИ Георги Съйков Дичев е  обещал  ЗА ЧОВЕК НА ВАС и на  г-н ГЛАВЕН ПРОКУРОР СОТИР ЦАЦАРОВ   място на Частен Съдебен Изпълнител в град София, затова били  и тези  напъни  от ДИЧЕВ и компания  да  лишат от права Частен  Съдебен Изпълнител Мариола Гариобва – бивш наказателен и граждански съдия   с десетки години стаж като такава  без нето едно отменено решение и присъда чела  доживотна присъда, била председател на 7-членен състав.

   И тъй като  този процес на гавра, заплахи, мръсотии , безумни дисциплинарки,  използване на съдии  от ВКС,  извършване на поръчки в нарушение на ВСЯКАКВИ ЗАКОНИ на тази държава БЪЛГАРИЯ  и т.н. и използване на всякакви служби от прокуратура  през НАП и  т.н. от ГЕОРГИ СЪЙКОВ ДИЧЕВ  - доказал, че е от мафията , продължава още от 2008г. и  тъй като на дата  03 декември 2017  в 20,43 часа беше поредния опит  да бъдем ликвидирани- убити   аз и ЧСИ Мариола Гарибова и  двама господа с превозно средство,  съм ПРИНУДЕН ДА ВИ ПОПИТАМ Г-н ГЛАВЕН ПРОКУРОР

   ИМАТЕ ЛИ НЕЩО ОБЩО  С ГОРНОТО ?!?!

 

------------------------------------------------------------------------------

   Ето  копие от  ВНЕСЕНИ  МОЛБИ ПО граждански дела срещу ЧСИ Дичев в съдилищита  в София  за отговори на въпроси по чл. 176 от ГПК

Молба   за допускане на въпроси по чл. 176 от ГПК към ответника ЧСИ Георги Съйков Дичев

           Отлорд проф.д-р по право д-р по икономика Момчил Добрев   Добрев  

                           

    Уважаеми господин съдия,

    С НАСТОЯЩАТА МОЛБА  моля да допуснете  разпит оп чл. 176  от ГПК към ответника  ЧСИ ГЕОРГИ СЪЙКОВ ДИЧЕВ като прилагам въпросен лист:

   1/.   Не е ли вярно, че директно сте контактували в ръководството на АССГ за да се поискат отново експертизи, които  вече са извършени и приети,   но които не Ви харесват  и по Ваша поръчка става това с целта да съсипете Мариола Гарибова каквото обещахте още 2008 ?

  2/. Не е ли вярно, че  ръководството на АССГ обслужва мафията  към която принадлежите и Вие ?

  3/. Не е ли  вярно, че лично 2009 и 2010  сте писали писма като председател на Камарата на ЧСИ   до НАП и прокуратурата  за уж „ финансови нарушения” на Мариола Гарибова и мен – Момчил Добрев Добрев след което  на мен ми търсеха от НАП задължения  от над  18 000 000  / осемнадесет милиона/ лева като физическо лице, независимо, че не дължа нито стотинка на НАП и държавата ?

   4/. Не е ли вярно че  по един такъв сигнал  Ваша поръчка е  образувано  и наказателно дело срещу М.Гарибова , което  в крайна сметка се оказа кьор фишек от Ваша страна ?

    5/. Не е ли вярно, че сте ходатайствували  директоно и чрез съдийка от САС пред съдии  от ВКС да лишат  ЧСИ Мариола Гарибова  от права  за години ?

    6/. Не е ли вярно, че  близката Ви  интимна съдия НЕЛИ КУЦКОВА, когато сте били стажант ,   Ви е осигурила работата в президентството  и същата съдийка  Ви е осигурила контакта  за ходатайствуване  със съдия  СТОИЛ СОТИРОВ  за дисциплинарното дело по което  въпреки че същият е трябвало да си даде отвод по делото тъй като е бил колега на ЧСИ  М.Гарибова когато същата е била съдия, е постановил решение за лишаване от права ?

   7/.  Не е ли вярно , че имате уговорка със съдии от ВКС  да лишават от права неудобни на Вас ЧСИ-та  и обратно  вместо да лишат определени ЧСИ-та   да ги анказват за същото  провинение  за което са лишили  ЧСИ-та  , да ги наказват само с  глоба  от 3000 – 5000 лева ?

   8/.Не е ли Вярно , че  2008г. по една дисциплинарка срещу  ЧСИ М.Гарибова сте заявили, че „ако ЧСИ М.Гарибова се откаже  от  Момчил Добрев ще забравите за всички дисциплинарки ?.

   9/.  Не е ли Вярно , че сте имали уговорка с мафиотскат структура, че ако лишите от права ЧСИ М.Гарибова  ще получите  800 000 евор ?

  10/.  Не е ли вярно, че сте посещавали прокурор Станкова  в СГП  по подадени жалби  срещу ЧСИ М.Гарибова и Момчил Добрев лично в съдебната палата?

  11/.  Не е ли Вярно , че  сте подавали  жалби и сигнали  до СГП,  НАп и други институции  касаещо  ЧСИ М.Гарибова и Момчил Добрев  за проверки  от тези институции ?

  12/.  Не е ли вярно, че  сте сезирали  СГП по различни преписки  за действия  на ЧСИ М.Гарибова и Момчил Добрев ?

  13/.  Не е ли Вярно, че още 2006  - една година отказахте  да осигурите  нито един път режим на контакти  на Момчил Добрев Добрев със сина му по заведено пред Вас изпълнително дело ?

  14/. Не е ли Вярно, че  по изпълнително дело 247/2006  образувано пред Вас  сте присвоили  708 373  лева ?

   15/. Не е ли вярно, че различни прокурорски преписки  срещу М.Гарибова и Момчил Добрев сте посещавали лично прокурори от СГП  и ВКП ?

   16/. Не е ли вярно, че имате протекция лично  от  Главния прокурор СОТИР ЦАЦАРОВ  и затова не се образува никакво нак. Дело срещу Вас  за присвояването на 708 373 лева ?

  17/. Не е ли вярно, че  имате протекция лично  от  Инспектората към Министрество на правосъдието  и затова не се образува никаква дисципилнарно дело  срещу Вас  за присвояването на 708 373 лева ?

  18/.  Не е ли вярно , че са предявени различни суми  от Момчил Добрев   и Вие нарочно  15 минути не отваряхте  входната врата на входа където се намира  офиса Ви, когато на входа беше Момчил Добрев ?

  19/.  Не е ли вярно , че  на едно общо събрание на Камарата на ЧСИ  2008 в Хотел Шаритон сте заявили на ЧСИ Мариола Гарибова  , че ще я съсипете и сте имали връзки  и протекции  на всички нива, без Мариола Гарибова нищо да не Ви е направила ?

  20/.  Не е ли вярно , че мафията  ви подкрепя всячески  и Вие принадлежите на мафията и същата мафия  Ви е вкарала  първо като правен консултант в президентството  а след това в ДИС при СРС  и Вие  сте били определени  от мафията да оглавите частното съдебно изпълнение ?

  21/. Не е ли вярно , че сте получили стотици - милион щатски долари   по програмата  за финансиране образуване  на частното съдебно изпълнение – писане на закона за ЧСИ и т.н. ?

  22/. Не е ли вярно , че Вие подстрекавате  и поддържате различни лица да пишат жалби навсякъде  срещу  ЧСИ Мариола Гарибова ?

  23/. Не е ли вярно, че сте ходатайствували  директоно и чрез съдийка от САС пред съдии  от ВКС да лишат  ЧСИ Мариола Гарибова  от права  за години ?

  24/. Не е ли вярно, че  близката Ви  интимна съдия НЕЛИ КУЦКОВА, когато сте били стажант ,   Ви е осигурила работата в президентството  и същата съдийка  Ви е осигурила контакта  за ходатайствуване  със съдия  СТОИЛ СОТИРОВ  за дисциплинарното дело по което  въпреки че същият е трябвало да си даде отвод по делото тъй като е бил колега на ЧСИ  М.Гарибова когато същата е била съдия, е постановил решение за лишаване от права ?

 

   25/.  Не е ли вярно , че имате уговорка със съдии от ВКС  да лишават от права неудобни на Вас ЧСИ-та  и обратно  вместо да лишат определени ЧСИ-та   да ги анказват за същото  провинение  за което са лишили  ЧСИ-та  , да ги наказват само с  глоба  от 3000 – 5000 лева ?

   26/. Не е ли вярно, че  сте от мафията и обслужвате мафията?

   27/. Не е ли вярно, че сте ГЕЙ?

Дата 23 декември 2017г. София    

                                                          Оставам с уважение :

                  / лорд проф.д-р по право д-р по икономика инж. МОМЧИЛ ДОБРЕВ /

 Настоящото е изпратено по пощата с писмо с обратна разписка.

 

  



Гласувай:
1



1. sekirata - Кого питате
27.12.2017 23:05
Кого питате,той ще избяга ако вече не е
там в Америка,където е скрил Цветелина -
там да ражда,защото знае у нас какви е вършил
и какво го чака,но не знае май,че от Господ
не може да се скрие,нито поколението му
и тази чалга дупедавка,продажница лакома за парите му!

Това е тактиката на нашите мафиоти управници-
да си крият парите и поколението семействата чак в Америка,що не в Китай,а?
Ами щото там се внасят яко с нашите пари!
Колко сме прости ,че търпим това,нали?
Но това е Ганьо Балкански и стрина Гана-такъв народ сме!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lordmdobrev
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1004122
Постинги: 1250
Коментари: 97
Гласове: 367
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930