Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2018 10:04 - Ако ВСС имат ПОНЕ МАЛКО морал, чест ЩЕ ОТСТРАНЯТ СВЕТЛИН ВЕЛКОВ Михайлов от конкурса за председател на СГС
Автор: lordmdobrev Категория: Лични дневници   
Прочетен: 374 Коментари: 0 Гласове:
0



Ако  Висшия Съдебен Съвет имат поне малко МОРАЛ, ще  отстранят  Светлин Велков Михайлов от конкурса за председател на СГС.

АКО  не . ТОВА
 ЩЕ ДОКАЖЕ ЧЕ ТЕ СА ОТ МАФИЯТА и ОБСЛУЖВАТ МАФИЯТА на ГЛАВНИЯ МАФИОТ!!!

-----------------------------------------------------------------------------         



  
ДО      ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ

                              Цецка Цачева – министър

                              Лозан Панов – председател ВКС

                              Георги чолаков – председател ВАС

                              Сотир Цацаров – главен прокурор

                               Атанаска Дишева

                              Боряна Димитрова

                              Красимир Шекерджиев

                              Олга Керелска

                              Севдалин Мавров

                              Цветинка Пашкунова

                              Боян Магдалинчев

                              Боян Новански

                              Вероника Имова

                              Даниела Марчева

                              Драгомир Кояджиков

                              Стефан Гроздев

 

             До министър- председателя  БОЙКО БОРИСОВ

 

              ДО ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ  - председател  ЮНКЕР

              До Механизма за сътрудничество и  контрол – г-жа Пасаркева МИШУ

            

               До президента на Р Българи ягенерал РУМЕН РАДЕВ

 

 

  ИСКАНЕ ДА извършите проверка  и  ОТСТРАНИТЕ  КАНДИДАТА за председател на Софийски Градски Съд СВЕТЛИН ВЕЛКОВ МИХАЙЛОВ  поради следните безспорни доказателства – цитирани по.долу , ПО КОИТО ИМАТЕ БЕЗСПОРНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА – ДЕСЕТКИ ЖАЛБИ ОТ МЕН ъвв Висшия Съдебен Съвет от 2005 до момента

 

 

                              От  лорд проф. Д-р по право д-р поикономика

                                Момчил ДОБРЕВ ДОБРЕВ, лично и като представител

                               На над  20 фирми, ЗАВЕЛИ ДЕЛА В СГС

                          С адрес:   София, .........................................................

             

 

      УВАЖАЕМИ ГОПОДА  ОТ  ВСС,

 

   Правя  с настоящото  ИСКАНЕ да извършите проверка  на действията на Светлин Велков Михайлов като кандидат за председател на СГС   за действията му и бездействията му  като ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СГС  в предишния мандат , поради следнитебезспорни доказателства:

 

    1/.  По вречете но  СВЕТЛИН ВЕКЛОВ МИХАЙЛОВ като председател на СГС в предишния му мандат :

-         Изчезна  дело на което същият беше председател за издаване на изпълнителен лист  срещу „ Кремиковци-  АД за  сумата от над 36 000 лева.

-          

-         Изчезнаха документи по т.дело 95/2007  – съдебно решение , по силата н а което  фирмата ЦВМ Трейдинг Тръст е осъдила „ Кремиковци”-АД  за главница и лихва за 4 200 000 лева  и по този начин  НЕ БЕШЕ ПРИЕТО  ОБЕЗПЕЧЕНО  ВЗЕМАНЕ  - обезпечено с възбрана на 12 000 декара земя  , собственост на „ Кремиковци” АД.

-          

-         Изчезнаха документи по т.дело 95/2008 за ввземане по разноски – ПЪРВО  ПО РЕД за сумата от 2 367 000 лева / два милиона триста шшестдесет и седем хиляди/ лева на ЧСИ М.Гарибова  - ОБЕЗПЕЧЕНО С ВЪЗБРАНА НА над 25 000 декара земи на „ Кремиковци” АД.

-          

-         Въпреки че беше сигнализиран  Св.Михайлов че ВЯРНАТА МУ  бивша съдийка / от 2015/. От СРС и СГС  Йорданка Моллова , че същата не изпълнява съдебно решение  и не осъществява режим на контакти  СЪС СИНА МИ – СЪЩИЯТ НЕ ПРЕДПРИЕ НИКАКВИ МЕРКИ срещу подчинената си.

-          

-         Въпреки че  Св.МИХАЙЛОВ беше сигнализиран  за осъщекствена реално обсебване и КРАЖБА  на  игрални автомати и бинго оборудване от подчинената му  Йорданка Борисова Моллова – съдия в СГС   ,  НАМЕРЕНИ ОТ ДЪРЖАВАТА КОМИСИЯ ПО ХАЗАРТА в НЕЙН ИМОТ в село Горско ново село,  и причинени загуби за над 19 милиона лева,  същият НЕ ПРЕДПРИЕ НИКАКВИ МЕРКИ.

-          

-         От 2005г. в СГс ИЗЧЕЗНАХА СТОТИЦИ ДЕЛА  СПЕЧЕЛЕНИ ОТ МЕН И ПРЕДСТАВЛЯВАНИ ОТ МЕН ФИРМИ  за стотици хиляди левове като втора инстанция.

-          

-         ОТ 2005 в СГС изчезнаха ЖАЛБИ срещу отказ на ДАЧЕВ – тогава съдия в СРС  да спре строителството на обект – в центъра на СОФИЯ на ул. Дамян ГРУЕВ № 17  и  РЕАЛНО  И ДО МОМЕНТА НЯМА ПРОИЗНАСЯНЕ ПО ТАЗИ ЖАЛБА  - А СТРОЕЖЪТ Е ПОСТРОЕН И ВЕЧЕ ПРОДАДЕН – т.е. причинени ЗАГУБИ за над  полагаща се като ощетен собствен  450 кв.м. ПЛОЩИ ,  и загуби на над 350 000 евро.

-          

-         От 2005  изчезнаха дела по закона за домашно насилие   за неизпълнение на съдебно решение от страна на бившата съдийкат  от СГС ЙОРДАНКА МОЛЛОВА ,  която от 2016 е Частен Съдебен Изпълнител и по думите на нейн близък приятел ПРАВЕЛА ПО 3 000 000 / ТРИ МИЛИОНА/ лева  печалба  НА ГОДИНА.

-          

-         2006г.  въпреки чебеше уведомен ЗА ГАВРА С ПРАВВАТА  ми  от страна на съдия ЦЕНОВ – който ГОСПОД наказа със смърт, който  ПО НАРЕЖДАНЕ  - по неговите думи  НЕГОВО и  на съдия от  ВКС ,  които обещали  че  ще вдигнат ЦЕНОВ в СГС и ВКС,  ако той  вкара НАПЪЛНО ЗДРАВ ЧОВЕК В ЛУДНИЦАТА,   и делото беше прекратено  в СГС  само и само  въз основа на ВИСОКИЯ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И МОРАЛ НА СЪДИИТЕ  ЧОЧКОВА и ДАЦОВ в СГС – ПЪЛНО БЕЗДЕЙСТВИЕ НА СВЕТЛИН  МИХАЙЛОВ.

-          

-         От 2005  изчезнали  над  130 дела в СГС   за причинени вреди загуби  срещу  физически лица,  фирми,  и други институции ЗАВЕДЕНИ ОТ МЕН И ПРЕДСТАВЛЯВАНИ ОТ МЕН ФИРМИ. Делато още ГИ НЯМА в правния регистър в съдебната система на България

-          

-         От 2006г. върнато дело от ВКС  за прчинени загуби тогава за над 23 000 лева  , няма насрочване на дело.

-          

-         От 2005  изчезнали  87 дела по които е поискано ОБЕЗПЕЧЕНИЕ – ВЪЗБРАНА НА ИМОТИ  на ответниците -  ИМОТИТЕ ВЕЧЕ СА ПРОДАДЕНИ и  се гарантира НЕСЪБИРАНЕТО  на сумите ДАЖЕ И след  25 години да спечеля ДЕЛАТА – загуби за над  150 000 000 / сто и петдесет  милиона/ лева.

 

Да не говорим  че  един  1994г. пирстигнал в СОФИ Я С ЕДНО СЕТРЕ  само за  три –четири ГОДИНИ ИМА  ИМОТИ ЗА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ – ЛЕВА – ДАЖЕ МИЛИОН лева.

 

АКО Не остраните  СВЕТЛИН ВЕЛКОВ  МИХАЙЛОВот конкурса  за

председател на СГС ,  това ще докаже  ЧЕ СТЕ ОТ МАФИЯТА И ОБСЛУЖВАТЕ МАФИЯТА.

 

Дата  02.02.2018г. София          С уваже 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lordmdobrev
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1001549
Постинги: 1250
Коментари: 97
Гласове: 367
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930