Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.11.2012 09:48 - БЛАГОДАРНОСТТА НА МАФИЯТА КЪМ БИВШИЯ ГЛАВЕН ПРОКУРОР БОРИС ВЕЛЧЕВ
Автор: lordmdobrev Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1834 Коментари: 1 Гласове:
1



   Избора на президента Плевневлиев на главния прокурор доц. Борис Велчев за конституционен съдия е поредния жест на "подарък" и " признателност" на мафията  към действията на бившия главен прокурор Борис Велчев. Още на втория месец  от встъпването му като президент от г-н Плевневлиев  беше  поискано да свика  Консилтативния съвет за национална сигурност във връзка с мафията в прокуратурата   като при това бяха приложени безспорни доказателства  за бездействието на  главния прокурор   в прикриването на престъпления.  Главния прокурор прикри престъпления  на подчинените си в кражбата на фабрики на десетки милиони левове от фирми на мафията,  за имоти, апартаменти , придобити въз основа на бездействие    и прикриване на престъпления  извършени  от съдии и прокурори  за десетки милиони левове,  за кражба  на машини и оборудване за десетки милиони левове  от действуващи съдии.
    В тази връзка  са заведените и две дела от мен Момчил Добрев  срещу главния прокурор  доц. Борис Велчев  за причинените  загуби.  Софийски Градски Съд  като подлога на мафията  постанови  , че  нямам право  да водя дело  серущ доц. Борис Велчев,  но Върховен Касационен Съд постанови , че имам право  тъй като той  не е прокурор а е административен ръководител .  Доц Борис Велчев не предприе никакви действия и мерки срещу  подопечните си, даже и своите любимци  Николай Кокинов и Роман Василев от Софийска Градска прокуратура за прикриване на престъпления   от  прокурори  на СГП.
    Макар, че президента  Плевневлиев  беше  информиран с писмени доказателства за  " действията" на бившия главен прокурор ,  президента не предприе никакви мерки.  Явно и той е или от мафията или подкрепя  мафията или е в ръцете на мафията  и прави каквото тя му каже ?!?!?!?!?!
    Та изборът на бившия главен прокурор доц. Борис ВЕЛЧЕВ  - БЕЗ ЕДИН ДЕН  НИТО КАТО ПРОКУРОР  НИТО КАТО СЪДИЯ,  за конституционен съдия е ,  ДАР ОТ МАФИЯТА  ЗА " ЗАСЛУГИТЕ "  ПРИКРИВАНЕТО НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ   ЗА СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЕВРО ОТ ДОЦ. БОРИС ВЕЛЧЕВ.
 



Гласувай:
1



1. demokrat63 - Това не е прецедент, а практика. Да ...
07.11.2012 21:20
Това не е прецедент , а практика. Да припомня и за един бивш министър на вътрешните работи Георги Петканов, който предостави кадруването в МВР на организираната престъпност чрез Института по психология. В замяна и той беше в КС изпратен
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lordmdobrev
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1002410
Постинги: 1250
Коментари: 97
Гласове: 367
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930