Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.11.2013 09:13 - ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ - " ПОДЛОГА" НА МАФИЯТА ИЛИ САМАТА МАФИЯ ?!?!?!
Автор: lordmdobrev Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1752 Коментари: 0 Гласове:
0




  По-долу ще Ви дам примери за работата на Висшия Съдебен Съвет. Вие преценете сами що за институция или " животно"  е то?!?!?!

  1/. Още  март 2013г.  внесох писмени доказателства как градския прокурор  Кокинови неговия заместинк  зам. градския прокурор Роман Василев  са наредили  мои жалби - различни , подавани в Софийска градска прокуратура,  да бъдат заведени  под един и същи номер от 2011г. това бяха жалби за различни случаи, различни  виновни, различни извършители.
    Не последва никаква реакция.  Това е не само за образуване на дисципилнарно производство  , но и за незабавно уволнение.
        Ще видите , че Кокинов ще излезе чист от Върховен Административен Съд от  своето приятелче  Георки Колев  и ще бъде оневинен,  за да можел да се запише като адвокат и да вземе 20 или 30  работни заплати НАКУП.
       А Роман Василев  никой не го закача.

    2/. преди  четири месеца внесох  писмени доказателства  как по времето на управлението на Софийски Градски Съд  от не безизвестния Светлин Велков Михайлов - родом от Плевен, са изчезнали дела , документи по дела,  са изчезнали приети  задължения  на " Кремиковци"-АД  към  фирма представлявана от мен  за  4 200 000 лева без лихвите, за прието задължение  на " Кремиковци" за други  2 600 000 лева. Тези документи  изчезнват,  изчезва и решение по силата на което  " Кремиковци"-АД е осъдена  от тази фирма представлявана от мен.  И всичко това  суми  за над 10 000 000 лева  обезпечени    с  възбрани на  12 000 декара имоти на " Кремиковци"-АД.
      Въз основа на тези изчезнали документи  кредиторите  не биват вписани  в списък на приетите вземания  от не безизвестния синдик  Банков  и  РЕАЛНО  ТЕЗ И СУМИ СЕ УМНОЖАВАТ ПО НУЛА.
     Въпреки че Светлинчо Велковмо Михайлов лично е уведомен  за изчезването на тези документи по търговското дело 95/2007 , той не предприе никакви действия като административен ръководител.

       Светлин Велков Михайлов не приема  никакви действия и за изчезнали стотици дела в СГС  от 2009г.

            И какво  отговори  веждесъщия  ВИСШ СЪДЕБЕН СЪВЕТ  на Република България - .... какво да правим ....... Нищо не можем да направим.

        ГАВРА И  УВНО  ПРИКРИВАНЕ НА  ПРЕСТЪПЛЕНИЯ  ИЗВЪРШЕНИ ОТ  съдии  и административни ръководители.
          Не случайно и защото  ЗА ИЗЧЕЗВАНЕТО НА ДЕЛАТА е информиран и следващи я председател на Софийски Градски Съд -  получият  юридическо образования  в МВР академията  ГЕОРГИ КОЛЕВ - сегашен административен ръководител на Върховен Административен Съд.

           3/. ВСС  беще сезиран от мен за извършени престъпления  на  снахата на  веждесъщия брачен адвокат  Ботев -  по негов приказки  РАЗВЕЛ  НАД  1600  СЕМЕЙСТВА -   Албена Ботева като съдия  в Софийски районен съд.  Въпреки, че е заведено дело срещу нея  за това че ме е оклеветила и ми е приписала престъпление,  същата не си ДАВА ОТВОД  ПО ДЕЛАТА , КОИТО И СА РАЗПРЕДЕЛЕНИ  В СРС  и които се водят от мен ,  и НАРОЧНО ГИ ПРЕКРАТЯВА.
                Никаква реакция  от страна на ВСС  - ЯВНА ПОДКРЕПА НА МАФИЯТА ИЛИ САМАТА МАФИЯ ?!?!?!

           4/. Същото както в точка 3/.„  направих и относно съдията  ЛЮБКА ГОЛАКОВА  - съдия в Софийски Районен Съд  с имоти  в Горна Оряховица В Търновои и София - кога ли ги  спечели тези пари.
            НИКАКВА реакция от ВСС ?!?!?!

           5/.  По подадения сигнал срещу  съдиите Румяна Манкова  , Златина Иванова и редица други от Бургаски Апелативен Съд,  че въпреки че са заведени дела срещу тях за клевети и приписването ми на престъплния които не съм извършил същите не си дават отвод  по дело срещу  СТОЛИЧНА ОБЩИНА  за десетки милиони лева,  и въпреки това , не уважават иска .
                 ЗА ТОВА БЕЗЗАКОНИЕ   ВСС  мълчи И ТРАЕ. - т.е. " МАФИЯТА"  ПОДКРЕПЯ " МАФИЯТА" и членчетата си ?!?!?!

  Просто  им се чудя  на тези съдии и тези протежета на мафията. Не се ли страхуват от господ. 1985 и 1986  заради  две ченгета  от Държавна сигурност  получих два сърдечни удара и бях в кома  десетки дни. Тогава видях светлината в тунела и разбрах, че има господ. Едното ченге  си плати - беше хванато в москва  , че предава секретни документи на ЦРУ и вместо сам да си тегли куршума, се хвърли от 18-ия етаж.  Другото чегне го чаками той да стори това !?!?!  А децата му са аут.

    Няма ненаказано  зло.   Няма и ненаказано добро.





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lordmdobrev
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1003393
Постинги: 1250
Коментари: 97
Гласове: 367
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930