Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2017 17:51 - Истината за Йорданка Борисова ОМЛЛОВА - „ЧОВЕК на мафията ПОДКРЕПЯ А ОТ НЯКОЛКО ГЛАВНИ ПРОКУРОРИ винаги излиза
Автор: lordmdobrev Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1710 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

  Това е истината и малко въпроси към човек от МАФИЯТА,  КОЙТО Е ПРОТЕЖИРАН  ЛИЧНО  ОТ ГЛАВНИ ПРОКУРУРОРИ - от 2005 до МОМЕНТА , който е в служи на мафията  и като съдия в съдебната система ,  и вече  КАТО БЛАГОДАРНОСТ МАФИЯТА О  НАПРАВИ ЧАСТЕН  СЪДЕБЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ.

  Но истината винаги излиза.

  Това е чмовекът ЗАРАДИ
 КОЙТО  много съдии  МУ СЕ ВЪЗРАХА  на  НЕВЕРНИТЕ приказки за ле„„мен - ЯВНИТЕ ЛЪЖИ  РАЗПРАСТРОНЯВАНИ ОТ ТАЗИ ЖЕНА  ,  и вследстви е на това  СТОТИЦИ СЪДИИ  МИ ПРИЧИНИХА  ЗАГУБИ ЗА СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ  по дела - НО ВСИЧКО ПРИ МЕН СЕ ПЛАЩА. ГОСПОД  ЩЕ НАКАЖЕ  ТЕХНИТЕ ДЕЦА  с рак и кончина  така както поисках и ГОСПОД наказа десетки съдии  , прокурори  и техните роднини - деца и вняци . ВИНОИСИСД.А.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------                 



       
ДО  АПЕЛАТИВЕН СЪД СОФИЯс   

                           гр. дело  ………………..-        

 М О Л Б А  въпроси по чл. 176 от ГПК  към ответницата   бившата съдийка от СГ сега Частен съдебен изпълнител която направила според нейни близки приятели първата година над 3 000 000 / три милиона/ печалба като ЧСИ - ЙОРДАНКА БОРИСОВА МОЛЛОВА

 

                 ОТ   ЛОРД  ПРОФ. МОМЧИЛ  ДОБРЕВ ДОБРЕВ – ЕГН …………………..   Адрес: София ………………..               

 

  Уважаема    госпожо  СЪДИЯ,

 

   С насотящото Ви прилагам и моля да допуснете въпроси по чл. 176 от ГПК към ответницата  като прилагам въпросен лист както следва:

 

   1/. Не е ли вярно,  че  нарочно изпратихте  2005г. сина си да живее  в Горна Оряховица  при родителите Ви , за да не се вижда сина Ви с баща си ?

 

   2/.  Не е ли вярно, че сте нарязали  с нощица двата полувера които  Момчил Добрев подари на сина ви  декември 2005г.  след като сина Ви се е вижгдал с баща си ?(

 

   3/ Не е ли вярно че 2003г.  с парите на Момчил Добрев  сте запукили апартамента на името на  баща Ви и майка Ви в Обеля- 2  в гр. София ?

 

   4/ Не е ли вярно че  още 2001г. сте имали любовник  Стоян Благоев Якимов – в момента Частен Съдебен Изпълнител ?

 

   5/. Не е ли вярно, че още 2009г.  Момчил Добрев Добрев Ви е наплатил  издръжката която е дължал за сина Ви ?

 

   6/.  Не е ли рявно, че сте ходатайтствувала  на съдия ЦЕНОВ от СРС  2005  същият да вкара в ЛУДНИЦАТа Момчил Добрев Добрев  въпреки пет петорни експертизи, които са доказали, че Момчил Добрев Добрев и напълно зрав ?

 

   7/. Не е ли вярно, че 2001 – 2003 сте участвуали  в групов  секс многократно със съди ии прокурори ?

 

   8/.  Не е ли вярно, че  сте ръсили още от 2005  на съдиите от СРС и СГС лъжи за Момчил Добрев Добрев и сте ходатайствували  по негови дела да губи дела  стотитиц наброй  както в СРс,  СГС  така и САС и ВКС?

 

   9/.  Не е ли яврон че заедно  с Частен Съдечбен Изпълнител  Георги Съйков Дичев искате да лишите  от права  Мариола Ангелова Гарибова като Частен съдебен изпълнител още  от 2007  и в момента още повече ?

 

  10/. Не е ли вярно, че заедно с частен съдебен изпълнител Георги Съйков Дичев уговярате  всякакви хора да пишат жалби в камарата на ЧСИ  и в Министерство на правосъдието срещу ЧСИ Мариола Ангелова Гарибова ?

 

  11/. Не е ли вярно ,че сте писали лъжи и клевети за Момчил Добрев Добрев още 2004  в прокуратура  че не Виш е плащал издръжка на сина Ви ?

 

   12/. Не е ли вярно  ,че сте ходатайствували   в СГС  да изчезне  по делото за несъстоятелност на „Кремиковци” АД решението  с което  фирма на Момчил Добрев Добрев е осъдил  „Кремиковци” АД  за  4,2 милиона лева , както и да изчезне претенцията на ЧСИ М.Гарибова срещу  „ Кремиковци” АД  за  над 2,4 милиана лева?

 

   13/. Не е ли яврон че Дръжавата комисия по хазарта  намери 2006г. във Ваш имот  в село Горско ново село  иигрални автомати  и  бинго оборудване  собственост на  фирма на МОМЧИЛ ДОБРЕВ ДОБРЕВ ?

 

   14/. Не е ли яврон, че сте окрали  тези игрални автоммвати и бинго оборудване от Момчил Добрев Добрев ?

 

   15/.   Не е ли вярно че сте ходатасйтствували  на всички съди от СГС, САС , СРС  и ВКС  Момчил Добрев Добрев да губи дела за стотици милиони левове ?

 

Дата   13.10.2017г.  София                      Подпис:          

                                                                      / ЛОРД    ПРОФ. Д-р по право М.Добрев /       

 

  



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lordmdobrev
Категория: Лични дневници
Прочетен: 982943
Постинги: 1239
Коментари: 96
Гласове: 364
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031