Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2017 15:59 - 05-декември - 2017 ЛИЧНО питане до ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР СОТИР ЦАЦАРОВ
Автор: lordmdobrev Категория: Лични дневници   
Прочетен: 634 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Лично питане до главния прокурор 
днес 05 декември 2017 

-------------------------------------------------------------------

              
ДО    главния прокурор СОТИР ЦАЦАРОВ

 

                     To the  President  of USA  Mr. Donald  Trump

                       

                                         

                     До Европейската комисия президента Юнкер

                     До механизма за сътрудничество и контрол –

                                  г-жа  Параскева Мишу

             

                     До Народното събрание  - парламентарната  комисия

                              По правни въпроси – г-н Кирилов, г-жа Атанасова,

                                      Г-н  Попов,  г-н Хамид, г-н Митев.

               

                    До   президент на Р България  Генерал  РАДЕВ

                         

 

                    До  омбудсмана на Р България – г-жа МАЯ МАНОЛОВА

                       

                    До  Венецианската комисия

 

 

 ДВЕ ПИТАНИЯ   КЪМ ВАС ЛИЧНО 

г-н ГЛАВЕН ПРОКУРОР СОТИР ЦАЦАРОВ

 

                           

                 От   лорд проф.д-р по право  д-р по икономика  МОМЧИЛ  ДОБРЕВ  ДОБРЕВ  - 

                            София , ..................................................., 

 

 

Уважаеми г-н ГЛАВЕН ПРОКУРОР  СОТИР ЦАЦАРОВ,

 

  Принуден съм директно да Ви попитам следното:

 

   1/.  Двама близки  ЧСИ-та  на председателя на Камарата на ЧСИ  - ЧСИ Георги Съйков Дичев  ми заявиха, че тъй като ЧСИ Георги Съйков Дичев е  обещал  ЗА ЧОВЕК НА ВАС – г-н ГЛАВЕН ПРОКУРОР СОТИР ЦАЦАРОВ   място на Частен Съдебен Изпълнител в град София, затова били  и тези  напъни  от ДИЧЕВ и компания  да  лишат от права Частен  Съдебен Изпълнител Мариола Гариобва – бивш наказателен и граждански съдия   с десетки години стаж като такава  без нето едно отменено решение и присъда чела  доживотна присъда, била председател на 7-членен състав.

   И тъй като  този процес на гавра, заплахи, мръсотии , безумни дисциплинарки,  използване на съдии  от ВКС,  извършване на поръчки в нарушение на ВСЯКАКВИ ЗАКОНИ на тази държава БЪЛГАРИЯ  и т.н. и използване на всякакви служби от прокуратура  през НАП и  т.н. от ГЕОРГИ СЪЙКОВ ДИЧЕВ  - доказал, че е от мафията , продължава още от 2008г. и  тъй като на дата  03 декември 2017  в 20,43 часа беше поредния опит  да бъдем ликвидирани- убити   аз и ЧСИ Мариола Гарибова и  двама господа с превозно средство,  съм ПРИНУДЕН ДА ВИ ПОПИТАМ Г-н ГЛАВЕН ПРОКУРОР

 

   ИМАТЕ ЛИ НЕЩО ОБЩО  С ГОРНОТО ?!?!

 

2/.  Г-н ГЛАВЕН ПРОКУРОР   ЦАЦАРОВ,

 

    Вече  трима  човека принадлежали  на бившите борчески мафиотски структури  ми потвърдиха, че  КАКТО  ВИЕ така и  г-н ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ    сте опънали чадър над ЧСИ Георги ДИЧЕВ  и затова  никой прокурор не  разследва доказани от  ЧСИ  ДИЧЕВ  нарушения  влизащи в компетенциите на Наказателния кодекс,  като например присвояването на над 708 хиляди лева още 2008г. от ЧСИ Дичев  , пари които принадлежат на АМЕРИКАНСКА ФИРМА!!

 

   Вурно не случайно  и прокурор Даниела Димитрова и Досев и десетки други  ПРИ КОИТО СА ИЗЧЕЗНАЛИ МОИТЕ СИГНАЛИ за това просвояване ,  никой не разследва ДИЧЕВ.

   ТОВА СА ФАКТИ  г-н ГЛАВЕН ПРОКУРОР !!

 

   Не  искам да   твърдя  нищо друго  , но .... фактите  са тези !!!

 

   ЗАТОВА ВТОРОТО МИ ПИТАНЕ  към ВАС е

 

  ДАЛИ ТОВА Е ВЯРНО ?!?!

 

   Макар, че тайно се надявам, да не е така.

 

 

Колкото за поредния опит за убийство  - ТОЙ СЕ ПРОВАЛИ  тъй като  съм обучаван  и от чужди служби  да се предпазвам  от убийци.

Тези хора не знаят , че си имат работа с човек - мен , който се е гаврил с десетки  ЧЕНГЕТА  от ДС  не само в София, когато се върнах от Германи я 1989г., но и в Западен Берлин 1985 - 1986 и е избягвал смъртта  и  1991 СПАСИХ ЖИВОТА  и СЕМЕЙСТВАТА на  НЯКОЛКО  разузнавачи , били в списъка на един „уж българин” представител този списък в ЧУЖДО посолство,  след което  десетки наши разузнавачи бяха ЗАКЛАНИ  от ТУРЦИ и други в чужбина.

Ако Мариола Гарибова не беше с мен, щях да СТЕ СПРАВЯ ВЕДНАГА с тези двамата с удоволствие  - за което съм обучаван доста отдавна.

 Нито пулса ми нямаше да скочи даже с един пунк  на- горе , даже щеше да спадне на долу.

   Ето  копие от  ВНЕСЕНИ  МОЛБИ ПО граждански дела срещу ЧСИ Дичев в съдилищита  в София  за отговори на въпроси по чл. 176 от ГПК

Молба   за допускане на въпроси по чл. 176 от ГПК към ответника ЧСИ Георги Съйков Дичев

           Отлорд проф.д-р по право д-р по икономика Момчил Добрев   Добрев  

                              София ж.к. Гоце Делчев, бл. 244, вх.Е ет.4 ап.80

    Уважаеми господин съдия,

    С НАСТОЯЩАТА МОЛБА  моля да допуснете  разпит оп чл. 176  от ГПК към ответника  ЧСИ ГЕОРГИ СЪЙКОВ ДИЧЕВ като прилагам въпросен лист:

   1/.   Не е ли вярно, че директно сте контактували в ръководството на АССГ за да се поискат отново експертизи, които  вече са извършени и приети,   но които не Ви харесват  и по Ваша поръчка става това с целта да съсипете Мариола Гарибова каквото обещахте още 2008 ?

  2/. Не е ли вярно, че  ръководството на АССГ обслужва мафията  към която принадлежите и Вие ?

  3/. Не е ли  вярно, че лично 2009 и 2010  сте писали писма като председател на Камарата на ЧСИ   до НАП и прокуратурата  за уж „ финансови нарушения” на Мариола Гарибова и мен – Момчил Добрев Добрев след което  на мен ми търсеха от НАП задължения  от над  18 000 000  / осемнадесет милиона/ лева като физическо лице, независимо, че не дължа нито стотинка на НАП и държавата ?

   4/. Не е ли вярно че  по един такъв сигнал  Ваша поръчка е  образувано  и наказателно дело срещу М.Гарибова , което  в крайна сметка се оказа кьор фишек от Ваша страна ?

    5/. Не е ли вярно, че сте ходатайствували  директоно и чрез съдийка от САС пред съдии  от ВКС да лишат  ЧСИ Мариола Гарибова  от права  за години ?

    6/. Не е ли вярно, че  близката Ви  интимна съдия НЕЛИ КУЦКОВА, когато сте били стажант ,   Ви е осигурила работата в президентството  и същата съдийка  Ви е осигурила контакта  за ходатайствуване  със съдия  СТОИЛ СОТИРОВ  за дисциплинарното дело по което  въпреки че същият е трябвало да си даде отвод по делото тъй като е бил колега на ЧСИ  М.Гарибова когато същата е била съдия, е постановил решение за лишаване от права ?

   7/.  Не е ли вярно , че имате уговорка със съдии от ВКС  да лишават от права неудобни на Вас ЧСИ-та  и обратно  вместо да лишат определени ЧСИ-та   да ги анказват за същото  провинение  за което са лишили  ЧСИ-та  , да ги наказват само с  глоба  от 3000 – 5000 лева ?

   8/.Не е ли Вярно , че  2008г. по една дисциплинарка срещу  ЧСИ М.Гарибова сте заявили, че „ако ЧСИ М.Гарибова се откаже  от  Момчил Добрев ще забравите за всички дисциплинарки ?.

   9/.  Не е ли Вярно , че сте имали уговорка с мафиотскат структура, че ако лишите от права ЧСИ М.Гарибова  ще получите  800 000 евор ?

  10/.  Не е ли вярно, че сте посещавали прокурор Станкова  в СГП  по подадени жалби  срещу ЧСИ М.Гарибова и Момчил Добрев лично в съдебната палата?

  11/.  Не е ли Вярно , че  сте подавали  жалби и сигнали  до СГП,  НАп и други институции  касаещо  ЧСИ М.Гарибова и Момчил Добрев  за проверки  от тези институции ?

  12/.  Не е ли вярно, че  сте сезирали  СГП по различни преписки  за действия  на ЧСИ М.Гарибова и Момчил Добрев ?

  13/.  Не е ли Вярно, че още 2006  - една година отказахте  да осигурите  нито един път режим на контакти  на Момчил Добрев Добрев със сина му по заведено пред Вас изпълнително дело ?

  14/. Не е ли Вярно, че  по изпълнително дело 247/2006  образувано пред Вас  сте присвоили  708 373  лева ?

   15/. Не е ли вярно, че различни прокурорски преписки  срещу М.Гарибова и Момчил Добрев сте посещавали лично прокурори от СГП  и ВКП ?

   16/. Не е ли вярно, че имате протекция лично  от  Главния прокурор СОТИР ЦАЦАРОВ  и затова не се образува никакво нак. Дело срещу Вас  за присвояването на 708 373 лева ?

  17/. Не е ли вярно, че  имате протекция лично  от  Инспектората към Министрество на правосъдието  и затова не се образува никаква дисципилнарно дело  срещу Вас  за присвояването на 708 373 лева ?

  18/.  Не е ли вярно , че са предявени различни суми  от Момчил Добрев   и Вие нарочно  15 минути не отваряхте  входната врата на входа където се намира  офиса Ви, когато на входа беше Момчил Добрев ?

  19/.  Не е ли вярно , че  на едно общо събрание на Камарата на ЧСИ  2008 в Хотел Шаритон сте заявили на ЧСИ Мариола Гарибова  , че ще я съсипете и сте имали връзки  и протекции  на всички нива, без Мариола Гарибова нищо да не Ви е направила ?

  20/.  Не е ли вярно , че мафията  ви подкрепя всячески  и Вие принадлежите на мафията и същата мафия  Ви е вкарала  първо като правен консултант в президентството  а след това в ДИС при СРС  и Вие  сте били определени  от мафията да оглавите частното съдебно изпълнение ?

  21/. Не е ли вярно , че сте получили стотици - милион щатски долари   по програмата  за финансиране образуване  на частното съдебно изпълнение – писане на закона за ЧСИ и т.н. ?

  22/. Не е ли вярно , че Вие подстрекавате  и поддържате различни лица да пишат жалби навсякъде  срещу  ЧСИ Мариола Гарибова ?

  23/. Не е ли вярно, че сте ходатайствували  директоно и чрез съдийка от САС пред съдии  от ВКС да лишат  ЧСИ Мариола Гарибова  от права  за години ?

  24/. Не е ли вярно, че  близката Ви  интимна съдия НЕЛИ КУЦКОВА, когато сте били стажант ,   Ви е осигурила работата в президентството  и същата съдийка  Ви е осигурила контакта  за ходатайствуване  със съдия  СТОИЛ СОТИРОВ  за дисциплинарното дело по което  въпреки че същият е трябвало да си даде отвод по делото тъй като е бил колега на ЧСИ  М.Гарибова когато същата е била съдия, е постановил решение за лишаване от права ?

 

   25/.  Не е ли вярно , че имате уговорка със съдии от ВКС  да лишават от права неудобни на Вас ЧСИ-та  и обратно  вместо да лишат определени ЧСИ-та   да ги анказват за същото  провинение  за което са лишили  ЧСИ-та  , да ги наказват само с  глоба  от 3000 – 5000 лева ?

   26/. Не е ли вярно, че  сте от мафията и обслужвате мафията?

   27/. Не е ли вярно, че сте ГЕЙ?

Дата 05 декември 2017г. София    

                                                          Оставам с уважение :

                  / лорд проф.д-р по право д-р по икономика инж. МОМЧИЛ 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lordmdobrev
Категория: Лични дневници
Прочетен: 999669
Постинги: 1250
Коментари: 97
Гласове: 367
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930