Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2019 10:08 - ПОРЕДНА покана до БОЙКО БОРИСОВ да поиска оставката на СОТИР ЦАЦАРОВ- следва дела срещу ББ
Автор: lordmdobrev Категория: Лични дневници   
Прочетен: 299 Коментари: 0 Гласове:
0



ПОРЕДНОТО Искане до БОЙКО БОРИСОВ  да поиска оставката на  СОТИР ЦАЦАРОВ заради мафията  в ПРОКУРАТУРАТА 

следват ДЕЛА и ФАКТУРИ 

 Да видим дали МАФИЯТА  на Сотир Цацаров
ще си отиде с него 
  


---------------------------------------------------


                        




    ДО  министър – председателя БОЙКО БОРИСОВ

                                         Министрески съвет

 

                                  До ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ –

                                             председателя ЮНКЕР

                                         Доказателства  за мафията в  МИНИСТРЕСТВО НА

                                         ПРАВОСЪДИЕТО   и мафията в Частното

                                        Съдебно изпълнение

 

                                  До президента на САЩ ДОНАЛД ТРЪМП

 

                                  До канцлера  МЕРКЕЛ 

                                  До президента МАКРОН

                                 

 

 

    ПОСЛЕДНО ИСКАНЕ  ДА ПОИСКАТЕ ОСТАВКАТА НА НАЗНАЧЕНИЯ ОТ ВАС ГЛАВЕН ПРОКУРОР СОТИР ЦАЦАРОВ ПОРАДИ МАФИЯТА В ПРОКУРАТУРА

 Поредните  доказателства

 

                     От  проф. проф. проф. д-р д-р  Момчил Добрев

                          София………………………

 

    Господин министър-председателя БОЙКО БОРИСОВ,

 

   Вече два пъти Ви приложих БЕЗСПОРНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА МАФИЯТА В ПРОКУРАТУРАТ управляна от НАЗНАЧЕНИЯТ ОТ ВАС ГЛАВЕН ПРОКУРОР СОТРИ ЦАЦАРОВ – без резултат .

  ЗАТОВА Е ПОРЕДНОТО МИ  ИСКАНЕ да поискате оставката на ВАШИЯ ГЛАВЕН ПРОКУРОР СОТИР ЦАЦАРОВ .

 

  ФАКТИТЕ И ДОКАЗАТЕЛСТВАТА :

 

    1/.Бездействие   на  прокурорите  , лично уведомен главния прокурор Сотир Цацаров да разследват блездействието на министър-председателя БОЙКО БОРИСОВ за кражбата на земна маса от наши собствени земи и  изграждане с тази земна маса на „Северната тангента” – загуби за над 76 милиона евро.  Въпреки че доказахме че по ЕВРОПЕЙСКА ПРОГРАМА  за изграждане на „Северната тангета“ на град София  изпълнителните сам  УКРАЛИ  ЧАСТНА ЗЕМЯ 1 980 000 кубически метра ЗЕМНА МАСА и с НЕЯ  е ПОСТРОЕНА  „Северната тангента“ на град София,  въпреки сигналите до министър – председателя Бойко Борисов , до кмета на София ФАНДЪКОВА,  до различни институции , ДОКАЗАТЕЛСТВА ПРОКУРОРИТЕ НА СОТИР ЦАЦАРОВ не образуваха наказателно прозиводство срещу виновните . ЗАГУБИ за над 76 милиона евро.

  ДОКАЗАНА КРАЖБА  на   76 милиона евро.

 

 

   1.2./.  Бездействие на  прокурорите и главния прокурор – уведомен лично за  участие на министър на МРРБ  в продажба  на имоти на ГУСв на цени – 3-5  пъти под данъчната оценка на трети лица и участие на мчинистър на МРРБ и  държувни служители  на ГУСВ в измама и кражба на имоти за милиони и  получаване на  милиони  срещу  задължение  само на ГУСв от 249 000 лева и измамните схеми на лицето Красимир АСЕНОВ МОЛЛОВ ,  ЧСИ –тата хора на МАФИЯТА НА ГЕРБ са ощетили държавата с НАД 18 милиона евро,  като вместо да ги преведат на БЮДЖЕТА НА ДЪРЖАВАТА т.е. на НАП  , тези пари са отишли в частни джобове.  Прокуроритеот специализирана прокуратура Станинска, Тончева, Христова, Каменов, и десетки други се отказва  наказателно пресладвена  и реално се рикриват престъпления на ЧСИ-та  ощетили  бюджета с над 18 милиона евро,  осъществена е чрез ЧСИ-та от мафията  НА КРАЖБА НА ИМОТИ НА ДЪРЖАВНА ФИРМА за десетки милиони евро, реално  е опънат чадър над ЧСИ-та  намафията   близка до управляващите  ,  както и частни фирми. ЗАМЕСЕНИ ЛИЦА -  ЧСИ ЯКИМОв, ЧСИ БЪЗИНСКИ и десетки други – ВСЕ ХОРА НА ГЕРб и ВАШИ ХОРА.

 

 

   1.3./. Бездеййтвието на прокурори и лично уведомен  Сотир ЦАЦАРОВ ,  които въпреки  протоколи на Държавната комисия по хазарта от 2006 и 2008  намерили  собствени наши итрални автомати  ибинго-оборудване в имот на бившата съдийка от СГС Йорданка Борисова Моллова и нейния брат  - бивши ясиндик на „Авиокомпания Балкан”  Христо МОЛЛОВ  в село Горско ново село и бездесйтвието им да образуват наказателно дело за обсебване  и кражба – загуби за над 14 милиона евро срещу бившата съдиака от СОФИЙСКИ ГРАДСКИ СЪД  и нейни брат – бившия синдик на „Авиокомпания Балкан“ .

   Т.е. ДОКАЗЪН ОПЪНАТ ЧАДЪР ОТ СОТИР ЦАЦАРОВ и неговите прокурори над Йорданка Моллова и нейния брат.

   Беше поискано то главните прокурор ВЕЛЧЕВ и СОТИР ЦАЦАРОВ да  УВОЛНИ  ЦИТИРАНИТЕ  ПО-ДОЛУ ПРОКУРОРИ:

        - ПРОКУРОР СПАРТАК ДОЧЕВ ПО ПР.ПР. 11313/2010

        - ПРОКУРОР МАРИЯ ЯКИМОВА – ПО ПР.ПР. 11313/2010

        - ПРОКУРОР Боянка Михайлова пр.пр.179/2010г.  ОТ РП ЕЛЕНА,

        - ПРОКУРОР  Христо Христов  ОТ  ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА ВЕЛИКО ТЪРНОВО  - пр.пр. 950/2010г.

        -  ПРОКУРОР НЕДКОВА  ОТ АПЕЛАТИВНА  ПРОКУРАТУРА  ВЕЛИКО ТЪРНОВО.

        - ПРОКУРОР  ТОМА КОМОВ – ПР.ПР. 11449/2006 – ВКП.

        - ПРОКУРОР  ЖОРО НИНОВ ПО ПР.ПР. 1777/2005 НА АПЛАТИВНА ПРОКУРАТУРА ВЕЛИКО ТЪРНОВО.

        - ПРОКУРОР ХРИСТО ТОМОВ ПО ПР.ПР. 1954/2005 НА ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА ВЕЛИКО ТЪРНОВО.

       -  ПРОКУРОРИ  СВИЛЕН ЦВЕТКОВ,  ПРОКУРОР НИКОЛАЙ ИЛИЕВ – ПР.ПР. 2953/2005Г.

        - ПРОКУРОР ВИЧО ВИЧЕВ  - ПР.ПР. 52700/2005 – СРП

        - ПРОКУОР  ХРИСТОСКОВ  - СРП – ПР.ПР. 52700/2005.

        - ПРОКУРОР  Д.ВЕКИЛОВА  - ПР.ПР.  52700/2005Г.

        - ПРОКУРОР ЕЛМАЯН – ПОЧИНАЛ ПР.ПР. 16332/2006Г.

        - ПРОКУРОР МАРИЯНА СТАНКОВА  ПО ПР.ПР.  7108/2009

        - ПРОКУРОР  Б.БАЛЕВ – ПР.ПР. 9223/2009Г.

     И ДА ПОВДИГНЕТЕ ОБВИНЕНИЯ СРЕЩУ ТЯХ  ОПЪНАЛИ ЧАДЪР НАД Йорданка Моллова и нейния брат.ЗАГУБИ ЗА НАД 16 милиона евро.

 

     1.4./.  Бездействието  от  2009  на прокурори от СГП  и лично СОТИР ЦАЦАРОВ за действия срещу Частен Съдебен Изпълнител  Георги Дичев за присвояване на  над 950 000 евро  още 2008г.  ДОКАЗАНО И ОТ ПРОКУРОР ДОЧЕВ.  НЯМА НИКАКВА РЕАКЦИЯ и действие за образуване на наказателно дело срещу ЧСИ ДИЧЕВ – тъй като същият е от МАФИЯТА и се ползва ОТ ПРОТЕКЦИЯТА ДИРЕКТНО НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР СОТИР ЦАЦАРОВ.

 

    1.5./. Бездействието от 2009  на прокурори от СГП и лично уведомен Главния прокурор Сотир Цацаров  за подкрепа на действия – присвояване  и използване на служебно положение от Частен Съдебен Изпълнтел  Стоян Якимов – по десетки изпълнителни дела – ОТНОВО  ДИРЕТНО ОПЪНАТ ЧАДЪР ОТ  главния прокурор СОТИР ЦАЦАРОВ над ЧСИ Стоян Якимов.  

 

    1.6./. Бездействието  на прокурор и  главния прокурор  Сотир Цацаров  да даказани кражби за нула стотинки  на имоти за над 500 милиона евро  въз основа на  издадени  за нула стотинки  нот. Актове на Емил Кюлев  от  нотариуси  Р.Димитров и сие , и окрадени  наследниците на застрахователни дружества – окрадени имот  в центъра на Софи я за 500 милиона евро.           Въпреки  десетки сигнали   за неправомерните действия на  кмета на СОФИЯ  2007  и бездесйтвието на кмет ФАНДЪКОВА  , която не иска  и не желае да ИЗПЪЛНИ СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ  на Върховен АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД,  според който  цитираните по-долу имоти са собственост на наследниците на бившите застрахователни дружества преди 1944г. „Земеделец, „ Балкан“, „ Балкан- живот“  и други  в центъра на Софи я ул. Позитано № 1 ,  ул. Света София № 10, бул. Цар Освободител  № 6  - сграда с РПЗ  над  11 500 кв.м. , бул. Мария Луиза № 75 – 77, Бергалница 39  и десетки други имоти ., и РЕАЛНО  КМЕТ ФАНДЪКОВА  ОТКАЗВА ДА ВЪВЕДЕ  ВЪВ ВЛАДЕНИЕ  НА ТЕЗИ НАШИ СОБСТВЕНИ ПО ЗАКОН ИМОТИ,  и вместо ТОВА ПРАВИ РЕМОНТИ  и ОБЯВЯВА  ПУБЛИЧНА ПРОДАН НА ТЕЗИ ИМОТи  и иска да ги продаде на трети лица  - ВЪПРЕКИ РЕШЕНИЕТО НА ВЪРХОВЕН АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД,  Даже кмета ФАНДЪКОВА  и ездала общински нотиарилен акт на ИМОТИ  които не са собственост на Столична Община а на наследниците  на собствениците на бившите до преди 1945г. застрахователни дружества. С ЦЕЛ ДА БЪДАТ ОКРАДЕН ТЕЗИ ИМОТИ ОТ БЛИЗКИ ДО ГЕРБ лица и фирми.

   Загуби за над 500 000 000  евро  загуби   на стойност на имотите ни, 70 000 000  евро  – причинени пропуснати ползи и печалби, 5 милиона  лева  причинени неимуществени вреди – съсипано здраве.

 

   1.7./. Бездействието  на  прокурори от СГП и  уведомен лично Сотир Цацаров за  изчезнало дело по делото за несъстоятелност  на „Кремковци“ ЕАД за 14 милиона евро на обезпечен кредитор  и причинени  му загуби за над 14 милиона евро.

 

   1.8/. Бездействието на прокурори и лично уведомен  СОТИР ЦАЦАРОВ  за изчезнали  наши дела над 390 дела в СГС и  СРС  - спечелени  на първа инстанция  идруги от 2005г. заради ходатайствуането на една бивша съдийка  от СГС . Загуби за над 800 милиона евро-.

 

   1.9./. Бездействието на прокурори  и лично уведомен Сотир Цацаров   за безобразията   в Софийски Граски Съд, Апелативен Съд София, Върховен Касационен Съд – нарушаване на законите от съдии,  неизпълнени еназаконите от съдии,  гавра със законите  от съдии,  пордкрепа на съдии  на банки,  застрахователи  - в нарушение на всякакви закони  на задължителни за съдиите Директиви на Европесйкия съюз на съдии от Софийски Апелативен Съд – Куцкоца, Св.Михайлов и десеткидурги. Неизпълнени ена задължителна  директива за потърпевшите от пътно-транспортно произшествие  директива от 2005г. на Европейския съюз и комисия -  щети за над 17 милиона евро.

    Съдии  от  Софийски Апелативен Съд като АСЯ Събева, Даниела Дончева, Куццкова, ЕЛизабет Петрова, Бойкинов, иванов, Кеманов и десетки други които са си давали отводи  по дела на едно физическо лице М.Д.  и представлявани  от него фирми в Софийски Градски Съд,  вместо да се отведат потвърждават прекратяване на дела . Загуби за над 900  милона евро.

 

   1.10/.  Бездействие  на прокурори от СРП  за явно доказани престъпления -  разпореждане на фирмаджии  с имоти, които преди това са възбранени от съда като обезпечение за претенции  над 350 000 евро – прилагам  две такива допълнително  към насотящата исконе. Действията на съдия Райна Мартинова  от Софийски Градски Съд гарантирала тези загуби.

       И  стотици други такива доказателства.

 

  1.11./. Бездействие на прокурори на главния прокурор СОТИР  ЦАЦАРОВ  от присвояване на пари  от строителна фирма в особено големи размери – даказано  и въпреки това прокурор Кювлиева от  Софийска Районна прокуратура  бави преписката  , за да я прекрати – загуби за над 350 000 евро.

 

  1.12./. Бездействие на прокурори на главния прокурор  СОТИР ЦАЦАРОВ  от присвояване на пари от лице  Радослав Пейн което  продава  американски паспорти и американски  шофюорски книжки , като като доказателство показва своите такива  А НЕ Е БИЛ  НИТО ЕДНА СЕКУНДА В САЩ. Загуби за над  800 000 евро. РЕално има ПРОДАЖБА НА АМЕРАКИНСКА ПАСТОРТИ на НЕИЗВЕСТНИ ЛИЦА  - сигурно и между тях джихадисти.

Застрашена е сигурността на Европа.  Нито прокуратура  нито Държавна агенция за нацианална сигурност , нито лично министър – председателя  Бойко Борисов  вземат мерки – явно имат интерес.

 

  1.13./.  Бездействието на прокурори на главния прокурор  СОТИР ЦАЦАРОВ  за доказани измами  от фирмите счетоводители на топлинна енерги я за абонатите на „ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ“ ЕАД в град Софи я за измами годишно  кражба на над  160 милиова  евро на година.  При условие ч Общинската  фирма „ Топлофикация София“ ЕАД която се управлява от ХОРА НА ГЕРБ  издава към  450 000 фактури на година,  при условие, че тя трябва да издава  450 000 фактури НА МЕСЕЦ – ЗАГУБИ  - т.е. КРАЖБИ  за СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЕВРО НА ГОДИНА  от абонатите от гражданите на столицата София.

 

  1.14./. Бездействието на главния прокурор СОТИР ЦАЦАРОВ  въпреки приложени доказателства ,че   министър  ЛИЛЯНА ПАВЛОВА доста близка на минситър-председателя БОЙКО БОРИСОВ е разрешавала продажба на  имоти  на държава фирма на цени  2 -5  пъти под данъчната оценка на тези имоти – ФИРМИ БЛИЗКИ НА МАФИЯТА.

 

   1.15./.   Прокурорите прикриват ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА СЪДИИ  от СОФИЙСКИ ГРАДСКИ СЪД,  на съдии от СОФИЙСКИ АПЕЛАТИВЕН СЪд,  на съдии от ВЪРХОВЕН КАСАЦИОНЕН СЪД и на съдии от ВЪРХОВЕН АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД  като например:

    Съдия Владимир Вълков  дали си стотици отводи по дела на едно физическо лице и негови фирми  ПО ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНИ дела които са спечелени на първа инстаниця НЕ СИ ДАВА ОТВОД  , с ЦЕЛ физическото лице И ФИРМИТЕ МУ ДАЗАГУБЯТ-  загуби за над 580 милиана евро.

      Съдия Владимир Вълков  който си е давал отводи стотици пъти нарочно  ПРЕКРАТЯВА ДЕЛА срещу фирми на МАФИЯТА НА ГЕРБ с причинени вреди за над  460 милиона евро.

      Съдия  Албена Ботева, съдия Райна Мартинова ,  съдия Ангелов срещу когото има заведени дела  срещу тях в Софийски Градски Съд нарочно не си дават отвод макар че са налице  условията на  чл. 22  от  Гражданско процесуаления кодекс защото имат поръчки  от МАФИЯТА  тези фирми и физически лица да загубят делата си.

    Съдиите  от Софийски Апелативен Съд – Дончева, Куцкова, Елизате Петрова, Хайдукова,  Кеманов , Бойкинов , Ася Събева и десетки други – почти  80 процента от състава на Софийски АПЕЛАТИВЕН СЪД,  къото  са си давали отводи по дела в Софийски Градски Съд когато съ били съдии  на Софийски Градски Съд  по дела на физически лица и техните фирми , НАРОЧНО  ПОТВЪРЖДАВАТА ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДЕЛА  заМИЛИАРДИ ЛЕВОВЕ.

     Съдиите  от Върховен Касационен Съд

    Бившия зам.председател на Върховен Касационен Съд КРАСИМИР ВЛАХОВ който доказано НАРУШАВА ЗАКОНА и ПРАВИЛАТА за СЛУЧАЕН ИЗБОР НА СЪДИ И по конкретни дела , ПОДПИСВА РАЗПОРЕЖДАНИ ЯКАТО НАЗНАЧА ЛИЧНО без  този случен избор ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНИ СЪДИ  от ВКС ,  които  да прекратяват съответните дела на физически лица и фирми  - ЗАГУБИ ЗА НАД  2 милиадра евро. Например  делата  1252/14, 1253/14 и 1254/14 – РАЗПРЕДЕЛЕНИ НА ЕДНИ И СЪЩИ СЪДИИ  съдиите  Любка Първанова, Юстиниянова и Димитрова – НА „СЛУЧАЕН ПРИНЦИП“ – ПОРЪЧКА НА МАФИЯТ АДА СЕ ЗАГУБИ ДЕЛО ЗА 120 милиона евро.

  Съдии от  Софийски ГРадски Съд, Софийски  Апелативен Съд, Върховен Касационен Съд  потвържадвата ПРЕКРЯТАВЕНА НА ДЕЛАТА ЗА  КРАЖБАТА НА ИМОТИ ОТ БИВШЕТО ЧЕНГЕ от държавна сигурност  ЮМИЛ КЮЛЕВ огрБИЛ с НЕЗАКОННИ НОТАРИАЛНИ АКТОВЕ имоти за над 500 милиона евро,  на наследниците на бившите преди 1945г. застрахователни дружества в България. Загуби за над 1 милиар евро.

 

1.19./. Изчезнали жалби по времето на градския прокурор на София Нишколай Кокинов и неговия заместник Роман Василев   за извършен прин2уда от министри  Петър Димитров и десетки други  - загуби за над  150 милиоа евро.

  НИКАКВА РЕАКЦИЯ  ОТ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР СОТИР ЦАЦАРОВ.

 

1.20./.  Доказано кражба чрез съдиите Хитров и десетки прокурори на цяла фабрика „Рекорд“ АД гр. Горна Оряховица  за нула стотинки от МАФИЯТА  . Загуби за над  35 милиона евро.

 

 1.21./.  Изготвяне на противозаконна на нотариални актове от нотариус от Бургас   полза на Анастас Анастасов – кражба на имоти чрез СЪДИ И от ВКС , Бургаски Окръжен  Съд  и Бургански Районен Съд за нула соттинки . Загуба от над 250 000 евро.

            ИЗвършвано беззакони е ипрочъка от ъсдиите Симеон Михов, Ханджиев,  Диляна Йорданова , Златина Иванова , Румяна Манкова от съдилищата в Бургас  в полза на горната кражба – загуби за над 250 000 евро.

 

    ОПЪНАТ ЧАДЪР   НАД ХОРА БЛИЗКИ НА МАФИЯТА 

 

 1.22/.  Повдигане на обвинения  СРЕЩУ НЕВИНИ ГРАЖДАНИ с ЦЕЛ ТОРМОЗ и СЪСИПВАНЕ –

           -  прокурор  Костадинова от Софийска РАйонна Прокуратура  повдига обвнение на човек , който не и извършил пресъплени е- тя е подпомагната от  полицаите  Иво Савов , Вандова,  ск фалшиви експертизи  от лицето от Министрество на вътрешните работи  Дамян Георгиев . Лицето е ОПРАВДАНО  тъй като Е НЕВИННО . 

-          Прокурор Станкова  повдига обвинение срещу ЧСИ  вкарва я в следствения арест за 24

часа в затвора,  при условие че ЧСИ-то е върнал  имот на собствена му ,  който имот се ползва  неправомерно от ченге  повече от  25 години.  СЪДИЯТА  в Софийски Градски Съд се извинява на ЧСИ-то  - чбивш назакелетен съдия .  ЗАГУБИ  на здраве,   реппродуптивни  функции  и много други.

-          Прокурор Станкова  повдига обвинени е СЛЕД  РЕАЛНИ ИЗМАМА по прокурорска

 преписка.

-           Прокурор Даниела Димитрова и прокурор Янева  повдига  обвинения  въз основа на 

експертизи ИЗМАМИ които с в нарушени ена Законите и Наредбите на тази държава,  повдига  обвинения  след измислици и измами – ПО ПОРЪЧКА НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР СОТИР ЦАЦАРОВ И НА МАФИЯТА.

-          Прокурор Силянаво   повдига  обвинение на честен човек – в КРАЙНАТА СМЕТКА

СЪДИИТЕ от ОКРЪЖЕН СЪД София и Върховен КАСАЦИОНЕН СЪД  - стават и се извиняват на потърпевшото лице.

-         Прокурор  от СГП Попколев , Дочев идесетки  други  опъват чадър над престъплния  на

ЧСИ-та от мафията ощетили  държавния бюджет с над 18 милиона евро,  опънали са чадър над частни фирми и техните собственици в извършени  от тях кражби на имоти на държавна фирма. – за десетки милиони евро.

 

      ПОРЪЧКИТЕ  КОИТО ИЗВЪРШВА ПРОКУРАТУРАТА НА СОТИР ЦАЦАРОВ ЗА СЪСИПВАНЕ НА ГРАЖДАНИ ЦЕЛИ СЕМЕЙСТВА, ФИРМИ

 

 19.02.2019г.  София              Подпис:

                             / лорд проф. проф. проф. Момчил Добрев / 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lordmdobrev
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1002987
Постинги: 1250
Коментари: 97
Гласове: 367
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930