Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2020 16:08 - шести сериал - дали ГЕШЕВ ще раздаде СПРАВЕДЛИВОСТ както ОБЕЩА илище докаже ЧЕ СЛУЖИ НВА МАФИЯТА И Е ОТ МАФИЯТА - шести сериал
Автор: lordmdobrev Категория: Лични дневници   
Прочетен: 435 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Дали ГЕШЕВ ще раздаде СПРАВЕДЛИВОСт  срещу съдиите Владимр Вълков, АЛександър АНгелов и сие както ОБЕЩА или ще докаже че е3от мафията и СЛУЖИ НА МАФИЯТА .

Ще разберете ако има атака срещу мен или ПОРЕДНИЯ ОПИТ ЗА БИЙСТВОТО МИ .

Този сигнал е вкаран на 08.01.2020г. 
--------------------------------------------------------             

  
ДО   Главния прокурор  ИВАН  ГЕШЕВ – ръководител                             ПРОКУРАТУРА     на РЕПУБЛИКА  БЪЛГАРИЯ

                    

                        To   the  European Commission

                        Fo  the  District Court New YORK – USA   Regarding act of Rocketeer Infl. And Cor. Org.

                               Organized crime  control act of 1970 – 18 U.S>C. &&1961-68

 

                              To The AMBASSADOR  HERRA  MUSTAFA    - USA
                              To president  of USA -  Mr. DONALD  TRUMP

       Искане за незабавни действия и повдигане на обвинение над ПРОКУРОРИ  ОПЪНАЛИ ЧАДЪР над съдии от СГС  УЗАКОНИЛИ КРАЖБА НА ОБОРУДВАНЕ И ПРИЧИНИЛИ ЗАГУБИ ЗА МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ  и ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА образуване на наказателно дело срещу СЪДИИТЕ    от СГС Владимир Вълков , Александър Ангелов и мл. Светослав Спасенов   нарушили грубо Закона,  явно  и доказано  в изпълнение     НА ПОРЪЧКА  УЗАКОНИЛИ КРАЖБА НА ОБОРУДВАНЕ – доказано  от прокуратура                ОТ  лорд проф. Проф. Проф. Д-р д-р д-р д-р хонорус кауза  МОМЧИЛ ДОБРЕВ ДОБРЕВ                       GOLDMAN MANAGEMENT LLC                                                       София .........................                        УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН Главен прокурор ГЕШЕВ,       Заявихте  И ОБЕЩАХТЕ, ЧЕ ЩЕ РАЗДЕДЕТЕ  ПОВЕЧЕ СПРАВЕДЛИВОСТ . ПРИЛАГАМ ВАШЕТО  ИЗКАЗВАНЕ.   С настоящата молба МОЛЯ  да изпълнитезадълженията си на ГЛАВЕН ПРОКУРОР , да повдигнете обвинение срещу ПРОКУРОРИТЕ  и бившия главен прокурор СОТИР ЦАЦАРОВ ОПЪНАЛИ ЧАДЪР НАД  ДОКАЗАНО  узаконяване на кражба  на  оборудване  от страна на съдиите  ВЛАДИМИР ВЪЛКОВ,  АЛЕКСНАДЪР АЪНГЕЛОВ и СВЕТОСЛАВ СПАСЕНОВ  от СГС ,  на НЕИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЗАКОНа, ИЗПОЛЗВАНЕ НА СЛУЖЕБНО ПОЛОЖЕНИЕ,  ПОИСКАТЕ ОТ ВСС  НЕЗАБАВНОТО ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕНИЕ НА   на съдиите   ВЛАДИМИР ВЪЛКОВ,  АЛЕКСАНДЪР АНГЕЛОВ,   мл. Съдия Светослав СПАСЕНОВ , КОИТО С

 ПОСТАНОВЕНО ОТ ТЯХ РЕШЕНИЕ ОТ дата 17.05.2019г.  по вгрд 11664/2013  по описа на СГС, УЗАКОНИХА КРАЖБА , ДОКАЗАНА   от прокуратура, НАП и от показанията на ответниците в съдебни заседание на СРС и СГС  „КРАЖБА“ на  имуществото, тъй като  прокуратурата доказа  самоуправни действия на ответниците които са ИЗЗЕЛИ  оборудване собственост на едноличната фирма на ЕМИЛ ГРИГОРОВ самоловно , самата ответница в съдебно заседание по делото пред СГС  ПРЕД СЪДИИТЕ ОТ СГС  ПОТВЪРДИ ЧЕ ОБОРУДВАНЕТО СЕ НАМИРА в ТЕХЕН СЕРВИЗ, ответниците като физически лица в нарушение на всякакви закони са иззели оборудване което не е тяхно , въпреки че искът е за сумата от е 11582 лева, за която претенция са заплатни всички държавин такси, СЪДИИТЕ  ОТ СГС  решават дело за сумата от 5000 лева и практически съзнателно  прекъсвате нашето право да обжалваме тяхното решение пред ВКС, като правоте  това невъзможно,  с това си РЕШЕНИЕ  ВиЕ  НИ ПРИЧИНИХТЕ ЗАГУБИ в следните размери:

-          Загуби за 11 582 лева със съответнителихви  от 2009г. над 135 процента, 

-           Пропуснати ползи и печалби за над 1 350 000 лева / един милион триста и петдесет хиляди/ лева.

    СЪДИЯТА  Вълков: заяви в едно съдебно заседание:цитирам: „“ Съдиите не носят отговорност за вземите си решения „

     Това узаконяване на кражба  от страна на съдии е същото каквото съдии от БРС, БОС и ВКС узакониха въз основа на незаконен нотариаллен акт кражбата на имота ни в центъра на Бургас на  стойност 250 000 евро  и падеран на човек от мафията за нула стотинки,  както съдии от ВТОС, САС и ВКС узакониха кражбата на наша съсобственост във фабрика струваща 35 милиона евро  и подарена на хора от мафията ЗА НУЛА СТОТИНКИ  или на още  7 фабрики наша собственост.

     СЪДИЯ Вълков прекратихте  преди години  дела въпреки заплатени държавни такси  срещу мой длъжник  за задължение към моя фира от 880 000  евро,  друго дело за задължение от 456 милиона  лева  концесионни такси ,  след като виден държавник – престъпник е дал наша ЧАСТНА ЗЕМЯ НА КОНЦЕСИЯ  на близка с него фирма с крайната цел да окрадат имотите ни,  е 2015 – 2016 ОКРАДОХА  1 970 000  куб.метра ЗЕМНА МАСА от тази земя и построиха  „ СЕВЕРНАТА ТАНГЕНТА“  и ни причиниха допълнително загуби за над 75 милиона лева . И даже по тези дела без едно съдебно заседани е Вие  ме глобихте  един път 300 лева за това че търсех правата с, и изведнъж  от ЧСИ  разбирам че Вие сте ме глобии още един път 300 лева  след като принудително трябваше да заплатя  над 750 лева.  Е ИМА ГОСПОД.  Дължника който ми дължеже  880 000 евро 2017  трифазен ток  го наказа и го прати в небитието. Съдия ХИТРОВ който дари фабриката ми струваща 35 милиона ево на МАФИОТИ  както и всички  тези фамиоти и техгните семейства – 3 колена  ГОСПОД ги наказа – за шест месеца.

        Не случайно    проф Живко Сталев  казваше: Когато няма справедливост в една правова държава има  организирана престъпност“.

        Съдия АНГЕЛОВ,  който въпреки влязло в сила съдебно решение оп гр.дело 53552/2016 на СРС постановихте  НАПЪЛНО ОБРАТНО РЕШЕНИЕ  по вгрд 7033/2013 на СГС на 16.11.2018  в нарушение на закона!!!  И въпреки  всичко горното ВИЕ НЕ СИ ДАДОХТЕ ОТВОД ПО НАСТОЯЩОТО ДЕЛО,  явно и доказон с цел да МИ ПРИЧИНИТЕ ЗАГУБИ.

 

      ИСКАНЕТО МИ ЗА ПОВДИГАНЕ НА ОБВИНЕНИЕ СРЕЩУ  ТРИМАТА СЪДИИ ВЕДНАГА.

 

Дата  06.01.2020г. София                               Подпис:            / лорд проф. Проф. Д-р д-р Момчил Добрев

  



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lordmdobrev
Категория: Лични дневници
Прочетен: 998891
Постинги: 1248
Коментари: 97
Гласове: 367
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930