Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2021 09:50 - Висшия Съдебен Съвет ДОКАЗА ЧЕ ПРИКРИВА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПОРЪЧКАТА НА МАФИЯТА от страна на съдия ВЕСЕЛА ЕВСТАТИЕВА - без резултат
Автор: lordmdobrev Категория: Лични дневници   
Прочетен: 234 Коментари: 0 Гласове:
0



Въпреки  сигнала и безспорните доказателства Виосшия Съдебен Съвет не предприе никакви мерки и десйтвия срещу  съдия Весела Евстатиева - явна подкрепа на съдия от мафията , който извършва поръчка на мафията-

 Висшия Съдебен Съвет е капака на мафията в съдебната система .

-------------------------------------------------------------------           


          ДО   
Висшия Съдебен Съвет  на 26.01.2021

                   До членове  Лозан Панов – ВКС

                                             Георги Чолаков – ВАС

                                             Атанаска Дишева

                                             Боряна Димитрова

                                             Красимир Шекерджиев

                                             Олга Карелска

                                              Севдалин Мавров

                                             Цветинка Пашкунова

                                             Боан Магдалинчев

„                                          Боян Новански

                                            Вероника Имова

                                            Даниела Марчева

                                           Драгомир Кояджиков

                                           Стефан Гроздев

 

                    Kanzlerin Angela Merkel – poststelle@bundesregierung.de-mail.de

                    До Венецианската комисия

                    До Съвета на Европа

                    THE  EUROPEAN  COMMISSION

                              President  Ursula  von der Layen – ec-presicent-vdl@ec-europa.eu

                            Vice-president Timmermans,Vice-president – Ansip, Mrs. Mogherini,, Mrs. Vera

                                 Jourova, Vice-president Dombrovskis

                                    Rue dela Loi 200 / Wetstraat 200 ,  Belgique

 

                  Fo  the  District Court New YORK – USA  Regarding act of Rocketeer Infl. And Cor. Org.

                               Organized crime  control act of 1970 – 18 U.S>C. &&1961-68

 

                      До министър – председателя  Бойко БОРИСОВ

                               Министерски съвет      1000 София  бул. Княз Ал.Дондуков № 1

                      До министър  Десислава Ахладова

                            Зам министър Николай Проданов

                              Министерство на правосъдието ,   1040 София ул. Славянска № 1

 

                      До   Главния  инспектор  г-жа ТОЧКОВА    

                                 Инспекторат към ВСС

  ИСКАНЕ ЗА ОБРАЗУВАНЕ веднага на дисциплинарно дело и  уволнение на съдия Весела Евстатиева от Пловдивски Окръжен Съд   

  

                                От  лорд академик проф. Д-р д-рд-р Момчил Добрев Добрев

                                     Адрес: София , ..................................................

                                 

      Уважаеми господа от   Висшия Съдебен Съвет  Лозан Панов – председател ВКС,  Георги Чолаков – председател ВАС ,  Атанаска Дишева,  Боряна Димитрова ,  Красимир Шекерджиев , Олга Карелска ,  Севдалин Мавров ,  Цветинка Пашкунова , Боан Магдалинчев,  Боян Новански, Вероника Имова,  Даниела Марчева, Драгомир Кояджиков , Стефан Гроздев ,

              Уважаема  Госпожо  главен инспектор ТОЧКОВА,

 

       Тъй като  се случват   НЕЩА по денак.дело по което председател е съдия ВЕСЕЛА ЕВСТАТИЕВА от Пловдивски Окръжен Съд,  което доказва ЧЕ  СРЕЩУ НАС СЕ ЗИВЪРШВА ПОРЪЧКА   ,  И ПО ПОРЪЧКА НА МАФИЯТА  ,  се извършва тази поръчка    и предвид по-долу описаните БЕЗСПОРНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, МОЛЯ ВЕДНАГА НЕЗЕБАВНО ДА ОБРАЗУВАТЕ ДИСЦИПИЛНАРНО ДЕЛО СРЕЩУ СЪДИЯ ВЕСЕЛА ЕСТВАТИЕВА  И  СЪЩАТ АДА БЪДЕ УВОЛНЕНА КАТО СЪДИЯ порадиследните доказателства:

  

  1/.   Още на дата 09  юли 2020  лицето Красимир Асенов Моллов ,  който се хвали с вързките си с ГЕРБ и Бойко Борисов и ДПС и Ахмет Доган и който се хвали вече над 10 години  при всяка жалба срещу него и дело срещу него СИ ПЛАЩА НА СЪДИИ, ПРОКУРОРИ , ДАНЪЧНИ  Красимир Моллов , преди съдебно заседание по тъжба срещу него в СРС  ни заяви  ОТКРИТО:

  Цитирам:

     "На 23  ще ВИ ДОКАРАМ АГИТКА ОТ ЖУРНАЛИСТИ  в СЪДА , ще им платя и ЩЕ ПЛАТЯ И НА СЪДИЯТА да Ви осъди и да ВИ вкара в затвора!! "

 

    Не  знаех дали да вярвам или не, НО КАКВО СЕ СЛУЧИ  на 23 юли 2020  в ПЛОВДИВСКИ ОКРЪЖЕН СЪД !! 

    Там  преди делото при съдия ВЕСЕЛА ЕВСТАТИЕВА НИ ЧАКАШЕ  Валя АХЧИЕВА с камери, с микрофон и ни нападна в СГРАДАТА НА  ПЛОВДИВСКИ ОКРЪЖЕН СЪД  която е ПОЛУЧИЛА СЪГЛАСИЕТО НА  СЪДИЯ ЕВСТАТИЕВА  ДА НИ СНИМ В СГРАДАТА НА СЪДА  - поредно нарушение на съдия ЕВСТАТИЕВА.

    За най-голямо очудване РАЗБРАХ, че съдията ВЕСЕЛА ИВАНОВА ЕВСТАТИЕВА което е председател на нашето дело Е РАЗРЕШИЛА ДАЖЕ ВАЛЯ АХЧИЕВА ДА ПРИСЪСТВУВА  съдебната зала, което е ГРУБО ПОГАЗВАНЕ НА ЗАКОНА и правата ни. ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ СЪЩАТА НАПРАВИЛ ЗАПИСИ  в СЪДЕБНАТАПАЛАТА, което без наше разрешение е недопустимо.

 

       Т.е. ТОВА което се закани Красимир  МОЛЛОВ , който никой прокурор  не разследва ЯВНО ОПЪНАТ ЧАДЪР как за вземане от 249 000 лева придобива  почивни станци и на 3-4 етажа за 255 000,  89 000  иполучава кеш плащане  от 675 000 лева  . Т.е. за сумата от 249 000 лева  имоти за милиони и 675 000 лева КЕШ за харчлък.

 

     Т.е. ПОРЪЧКАТА  ЗА КОЯТО БЯХ УВЕДОМЕН още на дата а09 юли 2020  СЕ РЕАЛИЗИРА И Е ФАКТ - БЕЗСПОРНЕ ФАКТ.

     Т.е. ДОКАЗВА СЕ  ЯВНО ИЗПЪЛНЕНА ПОРЪЧКА.

     Поръчка от поръчковата  журналиста ВАЛЯ АХЧИЕВА с фризьорски салон закупен от нея за над 360 000 евро в центъра на СОФИЯ. МУЛТИМИЛИОНЕРКА журналистка работила на ЗАПЛАТА в Българска Национална телевизия.

 

   2/. Поръчката по това дело е безспорна . Не случайно  Кр.М. още на 09 юли 2020 ни заявява пред съдебна зала в СРС , че на 23.юли 2020 ще доведее агитка от журналисти на които ще плати, ще плати и на съдията да ни осъди, и даже ни е осигурил  килия с южно изложение. Това се случва -  журналисктата Валя Ахчиева беше на 23 юли 2020  в Пловдив.  Не случайно  Кр.М. ми заяви, и че ще плати и на съдийката  в СРС понаказателното дело срещу мен по  жалбата на другата съдийка да ме осъди и да ме вкара в затвора.

    

   3/. Нещата които обещава Красимир МОЛЛОВ се случват. ЯВНО МАФИЯТА РАБОТИ. Случайно ли ЧОБАНОВ заявява в интервюто си с Валя Ахчиева:

 

 ТОВА ИНТЕРВЮ  Е ГЛЕДАНО СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ПЪТИ  В БЪЛГАРИЯ И ПОВЕЧЕ В ЧУЖБИНА .  ЧОБАНОВ ЗАЯВЯВА:

 

   „ НАДЯВАТ СЕ ДА ИЗДЪРЖИ  СЪДИЯТА, КОЙТО Е ПРИЕЛ ДА ГО РАЗГЛЕЖДА. А ДОКОЛКОТО РАЗБИРАМ, прокурорът по една или друга причина,  няма да е същият. ТОВА Е ЖАЛКО“.

 

    ТОВА ГОВОРИ ЗА ПОРЪЧКА И ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКА в СЪДА.

 

 Т.е.  ЧОБАНОВ КОЙТО НЕ Е НИКАКЪВ   ЗАЯВЯВА ЧЕ  СЪДИЯ ЕВСТАТИЕВА Е ПРИЕЛА ДА ГЛЕДА ДЕЛОТО -  т.е. НЕ Е ИЗБРАНА НА СЛУЧАЕН ПРИНЦИП – т.е. ПОРЕДНО ИЗПЪЛНЕНИ ЕНА ПОРЪЧКА НА МАФИЯТА.

   

  ТОВА НЕ СА СЛУЧАЙНИ СЪБИТИЯ.

  ТОВА СА ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ИЗВЪРШВАНА ПОРЪЧКА€

 

    4/.  СЛУЧАЙНО ЛИ  СЪДИИТЕ ОТ ВКС  ОПРЕДЕЛЯТ НАЙ – БЛИЗКИ Я ДО СОФИЯ  СЪД КОЙТО ДА РАЗГЛЕЖДАН НАКАЗАТЕЛНОТО ДЕЛО  в ПЛОВДИВ и точно в Пловдивски ОКръжен СЪд, къдзето ВЛИЯНИЕ ИМАТ  БИВШИ ЯТЛАВЕН ПРОКУРОР   и други лица .

 

        СЛУЧАЙНО ЛИ ЛИЦАТА ОТ ВКС ОПРЕДЕЛЯТ  ДЕЛОТО ДА СЕ ГЛЕДА В ПЛОВДИВ при условие че най-близки я съд сздо СОФИЯ и съответно СОФИЙСКИ ГРАДСКИ СЪД е СОФИЙСКИ ОКРЪЖЕН СЪД,  ПЕРНИШКИ ОКРЪЖЕН, СЪД, ДАЖЕ и  БЛАГОЕВГРАДСКИ ОКРЪЖЕН СЪД, ДАЖЕ И КЮСЕНДИЛДИЛСКИ ОКРЪЖЕН СЪД,  ДАЖЕ И ПАЗАРДЖИШКИ ОКРЪЖЕН СЪД .

 

     5/.    ВЪПРЕКИ ЧЕ ПРИЛОЖИХМЕ БЕЗСПОРНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ДОКУМЕНТИ ПО ДЕЛОТО  ОТ СТРАНА НА ПРОКУРАТУРАТА    в съдебно заседание  ПРЕД СЪДИЯ ЕВСТАТИЕВА,  ТЯ ОТКАЗА ДА ОБРАЗУВА ПРОИЗВОДСТВО,   ДА СИГНВАЛИЗИРА ПРОКУРАТУРА И ДРУГИ ИНСТИТУЦИИ,

    ФАКТИТЕ:

        На 13.07.2020 г.при запознаване с материалите по досъдебно производство по пр.пр.7.../09 г.,водено срещу нас,по което СГП е внесла обвинителен акт в Пловдивски окръжен съд/делото е изпратено с решение на ВКС на ПОС/ във връзка с насрочено съдебно заседание по нохд № 236/19 г.констатирахме очевидни данни за извършена поправка върху част от материалите по ДП,които не съществуваха при първоначалното запознаване с материалите преди внасяне на обвинителния акт и които очевидно са извършени във времето след прекратяване и връщане на съдебното следствие на наблюдаващия прокурор Янева от СГП.

          Касае се за следното :

          По ДП том 3 , том 4 и т.5 са приложени копия от изпълнителни дела 2...............................................г.по описа на Ч.......................... с райн на действие СГС,която е подсъдима по наказателнот дело.Тези материали бяха във вид на незеварени копия и част от тях са описани в обвинителния акт като копия.При четене на делото на 13.07.2020г.констатирахме,че тези фотокопия са заверени с подпис и пречат на ЧСИ Недялка Ковачева рег.№ 789 и райн на действие СГС.Последната беше приела слу,жебния архив на ЧСИ Г................ на 06.08.2009 г.въз основа на заповед на МП поради влязло в сила дисциплинарно наказание на ЧСИ Гарпибова,потвърдено с решение на ВКС.След прехвърляне на дслежубния архив с определение на съдия от СГС двете цитирани по-горе дела са иззети при претърсване и измеване от канторат на ЧСИ Ковачева и са приложени по ДП като веществени доказателства.Същите са иззети незаконно в нарушение на чл.22 от ЗЧСИ,съгласно който текст изпълнителните дела се изнасят от кантораат на ЧСИ само във вид на заверени копия по писмено искане на съдия или прокурор и се предават срещу акт на съответните лица.

          Без да са необходими специални познания,графологични и други с просто око се забелязва разлика в печата,който е поставен върху копията,приложени по досъдебното производство и печата и подписа,положени през 2009 и 2010 г./копия от които прилагаме като част от документите по изпълниетлниет дела на ЧСИ ....................... водени от ЧСИ Ковачева,които изпълнителни дела са отново част от служебния архив на първата следв ъвзстановянане на правомощията й от Министъра на МП и връщане на архива от ЧСИ Ковачева на 06.07.2010г.

          Видно е от материалитепо ДП,а именно  : том 4 л.647,648,649,650,665,670-номерация по изп.д./липсва такава по ДП/,том 5- л.19,2,3 и гърба ,46,8,1127,28,29,30-номерация по изп.дело/липсва номерация по ДП/,и от приложения сравнителен материал,копия от изпълнителни дела200978900245 ЧСИ Ковачева- 5,изп.дело 149/09 –л.7,6/съответстващо на изп.д.31/06Г.ПО НОМЕРАЦИЯТА АН чси ................/,изп.д. 403/09 г.л.3,8,,19,,изп.д.198/09 г.-л.1,2,,изп.д. 223/09г.-л.11,както и писмо изхп.№ 4988/03.12.2019г.на ЧСИ Ковачева във връзка с издпратени по компетентност материалите до нейната кантора от ЧСИ ................. се установява следното различие: Различие в подписа,очевидно в начина на изписване на буквите,първата буква Н,която липсва в подписа,положен в материалите на ДП и е налична при подписа на ЧСИ Ковачева,който е автентичен от сравнителния материал,приложен от нас.Има разлика и в широчината на буквите,като цяло между двата подписа няма нищо общо и очевидно подписа от първата грлупа документи,тези,положени върху материалите от досъдебното поризводство НЕ СА ПОЛОЖЕНИ ОТ ЧАСТЕН СЪДЕБЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ НЕДЯЛКА КОВАЧЕВА.Налице е и разлика в печатите,положени върху материалите по ДП и тези от сравнителния материал.

Горното налага извода,че по време на ДП,в периода след прeкратяване в разпоредително заседание от ПОС и връщане на делото на наблюдаващия прокуро е изръшена поправка въру МАТЕРИАЛИТЕ НА  ДОСЪДЕБНОТО  ПРОИЗВОДСТВО ЧРЕЗ ПОСТАВЯНЕ НА ПОДПИС И ПЕЧАТ НА ЧСИ НЕДЯЛКА КОВАЧЕВНА,КАТО ПОДПИСА НЕ ИЗХОЖДА ОТ НЕЯ И ПЕЧАТА НЕ Е НЕЙНИЯ СЛУЖЕБЕН,КОЙТО Е ИЗГОТВЕН по надлежния ред ОТ МОНЕТНИЯ ДВОР, съобразно изискванията на Наредба № 6/2006 г.на Министъра на МП. и широчината между първата група материали,тези от ДП и сравнителния ватериал,приложен от нас.Приложените от анс документи са официални и са положени несъмнено от ЧСИ Ковачева по време на работа при пиремане на служебния архив на ЧСИ Г.............. и в моменат са част от слежубния архив на ЧСИ Г........................Те имат официален характер и параметрите на съвпадат с подпис и печат,положени върху материалите от досъдебното производсто.При изземване на двете цела от ЧСИ Ковачева не е изготвено заверено копие от нея,тъй като при връщане на служебния ми архив,тя ми е предала само протокола за оглед и изземване на двете изпълниетлни дела,който протокол е официален документ,като е съставен и официален приемно-предавателен протокол за това в присъствието на представител на МП и КЧСИ,както и представителит на СГС.

          Очевидно се касае за извършено престъпление документно или по чл.282 от НК,от длъжностно лице,като във връзка с изложеното моля да образувате досъдебно производство срещу неизвестен извършител,при което извършите проверка чрез две експертизи-почеркова относно това дали подписите,положени върху материалите от ДП са на ЧСИ Недялка Ковачеав,както и техническа експертиза,която да даде заключение дали печата,положен върху цитираните материали от ДП изхождат от печата на ЧСИ Ковачева.

          Независимо,че горното бе изложено подробно съдия Евстатиева изобщо не пожела да извърши констатация и да вземе отношение има ли аднни или не при очевидно извършено  престъпление,подправка на официални документи и то в след внасяне на обвинителния акт в съда,обстоятелство което има значение за изхода на процеса.

 

     6/. В съдебно заседани ена 15.12.2020  ВЪПРЕКИ ЧЕ  СЪДИЯ ЕВСТАТИЕВА Е УВЕДОМЕНА  ЧЕ СМЕ БОЛНИ ОТ ДВОНЙИ БРОНХОПНЕВМОНИИ И ДРУГИ ЗАВБОЛЯВАНИЯ И НЕ МОЖЕМ ДА ИЗЛИЗАМЕ ДАЖЕ ОТ КЪЩИ СЪКАТА ИЗМЕНЯ МЯРКАТА НИ  НЕОТКЛОНЕНИ Е в „ ПОДПИСКА“  въпреки всички приложен и писмени доказателства а именно:

         АЗ Момчил Добрев и М......................   след като ни повдигат обвинения през  ноември 2014 г.Т.е. до датата на сз на 15.12.20 са изминали девет години и пет месеца за първата от нас и 6 годиин за втория през който период от време сме имали безупречно процесуално поведение – ЯВЯВАЛИ СМЕ  СЕ ВИНАГИ В СЪДЕБНИ ЗАСЕДАНИЯ..

          За съдечното заседание  на 15.12 сме уведомили съда дни преди заседанието и сме приложили съответна медицинска документация,установяваща двойна бронхопневмония за подс.Добрев,а за подс.Гарибова изостряне на обстуктивна белодробна болест.Действително нямаме болничен лист по обективни причини,узаболяване ан личния лекар и незаместване от друг лекар за този период от време.Представенаат медицинска документация-медицинско заключение на пулмолог,изследване на кръв,което е от дата 29.11. ден неделя.Известно е,че в неделя лабораториите не работят,яа този който вика лобаротн в къщи и заплаща допълнително цена за домашно посещение обикновено е в състояние,което не му позволява да стигне до най-близкия кабинет,за да му вземат кръв.Подс.Добрев бе в изключително тежко здраволовно състояние,като съществуваше риск за живота му.

          Няма как СЪДИЯ ЕВСТАТИЕВА ДАН НЕ Е  информирана от медиите и другите информаоционни агенции ,че през този период от време вирусът атакува изключително тежко определа група от хора,особено тези,които са с диабет и други хрпонични заболявания,каквито са диагностицирани при подс.Добрев от приложения ТЕЛК.

          Не е ясно как човек с температура,който е отслабнал 20 кг.за  3 – 4 дни  и не може да си стои на краката и за да отиде на рентгенова снимка трябва да бъде придружаван,би могъл да измине разстоянието от София до Пловдив и да се яви в съдебно заседание.

          Второ видно е,че на това заседание не се е явил нито един от призованите лица,поради отлагането не е по наша вина и заседанието щеше да се отложи и при нашето присъствие.

          Горното налага два извода:

       СЪДИЯ ЕВСТАТИЕВА  не разбира точно в какво се изразяват двете заболявания и какви са рисковете за здравето и живота на болните или не желае да разбере.

        Първото означава,че не можем да имаме доверие на съдия ЕВСТАТИЕВА,тъй като в случай,че това не разбирате няма как да се разбира казус с фактическа и правна сложност каквото е настоящото дело от правна страна.

          Ако е налице второто то изменението на мярката е тенденциозно,което означава,че не можем ад имаме доверие в безпристрастността на този съдебен състав и на този съд.

    Съдебната власт се ръководи от върховенството на закона, и са длъжни на ((да прилагат при постановяване на совите актове точни и смисъл и дух на закона.

     Всяко неточно прилагане на закона е основания за откриване на процедура за отнемане имунитета  на съответния магистар  и предаването му на обществен съд .

    Може и да има неясни правни и противоконституционни норми .

    Той да има право съдията да направи запитване  до КС за да не допусне грешка  което да повлече  отмяна на имунитета му.

 

  6.1./     По отношение за тежестта на заболяването :

  6.1/. По отношение на Момчил Добрев .

    С медицинско направление след личен преглед на 24.11.2020 е КОНСТАТИРАНА ДВУСТРАННА БРОНХОПНЕВМОНИЯ за мен МОМЧИЛ ДОБРЕВ  . Това е установено  и с рентгенова снимка ккопие от КОЯТО ВИ Е ПРИЛОЖЕНО от 03.12.2020. НЕ Е  НУЖНО ЧОВЕК ДА ИМА СПЕЦИАЛНИ МЕДИЦИНСКИ ПОЗНАНИЯ, ЗА ДА ОПРЕДЕЛИ ДВОЙНАТА БРОНПНЕВМОНИЯ  ПРИ КОЯТО МОЕ И ДА НАСТЪПИ СМЪРТ като ТЕЖКО ЗАБОЛЯВАНЕ , при което заболяване   лицето  няма как да се яви в съдебно заседание и да пътува.

    В продължени ена четири  седмици  съм лекуван с три антибиотика , единият от които  инженционно . ТОВА Е НЙ-СИЛНАТА ТЕРАПИЯ КОЯТО МОЖЕ ДА СЕ ПРИЛОЖИ.  НЕЗАВИСИМО ОТ ВСИЧКИ и към астощия момент лечението продължава С АНТИБИОТИК  ИМУНСТИМУЛАНТИ , БРОНХООТХРАЧВАЩИ включително и КОРТИЗОН като последния е ИВОТОСПСАСЯВАЩ и СПОРЕД наблюдаващия ПУЛМОЛОГ  НАСТОЯЩОТО ЛЕЧЕНИЕТО ЩЕ ПРОДЪЛЖИ   в РАМКИТЕ НЕ ПОМАЛКО от МЕСЕЦ . А ПРОЦЕСЪТ НА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ   В НАЙІБЛАГОПРИЯТНИЯ ЛУЧАЙ ЩЕ ОБВАНЕ 6  ШЕСТ/ ЕСЕЦА , КАТО ПРЕПОРЪКАТА  е ДО РАЯ НА ЯНУАРИ  2021 ДА не напускам дома си, за да не настъпи рецесия.

   НАРЕД с мединсокото напрвление  еренгоновата снимка – разчитането съм ви приложил  и изследване на кръв  което сочи  на изключително тежък ВЪЗПАТЛИНЕТЕЛН ПРОЦЕС.

  ТОЗИ ИЗВОД СЕ ИЗВЛИЧА  от РЕЗУЛТАТА Среактивния протеин , който към  момента на ИЗСЛЕДВАНЕТО  НАВИШАВА  40 / ЧЕТИРИДЕСТЕ ПЪТИ максимално допустимата граница .

   При  норма до 5  , моят резултат е 199.

   Тези данни СА ОБЕКТИВНИ .ТЕ СОЧАТ  ЧЕ ЗАБОЛЯВАНЕТО Е ИЗКЛЯЧИТЕЛНО ТЕЖКО КОЕТО МИ Е ПОПРЕЧИЛО да се ява в съдебно заседание по уважителни причини, поради което СЛЕДВА  ДА ОТМЕНИТЕ ОПРЕДЕЛЕНИЕТО С КОЕТО МИ Е ВЗЕТА МЯРКА ЗАНЕОТЛОНЕНИЕ  „ ПОДПИСКА”  а в противен случай изпратите жалбата ми  към АПЕЛАТИВЕН СЪД  ПЛОВДИВ.

 

  6.1.1./. ОБЕКТИВНИ НАХОДКИ НА ЗАБОЛЯАВНЕТО

  След като на 24.11.2020  се разбра че за това за което бях лекуван от 05.10.2020  не е било това от което съм бил болен ,  оказа се  от кръвните изследвания че  е реално има и натравяне.

   Не можех да стоя и да седя. Не можех да дишам. Гърдите ме боляха,  температурата скачаше от 27,2 до 39,8 само за 30 минути. Непрекъснато потене , не можех да дишам, опитвах се да дишам и това ме караше да кашлям. Лежах непрекъснато. Не се хранех. Само за 5 дни отслабнах  18 килограма.  Непрекъснат задух, задушаване. Огромни болки в гърдите , висока температурау, непрекъснато потене, само при сядане в леглото се ипотявах, - явно нямах сили и енергия да правя каквото и да е усилие.

     В къщи идваха познати доктори да ми слагат инжекции. В къщи  идваха медицински сестри да ми слагат системи с абокад. В къщи идваха тъй като не можех да ходя, не можех да стоя, медицинска сестра която да ми вземе кръв.

    В кръвта се разбираше за огромен възпалителен процес и за натравяне.

    Това съм споделил на 21.12.2020  в блога ми.

     ЧУВСВАХ ЧЕ УМИРАМ.  НЕ ЗНАЕХ КАК ДА ПРОМЕНЯ СЪСТОЯНИЕТО СИ, НЕ ЗНАЕХ ДАЛИ ЩЕ СЕ СЪБУДЯ ЖИВ.

      При всяко събуждане  Е ЧУДЕХ ЧЕ СЪМ ЖИВ.

       НЕ МОГА ДА СПЯ -  спях по 15 минути след което по 3-4  часа безсъние, болки, задух.

      НЕ ЗНАЕХ КАК ДА ПРОМЕНЯ ТОВА .

      МАЙКА МИ ЗАПОЧНА ДАЖЕ ДА МЕ ОПЛАКВА.

      СЪПРУГАТА МИ БЕШЕ  ПРИТЕСНЕНА .

     По същото време от 24.11.2020 и майка ми падна два пъти и оттогава лежи и не става и е на лекарства. Не става въобще и близки хора я обслужват изцяло , тъй като тя не става, само лежи .

    През ден  се купуват лекарства на стойност 100 – 200 лева. През 5-7 дни се сменят лекарставата.

     Близки ни носят  храна и ни хранят даже в леглата.  Аз не можех и не исках и не можех да ям, майка ми поемаше само една чаена  лъжичка супа.

 

     Съпругата ми М................  се притесни  много. Вдигаше  кръвно, правеше много често аритмии, и нея започнаха да я болет гърдите, не можеше да диша, не можеше да ходи, непрекъснато се поти, при всяко излизане  през 5 метра спира , за да получи енергия. В момента  тя също така от 24.11.2020  е на  лекарства – антибиотици  , които се заменят през 5-7 дни с други тъй като ефектът е минимален.

      Непрекъснато  от носа излизат  големи парцали със съсирена  кръв.

      На 03.12.2020 когато трябваше да направя рентгенова снимка  , за да отида до поликлиниката и рентгеновия кабинет, двама човека ме държаха от двете страни. Спирахме на всеки 3 метра, защото нямах сили и щях да падна. Нямах въздух в дробовете. Не можех да дишам. Виеше ми се свят непрекъснато, не можех да дишам. Вдишвах със сигурно едва 10% от дробовете си и това ме ограничаваше и ми вземаше  зялата енергияц

      И до момента  ситуацията не се е променила. Не мога да дишам, дишам с много малка част от дробовете ми, нямам сили, не мога да стоя повече от 15- 20 секунди, болки в гърдите,   огромни съсиреци кръв  излизат от носа непрекъснато. Лекарствата  явно не помагат или .

      Д-р  ...............  заяви че даже минимум и януари 2021 не трябва нито да излизам.

      Личния милекар  д-р .............  разбрах по същото време, че  е в къщи с КОВИД  - 10, след това разбрах, че  по спешност  е бил  вкаран в болница  и е в интензивното . И до момента  е в болница  и го лекуват за КОВИД-19.

      Реално  без личния лекар не мога да получа нито  болничен,  нито направление.  Всичко което ссе прави – изследване на кръв,  слагане на системи , инжекции  се правеха от близки хора  в къщи както за мен така и за майка ми.

      И в момента  не мога да дишам, дишам ограничено, задъхвам се, болят ме гърдите непрекъснато и силно, вие ми се свят,  не мога да стоя прав . Съпругата Мариола ми има непрекъснато високо кръвно, губи слуха си, задъхва се, изпотява се непрекъснато.

   И докато  аз, майка ми и съпругата ми се борим за живота си и в момента   даже тази битка продължава , при прилагане на всички безспорни доказателства  за обективната ни невъзможност да присъствуваме  на съдебното заседание   а именно , 

   БОЛНИЧЕН   ЛИСТ  ИЗДАВА ЛИЧНИЯ ЛЕКАР. А ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ ЛИЧНИЯ ЛЕКАР И ТОЙ СЕ БОРИ ЗА ЖИВОТ И  БОЛНИЦА С КОВИД-19,  КОЙ  ЩЕ ИДАДЕ ?!?!?!

  БОЛНИЧЕН ЛИСТ КАСАЕ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ  между  работодател и работник  АНЕ СЪДИЯ.

 

   6. 2/. По отнешение на ..................................

     На 09.12.2020 М........................същата е прегледана от д-р .....................  ПУЛМОЛОГ като са констатирани ХРИПОВЕ НА БЕЛИЯ ДРОБ ОТ ПИТА НА БРОНХИТ , която  е ПИСАЛА ДИАГНОЗА  ХОББ .

    Това е ронично  обструктивна белодробна болест – ИЗОСТРЕНА КЪМ МОМЕНТАНА ПРЕГЛЕДА А КОЕОТ СЪМ ПРЕДСТАВИЛА И ТЕЛК , което ЗАБОЛЯВНЕ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЕЖКО  ,  РЕГЕНЕРАТИВНО, С НЕОБРАТИМИ ПРОЦЕСИ И В МНОГО СЛУЧАИ   НЕБЛАГОПРИЯТНА ПРОГНОЗА И НЕДОБРА  ПРЕЖИВЯЕМОСТ.   В някоито от случаите  Е МАКСИМАЛНА ДО 8  ОСЕМ/ ГОДИНИ КОЕТО ИЗИСКВА СПЕЦИАЛЕН РЕЖИМ НА ЖИВОТ ЛЕЧЕНИЕ И РУГИ.

    Към момента това заболяване е в изострена форма  , а ис самата  аз  като съпруга на Момчил Добрев съм била в контакт с него  итъй като БРОНХОПНЕВМОНИЯТА  е С ВИРУСЕН БАКТЕИРАЛЕН ПРОИЗХОД , то тя се предава   и   навреметтенното лечение към момента ПРЕДОВРАТИ    ТОВА ТЕЖКО ЗАБОЛЯВАНЕ ЗА МЕН.

   По отношение  на ТВЪРДЕНИЕТО ВИ ЧЕ ДИАГНОЗАТА НЕ Е РАЗЧИТА.

   Съгласно  НКБ  / международен класификатор на болестите/  сеъсхратено ХОББ    е ХРОНИЧНА ОБСТРУКТИВНА БЕЛОДРОБНА БОЛЕСТ.   Така  както  ние юристите  не пишем Наказателно процесуален Кодекс а пишем НПК съкратено  , така и лекарите съобразно  Вкласификатор изписват заболяванията СЪКРАТЕНО.

     При една справка в ИНТЕРНЕ ще може да сеРАЧЕТЕ ДИАГНОЗАТА.

 

     НАЛИЦЕ СА БЕЗБРО ЙНАРУШЕНИ Я ОТ СТРАНА НА СЪДИ ЯЕВСТАТИЕВА -  ЕДИН ПЪТ ВРЪЩА  ЕДИН ОБВИНИТЕЛЕН АКТ,  СЛЕД ТОВА ОТКАВА ДА ВЪРНЕ СЪЩИЯТ  100% ИДЕНТИЧЕН ОБВИНИТЕЛЕН АКТ НА ПРОКУРАТУРАТ – т.е. ДОКАЗАН ПОРЪЧКА.

 

   ЗА НАС :

    Това че сме от 2010г.  лорд и лейди дължима на хора които оцениха ПРИНОСАНА НИ В НАУКАТА    и ни направиха такива.

      Мариола Ангелова  Гарибова-Добрева е проф. Д-р по право доктор хонорис кауза, бивш наказателен и граждански  съдия  с десетки години стаж като такава, бивш адвокат 

      АЗ - Момчил Добрев Добрев – проф. Проф. Проф. Д-р д-р д-р хонорис кауза,     академик –2020,Момчил Добрев Добрев създавам следните теории: Космологическа теория на информацията – 1991,  Теория на вихровите полета – 1991,  Теория за степента на доверие- 1992г, Теория на блъфа -  1992г.,Теория за степента на истината – 1991г.,  Теория на мафията – 2003г.,Теория на  корупцията  - 2001г.,.  Теория за генериране на кризи – 2010г.,Теория и практика на Мафиотизма. Финансово-банков ресурсен технологичен мафиотизиран Материализъм – 2010г., Теория и практика на свободната енергия – 1991г., Теория на информационно енергийната медицина 2007 – съвместно с Мариола Гарибова,Теория на универсума – 2006г. – съвместно с  Мариола Гарибова, Практически закони в икономиката – 1993г. – закон за увеличение на крайната цена, закон за   управление на крайната цена.,  Теория и практика на енергийно-информационна генетика,енергийно–информационна психология и енергийно–информационна психиатрия-2009 съвместно с Мариола Гарибова. Лорд проф.проф.проф.д-р д-р Момчил Добрев е единственият изследователски професор в три дисциплини– физика, икономика и право. През далечната 1985г. Само за една година завършва три години и половина в Техническия Университет Илменау,и веднага е поканен да работи съвместно с проф. К.Х.фон Готе в неговата лаборатория, където под ръководството на професора февруари  1985г.откриват  свръхпроводимост , но им е забранено да го публикуват след като агенти на Държавна Сигурност от България започват да притискат Момчил Добрев. 1987г.  Нобеловия комитет дава Нобеловата награда за свръхпроводимост на други два а учени от Швейцария открито и публикувано през септември 1985г. Момчил Добрев е създател на два генератора за свободна енергия още 1991г.

    Направихме открития  и в археологията след като 2015  учихме  археология и архиометрия с Мариола . Направихме открития  в енергийно информацонната генетика – енергейната адаптаци яв генетиката.

   Направих откритя във физиката – още 1991г. открих НОВА ФУНДАМЕНТАЛНА СИЛА,  с която се оборват  теориите не Айнщайн и други лица и която е в основата ЗА ГЕНЕРАТОРИТЕ НА СВОБОДНА ЕНЕРГИЯ.

  Направих открития  в икономиката.

  НЕ СЛУЧАЙНО  още 1984г.  над 500 ГЕРМАНСКИ ПРОФЕСОРИ  се съгласяват с един професор че  МОМЧИЛ ДОБРЕВ   е ГЕНИЙ.  Не случайно  само за една година завършам в Германия Илменау  3,5 години от следването си. Въпреки че тогавашни я втори секретар Стоил Стоилов  ченге от ДС и продал се на ЦРУ   ми направи проблеми  както и тогавашния първи секретар Сираков който не изпълни заповед наминисътр Бучков да уча теоретична физика паралелно в Лайпциг.

  2019  спечелих СВЕТОВНАТА НАГРАДА ПО ИКОНОМИКА 2019 – виж- usa news corp  dr momtchil dobrev.

 

  ЗАТОВА ИСКАНЕТО МИ Е НЕЗАБАВНО ОБРАЗУВАНЕ НА ДИСЦИПИЛНАРНО ДЕЛО СРЕЩУ СЪДИЯ ВЕСЕЛА ЕВСТАТИЕВА И НЕЗАБАВНОТО Й УВОЛНЕНИ  КАТО СЪДИЯ от Пловдивсски ОКръжен Съд

 

Дата 21.01.2021г. София        С уважение :

                          Лорд проф. Акасемик       М.Добрев 

.

 

  Копия от  публикации  в блога ми:

          Съдия ВЕСЕЛА ЕВСТАТИЕВА от Пловдивски ОКръжен Съд - ИЗПЪЛНЯВА ЛИ ПОРЪЧКА НА МАФИЯТА ?!?!- Трето доказателство

Автор: lordmdobrev Категория: Лични дневници   image
Прочетен: 31 Коментари: 0 Гласове: 

 

  Вчера  24 юли 2020 в съдебна зала  съдия ВЕСЕЛА ЕВСТАТИЕВА  след като преди се доказа че  ПИСЕМИНИ ДОКАЗАТЕЛСТВО по зоби  2 и 4    които съм приложил - над 68 писмени доказателства    доказващи нашата невиновност , СА ИЗЧЕЗНАЛИ В ПЛОВДИВСКИ ОКРЪЖЕН СЪД,   след като допълнително ги приложих  ,  съдия ВЕСЕЛА ЕВСТАТИЕВА  ОТКАЗА ДА ГИ ПРИЕМЕ .

    ЯВНО в ИЗпълнение на поръчката на МАФИЯТА . ЗАщото тези доказателстав ни ОНЕВИНЯВАТ , А ТЯ ОТКАЗВА ТОЧНО ТЕЗИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ДА ПРИЕМЕ.

  Въпровния съдия  ме увери, ч е  съдията ВЕСЕЛА  ЕВСТАТИЕВА  ЩЕ ОТКАЖЕ  И НАЗНАЧАВАНЕ НА НОВА  ЕКСПРЕТИЗА ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ИМОТИТЕ  , определени от вещите лица на МАФИЯТА на цни с над 490 / четиристотин и деветдесет пъти/  ПЪТИ  ПО -ГОЛЕМИ  ОТКОЛКОТО НАСТОЯЩИТЕ ПАЗАРАНИ ЦЕНИ

    Първата стъпка в този ОТКЗА  се случи ВЧЕРА - съдия ВЕСЕЛА ЕВСТАТИЕВА  ОТКАЗА да  бъдет приложени трони  две експертизи на вещи лица  от Търговсикя регистър което доказва че оценките на вещите лица на МАФИЯТА са с 490 пъти над ПАЗАРНИТЕ .

  ТОВА Е ПЪРВАТА СТЪПКА КОЯТО  ЩЕ ДОКАЖЕ ПОВЕДЕНИЕТО НА СЪДИЯ весела евстатиева - което доказва че същата изпълнява поръчка  на мафията срещу нас !! -

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Вещите лица на МВР-  вещи лица НА МАФИЯТА  НА ПРОКУРАТУРАТА   - на примера на вещото лице  Мирослава  НИКОЛОВА КУНЧЕВА И НАДЕЖДА СТОЯНОВА ЙОРДАНОВА  - ОПРЕДЕЛЕЛИ ЦЕНИ НА ИМОТИ С НАД 490  / ЧЕТИРИСТОТИН И ДЕВЕТДСЕТЕ/ ПЪТИ  НАД ПАЗАРНИТЕ  ЦЕНИ  И НАД ЦЕНИТЕ КОИТО СЕ РАГУЛИРАТ ОТ  ДЪРЖАВНИ НАРЕДБИ.
 ТОВА СА ПОРЪЧКОВИ  ВЕЩИ ЛИЦА - ДОКАЗАТЕЛСВАТА

  1/. При условие , че дадена земя  е със статут на ТАБАн,  - НЕКАТЕГОРИЗИРУЕМА ЗЕМЯ  и  саглъсно  Наредби на оценки на такима земи   един декар струва  40 лева,СЪЩАТА  ОЦЕНЯВА  ЗЕМЯ  която ДАЖЕ НЕ Е ЗЕМЕДЕЛСКА НЕКАТЕГОРИЗИМУЕМА - най-ниска категория  зедемерска земя  КАТО УПИ  ВСЕ  ЕДНО НА ТАЗИ ЦЕМЯ  ИМА ПРАВО НА СТРОЕЖ    ДЕСЕТ - ЕТЕЖНА СГРАДА  и оценява  един декар вместо  за  40  лева,  СЪЩАТА ГО ОЦЕНЯВА като  УПИ - на стойност  48 000 лева  декара.

 ТОВА СА ВЕЩИТЕ ИЦА НА КУРВЕНСКАТА  ПРОСТИТУТСКА  МАФИЯ  на ПРОКУРАТУРАТА  - на поръчковата мафия  на ЦЦ НА ББ на  Г.
 ТЕ МОГАТ ДА НАПИШЕТ ВСИЧКИ  И ВСЯКАКВИ  ЛЪЖИ -  ДАЖЕ И ДА СЕ ПОДПИШАТ  ПОД ТЕЗИ ЕКСПЕРТИЗИ.
  НЕКА ГОСПОД БЛАГОСЛОВИ ТЯХ И ЦЕЛИТЕ ИМ СЕМЕЙСТВА както  описках и ГОСПОД БЛАГОСЛОВИ  майката на съдия ВЛАДИМИР ВЪЛКОв и ще благослови него и роднините му роднините на съдиите Златина Иванова И Румяна Манкова,  от БАс съдиите амоковски, Гюзелев,  Бенинскиыангелов АСенов,  Налбантов,   Ценов, ЦАнев АСен-ИВан Бонев и още   39  съдии и прокурори. ВИНАОСИСдVАV

 24  юли 2020  

 лорд академчик професор МОМЧИЛ ДОБРЕВ ДОБРЕВ 

 Съдията Весела ЕВстатиева от Пловдивски оКръжен Съд - Изпълнява ли ПОРЪЧКА НА МАФИЯТА - ?!?! - ПЪРВОТО ДОКАЗАТЕЛСТВА -

Автор: lordmdobrev Категория: Лични дневници   image
Прочетен: 15 Коментари: 0 Гласове: 

0

24.07 15:42

 

  ИЗпълнява ли поръчка на МАФИЯТА - съдията от Пловдивски ОКръжен Съд  ВЕСЕЛА ИВАНОВА EВСТАТИЕВА ?!?! 

 

  Първо ДОКАЗАТЕЛСТВО 

  Още на дата 09  юли 2020 ебин господин  който се хвали с вързките си с ГЕРБ и ББойко Борисови ДПС и Ахмет Доган и който се хвали вече над  10 години ч при всяка  жалба срещу него  и дело срещу него СИ ПЛАЩА НА СЪДИИ, ПРОКУРОРИ , ЗДАНЪЧНИ  Красимир Моллов , преди съдебно заседание по тъжба срещу него в СРС  ни заяви    ОТКРИТО:

    "На 23  ще ВИ ДОКАРАМ АГИТКА ОТ ЖУРНАЛИСТИ  в СЪДА , ще им платя и ЩЕ ПЛАТЯ И НА СЪДИЯТА да Ви осъди и да ВИ вкара в затвора!! "

   Не  знаеух дали да вярвам или не, НО КАКВО СЕ СЛУЧИ ВЧЕРА на 23 юли 2020  в ПЛОВДИВСКИ ОКРЪЖЕН СЪД !! 

   Таме  преди делото при съдия ВЕСЕЛА ЕВСТАТИЕВА НИ ЧАКАШЕ  Валя АХЧИЕВА с камери, с микрофон и ни нападна в СГРАДАТА НА  ПЛОВДИВСКИ ОКРЪЖЕН ЪСД .

   За най-голямо очудване РАЗБРАХ, че  съдията ВЕСЕЛА ИВАНОВА ЕВСТАТИЕВА което е председател на нашето дело  Е РАЗРЕШИЛА ДАЖЕ ВАЛЯ АХЧИЕВА ДА ПРИСЪСТВУВА  съдебната зала.
 Т.е. ТОВА което се закани   МОЛЛОВ , който  нико й прокурор  не разследва ЯВНО ОПЪНАТ ЧАДЪР как за вземане от 249 000 лева придобива  почивни станци и на 3-4 етажа за 255 000,  89 000  иполучава кеш плащане  от 675 000 лева  . Т.е. за сумата от 249 000 лева  имоти за милиони и 675 000 лева КЕШ за харчлък.

  Т.е.  ПОРЪЧКАТА  ЗА КОЯТОБЯХ УВЕДОМЕН още на дта а09 юли 2020  СЕ РЕАЛИЗИРА И Е ФАКТ - БЕЗСПОРНЕ ФАКТ.

   Т.е. ДОКАЗВА СЕ  ЯВНО ИЗПЪЛНЕНА ПОРЪЧКА 

   Поъчка от поръчковата  журналиста ВАЛЯ АХЧИЕВА с  фризьолрски салон закупен от нея за над 360 000 евро  в центъра на СОФИЯ.   МУЛТИМИЛИОНЕРКА  журналистка работила на ЗАПЛАТА в Българска Национална телевизия.

  24  юли 2020 


         С нарочна молба  МОЛБА-21  до   Окръжен Съд  Пловдив  по   Нохд 236/2020          Съдия Весела Евстатиева  за  Съдебно  заседание  23.07.2020 – 10,30 часа поискахме  от съдия ВЕСЕЛА ЕВСТАТИЕВА   назначаване на графологична експертиза която до докаже  фалшификациите,   съдия ВЕСЕЛА ЕВСТАТИЕВА  отказа назчаване на такава експертиза въпреки безспорните доказателстав А ПРОДЪЛЖИ ДА ПОЛЗВА ТЕЗИ  ДОКУМЕНТИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА – КОИТО СА ФАЛШИФИЦИРАНИ .

 

         Макар и НПК да няма изричен текст за спиране на съдебното следстви на това основание е,считаме,че след запознаване със сигнала ни,от който могат да се направят изводи за достатъчмно данни за извършено престъпление от неизвестно лице за времето от връщане на ОА на наблюдаващия прокурор , то тъй като това касае доказателствата,приложени по ДП и които доказателства СГП вписва и в ОА,та са налице предпоставки да спрете производството по делоот до произнасяне на Прокуратурата относно това има ли извършено престъпление.

       ДОКАЗАТЕЛСТВАТА СА БЕЗСПОРНИ .

   ИСТИНСКИТЕ ПОДПИСИ НА  ЧСИ НЕДЯЛКА КОВАЧЕВА   включват две букви  Н и К ,  е фалшифицираните заверени с НЕЙН ПЕЧАТ  и подпис  документи ТОМ  4 и ТОМ5  СЪДЪРЖАТ   С ПРОСТО ОКО  БУКВАТА Д , което няма нищо общо с буквите Н и К .

    ТОВА ДОКАЗВА  ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ДОКАЗАТЕЛСТВА.

   ОСВЕН ТОВА е налице  разлика в ПЕЧАТНИТЕ  с ИМЕ ЧСИ Недялка Ковачева – на истинтите документи които приложихме  и печатите  положени на документитге в ТОМ  4 и ТОМ 5.

      ВСИЧКО СЕ ВИЖДА С ПРОСТО ОКО.

  ПРИ ТАКОВА ЯВНО И ДОКАЗАНО  ДОКУМЕНТНО ПРИСТЪПЛЕНИЕ  отказът на съдия ВЕСЕЛА ЕВСТАТИЕВА   да назчани  експертиза  е ГРУБО ПОГАЗВАНЕ НА ЗАКОНА  и явно изпълнени ена поръчка за която бяхме уведомени .

 

21.01.2021 София                                      С уважение :

                                 / лорд академик проф. Д-р д-р Момчил Добрев 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lordmdobrev
Категория: Лични дневници
Прочетен: 996876
Постинги: 1246
Коментари: 96
Гласове: 366
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930