Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2021 16:15 - ИЗПЪЛНЕНАТА поръчка от ПОРЪЧКОВАТА СЪДИЙКА на мафията ВЕСЕЛА ЕВСТАТИЕВА от Окръжен Съд Пловдив- следващата МАГНИТСКИ
Автор: lordmdobrev Категория: Лични дневници   
Прочетен: 288 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 26.06.2021 16:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Тъй като   хора на мафията  започнаха да пишат  безумия, лъжи и поредните клевети  от всякакви  сайтове НА МАФИЯТА.
    Ще кажа: ПОРЕДНИТЕ ЛЪЖИ НА ПОДЛОГИТЕ НА МАФИЯТА -  един рекетьор рекетирал хора за лихва от над 30 процента на месец - БЛИЗЪК ДО ДПС и ГЕРБ и обслужващ  ББ и СЦ. Поредните лъжи на ЕДИН ЧСИ- от мафията,  който  защото е от мафията  ЗАРАДИ ИЗВЪРШЕНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ  никой нито прокуратурата на СОТИР ЦАЦАРОВ,  нито на ИВАН ГЕШЕВ,  нито министри от министрево п„на просъдието го закачат.


   Поредните лъжа по наш адрес.
    Съдията ЕВстатиева доказано изпълни поръчка на мафията, тъй като по делото има платежни документи по банков път и всичко е платено. За поръчката на мафия в лицето на съдия Весела ЕВстатиева има доста на блога lordmdobrev.blog.bg. За поръчката на мафията изпълнение от съдия ВСЕЕЛА ЕВСТАТИЕВА е публикувано в книгата ни " РЕСТАРС на България ..... 2020.". Сократ е казал " Който не„вижда фактите и доказателства е явно ослепял!!". За тази поръчка едно лице близко до мафията на ГЕРБ и ДПС още на 9 юни 2020 ни заяви, че еплатило на съдията да ни осъди, че съдията няма да зачете никакви доказателства ,няма да назначи нови експертизи, няма да зачете влезли в сила съдебни решения,, ще прикрие извършени престъпления от прокурори от СГП които са фалшифицирали два тома документи с фалшии подписи и печати, че няма да зачете закона и влезли в сила съдебни решения, че ще назначи вещи лица които ще изготвят фалшиви експертизи. А платежните за платените декари се намират по делото, НО ЯВНО НЯКОЙ Е СЛЯП ИЛИ ОСЛЕПЯЛ САМО И САМО ДА ИЗВЪРШИ ПОРЪЧКАТА.

    ЗА извършената поръчка от съдия ВЕСЕЛА ЕВСТАТИЕВА и бездесйтвието на шефките й съдиите ШЕЙТАНОВА и МАРИЯ ШИШКОВА - бившата зам. главен прокурор на СОТИР ЦАЦАРОВ са уведомени институциите в САЩ по закона МАГНИТСКИ. Поръчката е съгласувана още 2017г. чрез СЪДИИТЕ НА ВКС Ружена КЕРАНОВА, Николай ДЪРМОНСКИ и ВАЛЯ РУШАНОВА които изпращат делото от СГС на " НАЙ-БЛИЗКИЯ ОКРЪЖЕН СЪД - В ПЛОВДИВ , вместо в Софийски Окръжен Съд, Окръжен Съд Перник, ОКръжен Съд Пазарджик, ОС Кюстендил, ОС Благоевград и другиблизки съдилища защото поръчката е от ББ и СЦ , а Сотир Цацаров управлява ОКръжен Съд Пловдив. Очаквайте резюлиця на Министрество на финансите по закона МАГНИТСКИ срещу Съдия ВЕСЕЛА ЕВСТАТИЕВА, и другитецитирани съдии. В тази поръчка е замесен иЧСИ ГД, потвърдено от пет човека, даже разследващи полицаи. Делото е по ЖАЛБА НА РЕКЕТѝОРА КРАСИМИР МОЛЛОВ, който искаше за ББ и СЦ минимум 30 % от имотите, и като не ги получи подаде жалбата.
ДЕЛОТОЕ ЗА РЕКЕТ.

26 юни 2021 София
лорд академик проф. Момчил Добрев . 



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lordmdobrev
Категория: Лични дневници
Прочетен: 983397
Постинги: 1239
Коментари: 96
Гласове: 364
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031