Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2023 11:52 - Дали главния прокурор ИВАН ГЕШЕВ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ МЪЖ с ЧЕСт ИЛИ СТРАХЛИВЕЦ НА МАФИЯТА?!?! Случая ЧСИ ДИЧЕВ от 2009 ?!?!
Автор: lordmdobrev Категория: Лични дневници   
Прочетен: 62 Коментари: 0 Гласове:
1



Дали главния прокурор ИВАН ГЕШЕВ ще излезе мъж с чест, както заяви на 15.05.2023 или страхливец на мафията ?!?!

Случая ЧСИ ДИЧЕВ  и върнатите ПАРИ стотици хиляди лева на ОБЯВЕН КУПУВАЧ придобил 945 св.м. офиси  за без ПАРИ ?!?!?!

Бездесйтвието на министрите  КРУМ ЗАРКОВ- БСП, ЦЕЦКА ЦАЧЕВА- ГЕРБ , ДАНАИЛ КИРИЛОВ  - ГЕРБ  , Христо иванов - ДБ, зам министър МАРИЯ ПАВЛОВА - ДПС !!!

----------------------------------------------------------------


До главния ПРОКУРОР ИВАН ГЕШЕВ –

 

     ПОРЕДНО ИСКАНЕ -  6 във връзка с мое искане от 17.05.2023  отноно и касаещо  пр.пр. 9446/2017  на СПГ  - ЯВНОДОКАЗАНО БЕЗЗАКОНИЕ  от МНОГОИМОТНИЯ  прокурор БОЯН БАЛЕВ – с къща в КЛАДНИЦА и апартаменти в София, прокурор Нина Янева, Марияна Станкова от 2009  станала вече прокурор за благодрансоти във ВКП,  Димитрова . Искане  да поискате от ВСС освобождаване на въприсните  прокурори.

   С  мои ИСКАНЕ  ЗА  проверка на НАШИТЕ СИГНАЛИ с ДОКАЗАТЕЛСТВАТА!!

    Кратка ИНФОРМАЦИЯ  към главния прокурор ИВАН ГЕШЕВ след заявеното от Вас на 15..05.2023 ВИ изявление: 

     ВИЕ ЗАЯВИХТЕ  ЧЕ СТЕ  МЪЖ НА ЧЕСТТА С ИМЕ !!

     ИСКАМ ОТ ВАС ПРАВЕДЛИВОСТ !!

    Както шефа на мафията  генерал ЛЮБЕН ГОЦЕВ  2005  е казал за мен: „ Момчил Добрев , тоя не можем да го яхнем НИКОГА! Човек на честта е !!.....  ”. Не случайно   1992 спасих 7 семейства от списъка на този българин с турски произвохд който даде списък на  наши разузнавачи  и същия ден бяха изклани  наши топ разузнавачи които гарантираха  мира между България и Турция- направих го без да имам никакви договори и задължения към никакви служби в Българи я- те бяха пробити и продадени . ИСКАНЕ ЗА ОБРАЗУВАНЕ НЕЗАБАВНО  на ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО  ЗА ПРИСВОЯВАНЕ    СРЕЩУ ЧСИ ГЕОРГИ ЪЙКОВ ДИЧЕВ ТЪЙ КАТО Е НАЛИЦЕ „ОСОБЕНО ТЕЖЪК СЛУЧАЙ“  ЗА КОЕТО ДАВНОСТТА е  23 години  предвид  деянието и това че ЧСИ Дичев е председател на Камарата на ЧСИ

 НЕЗАБАВНО  ЗАЛИЧАВАНЕ  ОТ ПРАВА  КАТО ЧСИ

    .НЕЗАБАВНО ПОДВИГАНЕ на ОБВИНЕНИЕ срещу ЧСИ ДИЧЕВ- бавене на прокуратура ВЕЧЕ  ПОВЕЧЕ от  10 / десет / години – ЯВЕН ЧАДЪР  от прокурорите  първия сигнал е от 2009г.

 

               От княз лорд акад проф. МОМЧИЛ ДОБРЕВ ДОБРЕВ

                       World championship 2019  in ECONOMICS/ FINANCE

                        World championship 2021 in Fundamental Physics

                        World championship 2022 in LAW

                        World championship 2022 in GENETICS

                               София, ……………………………………..

 

  ГОСПОДИН ГЛАВЕН ПРОКУРОР ИВАН ГЕШЕВ,

    По пр.пр.  9446/2017  СЕ ИЗВЪРШВА БЕЗЗАКОНЕ ОТ ПРОКОРРИТЕ  а сигнала още 2009 е подаден в сСГП зе НЕЗАКОННИ ДЕСЙТВИ ЯНА ЧСИП ДИЧЕВ ВЪРНАЛ 670 000 лева на ОБЯВЕН КУПУВАЧ   за публична ПРОДАН  вместо парите  да отидат към кредитор цесионенр на длъжника  -  СЛЕД  КОЙТО ПРЕВОД   на ЧСИ ДИЧЕВ ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ на КУПУВАЧ  от над 670 000 лева ,  А КУПУВАЧА ПРИБОВИМА ИМОТ 945 кв.м. ОФИСИ – ЗА МИЛИОНИ ЕВРО,  УПРАВИТЕЛЯ НА ДЛЪЖНИКА „ АУДИО ВЕГА“ Е ОТРОВЕН.

   Считам,че от съблраните до този момент доказателства по пр.пр. 9446/2017  на СГП ,  са налице законовите предпоставки да бъде повдигнато обвинение на ЧСИ Георги Дичев за престъпление по чл.203 от НК,като случая е особено тежък,както и по чл.202 от НК за присвояване в особено големи размери и случаят е отново особено тежък.Последното е обусловено както от особено големия размер на присвоената сума от 700 000 лв.така и от обстоятелството,че деянието е извършено от частен съдебен изпълнител,който в продължение на четири мандата е и Председател на КЧСИ и като такъв следва да бъде лицето на часнтното изпъленние и пример за подражание,които данни за личността не съвпадат превдвид разкритите престъпления,а именно:

    1/. Още  в предпоследното постановлени е на прокурор Дочев  по насотящата преписка  е НАЛИЦЕ БЕЗСПОРНО ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ДОКУМЕНТО ПРЕСТЪПЛЕНИ Е от страна на ЧСИ ДИЧЕВ  - а именно – представител  и електронен превод на пари към банкова сметка на АУДИО ВЕГА в КТБ,  което се доказа  , че не етгговаря на истинати  и такъв превод никога не е имало . ТОВА Е ДОКУМЕНТНО ПРЕТЪПЛЕНИ Е-  ЗА ПРЕДСТАВЕН  по заръка на друго лице  към ДИЧЕВ – а именно Красимир Моллов похвалили ми се , че е дал съвет на ДИЧЕВ да приложи такъв електронен преводно нареждане – което НЕ Е БИЛО НИКОГА БАНКОВО ИЗПЪЛНЕНИЕ и ИЗВЪРШЕНО.

 

    2/. По преписката се доказа че  ЧСИ ДИЧЕВ е ИЗДАЛ ПОСТАНОВЛЕНИЕ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ НА ИМОТ  на стонйост над 800000   лева , на който имот   не са заплатени НИКАКВИ ПАР, ТЪЙ КАТО ПО ПРЕПИСКАТА СЕ ДОКАЗА че  ТОЙ Е ВЪРНАЛ ПАРИТЕ на МЕГАОЕНТЪРПРАЗ – тези платни 708 533 лева  НЕПРАВОМЕРНО.

    Т.е.  той  е НАПРАВИЛ ТАКА ЧЕ  фирмата се Е ОБОГАТИЛА С ИМОТ   на тази стойност БЕЗ ДА ЗАПЛАТИ ТАЗИ СУМА.

    3/.  По преписката  се доказа че вместо да преведе с3мата от 708 533 л лева на фирмата ни като правоприемник на вземане от АУДИО ВЕГА – същият е превел – ВЪРНАЛ СУМАТА НА „ КУПУВАЧАЯ4.

 

    4/. НАЛИЦЕ Е ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА УЗАКОНЕНА КРАЖБА НА ИМОТ собственост ан 4 АУДИО ВЕГА“ в полза на трета фирма извършиена от ЧСИ ДИЧЕВ€

 

     5/.   ЧСИ Дичев своевремонно е бил уведомен с писма с обратни разписки още от 2008г.  за СЕЦИЯТА ни с фирма „ АУДИО ВЕГА“. Даже през 2017г. с исмо с обратна разпискасме изпратили и оригинала на тази цесия.

    Многократно  каним  ЧСИ Дичев да превдеде сумата от 708 533 лева -  това е още от  2010  до момента,което е оставено без действия от негова страна.

        Налице са безспорни доказателства за осъществени състави на НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС от СТРАНА НА ЧСИ ДИЧЕВ -  пет  такива.

     КАНИМ ВИ ДА ИЗПЪЛНИЕ ЗАКОНА  веднага и да образувате наказателни роизводста срещу ЧСИ ДИЧЕВ ,подкрепян  от СОТИР ЦАЦАРОВ и други хора на МАФИЯТА,както и да поискате временното му отстраняване от длъжност на ЧСИ.

   КАКТО и А НАПРАВИТЕ РЕДЛОЖЕНЕ до Висшия Съдебен СЪВет за НЕЗАБАВНО УВОЛНЕННИЕ на прокурори БОЯН БАЛЕВ – с ИМОТИ СА МИЛИОНИ,  МАРИЯНА СТАНКОВА, НИНА ЯНЕВА, ДИМИТРОВА  от СГН които бавиха ТАЗИ ПРЕПИСАК СРЕЩУ ДИЧЕВ още от 2009 – 2011г.  ПОВЕЧЕ ОТ  13 ГОДИНИ

    СЛУЧАЙНО ЛИ  ЧСИ ИВАН ТОДОРОВ ЧОЛАКОВ и търсил  дъщерите на отровения управител на   „АУДИО ВЕГА“  да се откажат и да нямат претенции  по делото.

   Защо ЛИ ПРОКУРО ДОЧЕВ   не разследва  кака и защо  ЧСИ Ковачева нтеправомерно превежда  сумата от 760 000 на ЧСИ Чолаков и същ6ият е врюща на КУПУВАЧА НА ИЧМАТО надлъжника „ АУДИО ВЕГА“ и  даже се изготвя  фалшив ПЕЧАТ НА ЧСИ М.Гарибва за да подпечати  постановленитео за възлагане  и СЪЩОТО ДА СЕ ВПИШЕ  в Агенция по вписванията ?!?!  Защото ИВАН ЧОЛАКОВ  и бивше ченге от службите близък на  ЕДИН  МНОГОИМОТЕН    БИВЩ ЗАМ. Председател на  ГЕРБ.

      На ЧСИ Дичев са изпратени по пощата и получени от него  копие от цесионни ядоговор . Даже е изпратен  и оригинал  от ЦЕСИОННИЯ ДОГОВОР за негова проверка, ако иска такава да прави.

     Многократно  от 2008г. до момента  2016  2017, 2018  ЧСИ Дичев е КАНЕН ДА ВЪРНЕ ПАРИТЕ.

 

       2/. На дата29.02.2008 г. фирма  Овид Ентърпрайз“ ООД,първоначален взискател по изпълнително дело 20067810400247 придобива с нотариален акт том 027,номер  вх.рег.№ 638138 на нотариус Виолета Петрова имот навтори етаж от имот на бул“Цариградско шосе“ еНа 18.06.2008 г.е вписано постановление за възлагане,издадено от ЧСИ Георги Дичев в полза на последващия взискател по изпълнителното дело„Мегаоентърпрайз“ЕООД..От атакуваното постановление става ясно,че на дата ,0.06.2008 г.по сметката на фирма “Мегаоентърпраиз“,открита н КТБ сумата от 680 330 лв.от фирма „Овид интерпрайз“,която сума първата фирма превежда по специалната сметка на ЧСИ Георги Дичев на същата дата с основание „обявяване на купувач на недвижим имот 2 и доплащане от сграда на София прес корпус 1,коаято сума ЧСИ Дичев връща обратно на фирмата,която ги е превела „Мегаоентърпрайз“ на дата 18.06.2008 г.с основание „надвнесени по изп.д. 247/06, доплащане“.Как така   хем „ ОВид Ентърпрайз“ придобива ИМОТА,  през февуари  и след това ЗА СЪЩИЯТ ИМОТ  ЧСИ ДИЧВЕ ИЗДАВА ПОСТАНОВЛЕНИ ЕЗА ВЪЗЛАГАНЕ на  СВЪРЗАНАТА с тази фирма – фирма „ Мегаоентърпрайз“   ?!?!  ЯВНА Е ЦЕЛТА.

 

      3/. Това са фактите,които прокуратурата е събрала и за които прави погрешни изводи.Правилните изводи сочат на това,че е напълно безсмислено първонамалният взискате И Овид Ентърпрайз“ с нотариалетн акт да закупи от длъжника „Аудио вега“ същият имот,който да бъде придобит с публична продан от последващия взискател“Мегаентърпрайз“ на които „Овид Ентърпрайз“ е прехвърлил вземането.

    Липсва логика втората фирма да превежда по сметка на „Мегаоентърпрайз“ сумата от 680 330 лвкойто да ги превеждат на ЧСИ Дичев,който пък да им ги връща обратно.Всичко това налага изводите,че публична продан по изпълнителното дело на този втори етаж с длъжник“Аудио Вега“ не е била извършена и е издадено постановление за възлагане,което е вписано за да се придаде вид,че този имот е придобит от фирма „Мегаоентърпрайз“ като се правят и фиктивни плащания по сметката на ЧСИ Дичмев,която фиктивна сума се връща обратно на купувача,който пък ги връща обратно на вносите „Овид Ентърпрайз“ Всичко това е за да бъде откраднат този имот без да се заплаща за неговото придобиване и това е в съучастие с ЧСИ Дичев по неговото изпълнително дело.Ако имаше публична продан и издадено постановление за възлагане,то следваше ЧСИ Дичев да изготви разпределение по чл.495 от ГПК,като приспадне вземането ,коетои има фърми „Мегаентърпрайз“ като взискател и след включване ан всички разноски по изпълниетлното дело,както и след изследване на евентуалните задълоения на длъжника къмв НАП се изготви разпределеие,по което се определи сумата за довнасяне на купувача,който е и взискател и това в никакъв случай не е цялата сума на публичната продан 708 373 а много по-малка и след влизане в сила на това разпределение,което се съобщава на страните купувача-взискател зовнася разликата след приспадане на неговото вземане и другите разноски и това не е цялата сума по публичната продан 708 373 лв.След внасяне на сумата и влизане в сила на постановлението за възлагане,което се връчва на страните за обжалване в седмодневен срок от връчнването и заплащането на местния данък  за прибовинане на имота се издава постановление за вписване.Не е възможно в рамките на седем дни това да стане.нещо повече СУМАТА,КОЯТО ОСТАВА НЕ СЕ ВРЪЩА НА КУПУВАЧА,В СЛУЧАЯ ФИРМА „МЕГАОЕНТЪРПРАЙЗ“,А СЕ ИЗПЛАЩА НА ДЛЪЖНИКА В СЛУЧАЯ АУДИО ВЕГА

      4/. Горното налага извод,че се касае за организирана престъпна група,в съучастието на частен съдебен изпълнител по изпълнително дело с цел придобиването на имот,без да се заплати съответната сума и кражба на парите,които се следват на предишния собственик.Случаят е особено тежък и то точно поради личността на ЧСИ Дичев,тъй като без негово участие това престъпление не може да бъде извършено от една страна и от друга страна изводите,коието могат да бъдат направени за една престъпна самоувереност  ,извършена от Председателя на порфесионалнатагилдия,който следва да има поведенение за пример.Вметто това лицето извършва най-дръзко и бещкруполно престъпление,разчитайки точно,че като председател на КЧСИ Прокуратурата,която досега е опъвала чадър над неговите дейстия ще продължи това и занапред и действията му ще останат ненаказуеми,евентуално погасени по давност,както се излага и  в последната част на атакуваното постановление.

      5/. Деянието на Георги Дичев е свързано с друго дело и от е било образувано при ЧСИ Гарибова , именно изпълнително дело

20068620400028,заради което дело и постъпилите оп него суми по преведена публична продан на същия втори етаж на бул.“Цариградско шосе“ първата бе лишена от права с дейното задкулисно поведение на ЧСИ Дичев и по време на това наказание постъпилата сума от купувача около 680 000 лв.беше неправомерно преведена от приелата доброволно архива на Гарибова ЧСИ ковачева,която прехвърли незаконосъобразно без да има правата да работи по специалната сметка ,открита на името на ЧСИ Гарибова на ЧСИ Чолаков,заедно с изпълнитлното дело.За да бъде атакувана публичнаат продан на ЧСИ Гарибова проведена в края на месец май 2008 г.,която публична продан по жалба е била потвъредан и от СГС,ЧСИ Дичев създава документ с невярно съдържание-постановление за възлагане на същия втори етаж         без да е проводена п,ублична продан,което постановление се вписва веднага в Агенция по впискванията.За това,че не е била проведена публична продан по изпълнителното дело на ЧСИ Дичев говори превода на сумата от 708 373 лв.по неговата специална сметка/установено с разкриване на банкова тайна/,с което е целяно да се създаде привиднот на плащане и връщането на същата сума  на 18.06.2008 г.на наредителя „Мегаоентерпрайз“ ЕООД.Публичнаат продан цели осребряване на имуществото на длъжника,в случая „Аудиовега“ООД с цел събираене вземането на взискателя,в случая конституирания по силата на договор за цесия „Мегаоентерпрайз“ ООД.След събиране на сумата по задължението,остатъкът се превежда на длъжника,в случая „Аудиовега“ООД,а не на взискателяТова дава достатъчно основание да се приеме,че не е извършена публична продан и вписаното постановление за възлагане от ЧСИ Дичев е документ с невярно съдържание-т.е. налице ас достатъчни данни за извършване в съвкупност на две отделни престъпления това по служба по чл.282 ал.3 от НК,като случая е особено тежък и документно престъпление.Тъй като има достатъчно данни за моето вземане по изпълнителтото дело,това дава основание да се приеме,че има достатъчно данни за присвояване в особено големи размери като случая е особено тежък,при което давността е петнадесет години и Прокуратурата следва да повдигне обвинение след като образува досъдебно производство срещу ЧСИ Георги Дичев.

 

    7/.Има достатъчно данни и за извършено документно престъпление,приложеното преводно нареждане към фирма „Аудиовега“ООД,което е с невярно съдържание и е изготвено от ЧСИ Дичев с цел да бъде въведен прокурорът,който работи по преписката в заблуда,че е имало превод на тази сума.Това не е явна фактическа грешка,както се отразява в мотивите на атакуваното постановрение,а достатъчно данни и законен повод да се образува досъдебно производство за документно престъпление.

       Не случайно шефа на мафията ГЕНЕРАЛ ЛЮБЕН ГОЦЕВ още 2005 заяви за мен, след като негови юристи ДОКАЗАХА  след 15 дни проверки че АМЕРИКАНСКА ФИРМА Е РЕАЛНИЯ СОБСТВЕНИК НА " БЪЛГАРСКИ ПОЩИ" ЕАД, " МОМЧИЛ ДОБРЕВ , тоя не можем да го ЯХНЕМ НИКОГА. ЧОВЕК НА ЧЕСТТА е,И Е МНОГО ТОЧЕН И ЖЕСТОК!!!.

 

    ПОДГОТВЕНИ са по горните случаи   ДЕСЕТКИ ДЕЛА по ЗАКОНА РИКО и закона МАГНИТСКИ  в САЩ срещу виновните . ПЪРВИТЕ  ИСКОВИ МОЛБИ СА ИЗПРАТЕНИ ВЕЧЕ и в МЕЖДУНАРОДЕН НАКАЗАТЕЛЕН СЪД

 

 

Дата  1.01 юни 2023г. София      Подпис:   

                                      / лорд проф.д-р д-р Момчил Добрев   - управител 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lordmdobrev
Категория: Лични дневници
Прочетен: 983638
Постинги: 1240
Коментари: 96
Гласове: 364
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031