Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.06.2023 12:22 - Дали главния прокурор ИВАН ГЕШЕВ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ МЪЖ С ЧЕСТ както заяви или СТРАХЛИВЕЦ НА МАФИЯТа!!! Доказателства за МАФИЯТА в Софийски Градски Съд с председател АЛЕ
Автор: lordmdobrev Категория: Лични дневници   
Прочетен: 61 Коментари: 0 Гласове:
1



 ДАЛИ     ДАЛИ 

      ДАЛИ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ИВАН ГЕШЕВ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ МЪЖ С ЧЕСТ КАКТО ЗАЯВИ НА 15.05.2023  ИЛИ СТРАХЛИВЕЦ А МАФИЯТА!!!  ПОРЕДНИТЕ ДОКАЗЕТЕЛСТВА ЗА МАФИЯТА В СОФЙСКИ ГРАДСКИ СЪД  С председател АЛЕКСЕЙ ТРИФОНОВ и бездесйтвието на  ДАНИЕЛА ДОНЧЕВА - ПРЕДСЕДАТЕЛ НА САС, ВСС , ВКС  И ДРУГИ - МИНИСТРИ  КРУМ ЗАРКОВ   ПРОФ. ЯНАКИ СТОИЛОВ , НАДЕЖДА ЙОРДАНОВА 

-------------------------------------------------------------- 



До главния ПРОКУРОР ИВАН ГЕШЕВ –

 

      For  the  District Court New YORK – USA Regarding act of Rocketeer Infl.

                           And Cor. Org.Organized crime  control act of 1970 – 18 U.S>C. &&1961-68

                  To the USA – State department  - OFAC, TFFC  – USA  Ministry of finance – regarding

                            MAGNITSKY  LAW -  about the lawlessness and injustice

               To  Internationa crime court, To The First  International crime court

               To the Seconf  international crime court ,    До МЕЖДУНАРОДНИЯ НАКАЗАТЕЛЕН СЪД

                ДО HUMAN RIGHT COUNCIL – UN

 

    ПРИЛАГАНЕ на доказателства – поредните във връзка

   С  мои ИСКАНЕ  ЗА  поверка на НАШИТЕ СИГНАЛИ с ДОКАЗАТЕЛСТВАТА!!

    Кратка ИНФОРМАЦИЯ  към главния прокурор ИВАН ГЕШЕВ след заявеното от Вас на 15..05.2023 ВИ изявление: 

     ВИЕ ЗАЯВИХТЕ  ЧЕ СТЕ  МЪЖ НА ЧЕСТТА С ИМЕ !!

     ИСКАМ ОТ ВАС ПРАВЕДЛИВОСТ !!

    Както шефа на мафията  генерал ЛЮБЕН ГОЦЕВ  2005  е казал за мен: „ Момчил Добрев , тоя не можем да го яхнем НИКОГА! Човек на честта е !!.....  ”. Не случайно   1992 спасих 7 семейства от списъка на този българин с турски произход,  който даде списък на  наши разузнавачи  и същия ден бяха изклани  наши топ разузнавачи които гарантираха  мира между България и Турция- направих го без да имам никакви договори и задължения към никакви служби в Българи я- те бяха пробити и продадени.

     1985  не се поддадох  на ИЗНУДВАНЕТО на втори секретар в посолството в Берлин  СТОИЛ СТОИЛОВ, продал се на ЦРУ и МИ6 , който ми обещаваше 11 милин щатски долара и къща за 4 милиона щатски долар във ФЛОРИДа за а окрада материал който бяхме открили  моя рофесро и доказахме свръхпроовдотиле и заради него  получих два пъти сърдечен удар  и ВИДЯХ СВЕТЛИНАТА В ТУНЕЛА след кома и не можахма да регистрираме публикация за да получим  Нобеловата награда която получиха  две две години руги двама от Швейцария.

  СИГНАЛИ    за всички тези съдии

              

     От княз лорд акад проф. МОМЧИЛ ДОБРЕВ ДОБРЕВ

                       World championship 2019  in ECONOMICS/ FINANCE

                        World championship 2021 in Fundamental Physics

                        World championship 2022 in LAW,   World championship 2022 in GENETICS

                               София, ……………………….

 

  ГОСПОДИН ГЛАВЕН ПРОКУРОР ИВАН ГЕШЕВ,

 

 Във връзка с МОЕ ИСКАНЕ от 17 май 2023 след ВАШЕ ИЗКАЗВАНЕ   за проверка на НАШИТЕ СИГНАЛИ  ОТНОВО ЗА КОЙ ПОРЕДЕН ПЪТ  ви прилагам ОТНОВО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЛЕДНИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА:

       ПОИСКАХ  МНОГОКРАТОН МИНИСТЪР  КРУМ ЗАРКОВ- БСП  и зам. Министър МАРИЯ ПАВЛОВА – ДПС   да изпълнята заздъдлежинуята си по чл. 312 от Закона за Съдебната ласт и  пхоисках незабавно  от ВСС незабавното  дисциплинарно уволнени ена съдиите  АЛЕКСАНДЪР АНГЕЛОв – СГс , ЛЮБКА ГОЛАКОВА – СГС,  ВЛАДИМИР ВЪЛКОВ – СГС,  РАЙНА МАРТИНОВА – СГС,  АЛБЕНА БОТЕВА – СГс,  СВИЛЕН СТАНЧЕВ СГС – ВИЙЛО ДИМИТРОВ – СГС и  председателя  АЛЕКСЕЙ ТРИФОНОВ , ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА САС ДАНИЕЛА ДОНЧЕВА,- БЕЗДЕСЙТВИЕ -   за ощетени ДЪРЖАВЕН БЮДЖЕН от МИНЛИОНИ ЛЕВОВЕ.

  

  1/. Поисках от министър КРУМ ЗАРКОВ, зам. министърМАРИЯ ПАВЛОАВ и министрите проф. ЯНАКИ СТОИЛОВ и  Надежда ЙОРДАНОВА  незабавно  да поискат от ВСС образуване на дисциплинарно дело  срещу съдия Александъ ЕМИЛОВ АНГЕЛОВ  от СГС  т.дело 1…/2013 , който ВЕЧЕ повече от 5 / пет/ години   не прекратява делото и реално ищецът е освободен  НЕПРАВОМЕРНО от заплащане на държавна такса  СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЛЕВА – КОЕТО Е СЪЗНАТЕЛНО ОЩЕТЯВАНЕ на  БЮДЖЕТА на Република България.

 

    Изисквах  ТЕ да сезират  за бездействието и беззаконието на председателите на СГС и САС   съдиите АЛЕКСЕЙ ТРИФОНОВ и ДАНИЕЛА ДОНЧЕВА за дисциплинарното им наказание за бездействията им  касаещи беззаконията на съдия АЛЕКСАНДЪР ЕМИЛОВ АНГЕЛОВ.

 

   2/.  Поисках от министър КРУМ ЗАРКОВ  , зам министър МАрия Павлова иминистрите проф. Янаки Тоилов – БСП и  Надежда Йорданова ДБ    незабавно  да поискат от ВСС образуване на дисциплинарно дело  срещу съдия Райна Мартинова и Владимир Вълков  от СГС  т.дело 1…./2013 , и НЕЗАБАВНОТО Й УВОЛНЕНИЕ тъй като  съдия  Райна Мартинова и Владимир Вълков   от СОФИЙСКИ  ГРАДСКИ СЪД  повече от 9 години НЕ СА ПРОВЕЛА  НИТО ЕДНО СЪДЕБНО ЗАСЕДАНИЕ, НАРОЧНО СЕ БАВИ  ПО ПОРЪЧКА НА  МАФИЯТА ДЕЛОТО,  И СЕ ЧАКА ПОРЪЧКА  ПО ЕДНО  наказателно дело, като целта е КРАДЕНЕ НА ЧАСТНИ ИМОТИ,  и съответното наказание  срещу съдия АЛЕКСЕЙ ТРИФОНОВ – председател на СГС ,  председателката на САС съдия ДАНИЕЛА ДОНЧЕВА  не предприели мерки въпреки сигнали   относно това  че  съдия Владимир Вълков и  Райна Мартинова   по т.дело 1…./2013  не са  насрочила СЪЗНАТЕЛНО НИТО ЕДНО СЪДЕБНО ЗАСЕДАНЕ ПО ДЕЛОТО.  ПРОВАЛЕНИ  ИНВЕСТИЦИИ РЕГИСТРИРАНИ  ИНВЕСТИИЦИЯ В БНБ още  2014 -  24 / двадесет и четири  / МИЛИОНА ЕВРО.

     Реализирали реално  законите МАГНИТСКИ и РИКО.

      Изискваме  да сезирате  за бездействието и беззаконието на председателите на СГС и САС   съдиите АЛЕКСЕЙ ТРИФОНОВ и ДАНИЕЛА ДОНЧЕВА за дисциплинарното им наказание – уволнение за бездействията им  касаещи беззаконията на съдиите Райна МАРТИНОВА и ВЛАДИМИР ВЪЛКОВ    и реално причинените загуби – НЕРЕАЛИЗИРАНИ ИНВЕСТИЦИ   РЕГИСТРИРАНИ 2014  в БНБ за 24 / двадесет и четири/ МИЛИОНА ЕВРО.

 

   3/. Поисках от министър КРУМ ЗАРКОВ  , зам министър МАрия Павлова иминистрите проф. Янаки Тоилов – БСП и  Надежда Йорданова ДБ    незабавно  да поискат от ВСС ДА ИЗПЪЛНЯТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА си по чл. 312  от ЗСВ, макар че техните  предшественици  проф. ЯНАКИ СТОИЛОВ И НАДЕЖДА ЙОЭРДАНОВА не изпълниха закона,  и поискате от ВСС  да обърне внимание  на съдия АЛБЕНА БОТЕВА, която р гр.дело 6…./2013 по описа на СГС   реално  е освободен ищецът  от заплащане на държавна ТААКСА НЕПРАВОМЕРНО и КОЯТО ДЪРЖАВНА ТАКСА е ПОВЕЧЕ От  1 390 000  / един милион  триста и деветдесет хиляди/ лева  С КОЯТО СУМА РЕАЛНО СЕ ОЩЕТЯВА  БЮДЖЕТА НА Република България.

   Реализирали реално  законите МАГНИТСКИ и РИКО

     Съдия АЛБЕНА БОТЕВА, която р гр.дело 6…../2013 по описа на СГС   реално  е освободен ищецът  от заплащане на държавна ТААКСА НЕПРАВОМЕРНО и КОЯТО ДЪРЖАВНА ТАКСА е ПОВЕЧЕ От  1 390 000  / един милион  триста и деветдесет хиляди/ лева  С КОЯТО СУМА РЕАЛНО СЕ ОЩЕТЯВА  БЮДЖЕТА НА Република България.

   Реализирали реално  законите МАГНИТСКИ и РИКО

    Изискваме  да сезирате  ВСС и за бездействието и беззаконието на председателите на СГС и САС   съдиите АЛЕКСЕЙ ТРИФОНОВ и ДАНИЕЛА ДОНЧЕВА относно   това нарушение.

 

   4/.  Поисках от министър КРУМ ЗАРКОВ  , зам министър МАрия Павлова иминистрите проф. Янаки Тоилов – БСП и  Надежда Йорданова ДБ    незабавно  да поискат от ВСС да  поискат от ВСС образуване на дисциплинарно дело  срещу съдия ВЛАДИМИР ВЪЛКОВ от СГС  и незабавното му уволнение като съдия ,поради това че въпраки , че  съдия  ВЛАДИМИР ВЪЛКОВ си е  давал десетки отводи   по наши дела, и  съдиите АЛЕКСЕЙ ТРИФОНОВ като председател  на СГС  и съдия Даниела ДОНЧЕВА председател на САС ,въпреки десетките сигнили  срещу съдията ВЪЛКОВ, не изпълниха задълженията си по чл. 312 от ЗСВ,  да поискат незабавното дисциплинарно уволнени ена съдия   Владимир Вълков , и реално  осъществихте условията на ЗАКОНА МАГНИТСКИ и  закона РИКО,

    Въпреки че съдия ВЪЛКОВ  си е давал десетки пъти  отводи по наши дела, същият по т.дело 95/2007  и искане за  освобождаване на синдика БАНКОВ, и въпреки безспорните доказателства за  причинените загуби от СИНДИКА БАНКОВ, същият съдия ВЪЛКОВ  не се отведе  по  искането ни за незаебавното освобождаване  на синдика БАНКОВ като синдик на „ Кремчиковци- АД – в несъстоятелност, и ПОСТАНОВИ  АКТ  С КОЙТО ОТКАЗА да освободи  синдика БАНКОВ,  с което беззаконие   ни причини  загуби  в размер на 5 милиарада щатски долара  осигурено финансиране и още  15 милиарда щатски долара пропуснати ползи и печалби, още повече  че той лично  съдия ВЪЛКОВ , по т.дело 1685/2013   СИ ДАДЕ ОТВОД   с  ищец „КРЕМИКОВЦИ“- СИНДИКА БАНКОВ, което  е грубо нарушаване на законите на тази държава , както и реализация  на закона МАГНИТСКИ и закона РИКо, а което ще уведомем веднага  Министрество на финансите на САЩ и съответните три служби.

    ИЗисквах  да сезират  за бездействието и беззаконието на председателите на СГС и САС   съдиите АЛЕКСЕЙ ТРИФОНОВ и ДАНИЕЛА ДОНЧЕВА за дисциплинарното им наказание за бездействията им  касаещи беззаконията на съдия ВЪЛКОВ, законил ДАЖЕ КРАЖБА НА ЧАСТЕН ИМОТ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ  за  5 МИЛИОНА ЕВРО в ПОЛЗА НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА и  други десетки  узакановянаия на кражби  на оборудване КРАЖБА НА ИМОТИ  идруги.

 

   5/. Поисках от министър КРУМ ЗАРКОВ  , зам министър МАрия Павлова иминистрите проф. Янаки Тоилов – БСП и  Надежда Йорданова ДБ    незабавно  да поискат от ВСС

       Приложих на  министър КРУМ ЗАРКОВ, на  проф. Янаки Стоилов и надежда Йорданова ,    предявяване на плащане  -1  от дата 26.01.2021г. до ВСС  са изложените нарушения на цитираните   съдии от Софийски Градски Съд,    Владимир Вълков, Райна Мартинова,  Александър Емилов Ангелов , АЛБЕНА БОТЕВА,  и други касаещо  три дела

     ОСВЕН  ТОВА  по тези дела НЕ СА ЗАПЛАТЕНИ ДЪРЖАВНИ ТАКСИ  МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ  - КАТО Е ОЩЕТЕН  ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ с МИНИМУМ  4 милиона лева ,като  ищецът  незаконно е освобедн от заплащане на държавните такси от съдиите  Евгени Георгиев,  НЕЛИ КУЦКОВА ОТ САС  и още двама съдии от САС, цитираните съдии  Райна МАртинова, Владамир Вълков,   Александър Емилов АНГЕЛОв,

  ВСС многократно  бяха уведомени за беззаконието  , за мафията която управлява Софийски Градски  Съд, за безобразията на съдии като Александър  Емилов Ангелов – СГС,  Владимир Вълков, Райна Мартинова, Свилен Станчев,   и други , и тъй като вие не предприехте никакви мерки и действия за промяна на това състояние на съдебната система  в България,  и

     Тъй като  доказано по НАРЕЖДАНЕ НА МАФИЯТА  и ИЗПЪЛНЯВАНО от Софийски Градски Съд   както от администрацията така и от съответните съдии ВЕЧЕ 7  години  няма назначени  никакви съдебни и проведени нито едно съдебни заседания  по гр.дело т.дело 1685/2013, 1943/2013, гр.д. 6695/2013  и тъй като тези забавяния  са   съзнателен акт както на  съдебната администрация  така и на  съответните съдии Александър Ангелов,   Владимир Вълков, Райна Мартинова, и други съдии.по цитираните дела

-         По т.дело 1…./201 3-  пропусната инвестиция и провалени инвестиционни кредити  регистрирани в БНБ  в размер на 2,5 милиарда щатски долара,  загуби от 2,5 милиарда щатски долара, пропуснати печалби  от 4,5 милиарда щатски долара, пропуснати ползи  за 7 години в размер на 500 милиона щатски долара

-         По  гр.дело 6…../201 3-  пропусната инвестиция и провалени инвестиционни кредити  регистрирани в БНБ  в размер на 2,5 милиарда щатски долара,  загуби от 2,5 милиарда щатски долара, пропуснати печалби  от 4,5 милиарда щатски долара, пропуснати ползи  за 7 години в размер на 500 милиона щатски долара

-         По т.дело 1…./201 3-   загуби от 350 000 евро, пропуснати печалби от 290 000  евро

      

       ОЩЕТЕН Е ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ С МИНИЛОНИ ЛЕВОВЕ ДЪРЖАВНИ ТАКСИ .

     Мафията  в СГС е освободила неправоерно  „ Кремиковци“ ЕАД със диндик  ЦВЕТАН БАНКОВ.

-         ИСкане да изпълните задългженияа си по чл. 312 ал.1 точка 4 от ЗСВ и поискате незабавното уволнени ена съдиите Райна Мартинова, Владимир Вълков, АЛександър Емилов АНгелов,  Нели Куцкова от САС

-           Приложени е и предявавен от 26.0-1.2021 до ВСС  номер ВСС – 1162

-          

 

   6/ Поисках от министър КРУМ ЗАРКОВ  , зам министър МАрия Павлова иминистрите проф. Янаки Тоилов – БСП и  Надежда Йорданова ДБ    незабавно  да поискат от ВСС ДА ИЗПЪЛНЯТ  ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ ПО Чл. 312 от ЗСВ и поискат от ВСС НЕЗАБАВНОТО ДИСЦИПЛИНАРНО ПРОИЗВОДСТВО И НЕЗАБАВНО ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕНИЕ НА  съдия ЛЮБКА ГОЛАКОВА  - забавила  повече от 10 години дело  9…../2012 – СГС за НАША СОБСТВЕНОСТ  - сграда с 11690  квм. Разгърната Застроена площ в центъра,     ИМОТ ОКРАДЕН ОТ ЕМИЛ КЮЛЕВ ЗА НУЛА СТОТИНКИ – ПРОДАДЕН  ВЕЧЕ НА ТРЕТО ЛИЦЕ

 

    7/. Поисках от министър КРУМ ЗАРКОВ  , зам министър МАрия Павлова иминистрите проф. Янаки Тоилов – БСП и  Надежда Йорданова ДБ    незабавно  да поискат от ВСС  ДА ИЗПЪЛНЯТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА си по чл. 312  от ЗСВ, макар че  Вашите предшественици проф. ЯНАКИ СТОИЛОВ  и Надежда ЙОРДАНОВА не изпълниха закона,   и поискат от ВСС   образуване на дисциплинарно дело  и незабавно уволнение  на съдия  ЧЕХЛАРОВ   от СОФИЙСКИ  ГРАДСКИ СЪД, който повече от 11 години НЕ Е ПРОВЕЛ  НИТО ЕДНО СЪДЕБНО ЗАСЕДАНИОЕ, нарочно не даваше достъп до делото, НАРОЧНО СЕ БАВИ  ПО ПОРЪЧКА НА  МАФИЯТА ДЕЛОТО,  И СЕ ЧАКА ПОРЪЧКА  ПО ЕДНО  наказателно дело, като целта е КРАДЕНЕ НА ЧАСТНИ ИМОТИ,  и съответното наказание  срещу съдия АЛЕКСЕЙ ТРИФОНОВ – предедател на СГС ,  председателката на САС съдия ДАНИЕЛА ДОНЧЕВА , както и председателя на СРС – АЛЕКСАНДЪР АНГЕЛОВ,  не предприели мерки въпреки сигнали   относно това  че  съдия ЧЕХЛАРОВ  по гр.дело 1…../2010  не е  насрочила СЪЗНАТЕЛНО НИТО ЕДНО СЪДЕБНО ЗАСЕДАНЕ ПО ДЕЛОТО.   И ВПОСЛЕСТВИЕ  ГО ПРЕКРАТИЛ КАТО ВЪРНАЛ БЕЗКРУПУЛНО  ИСКОВАТА МОЛБА  СЛЕД 11 / ЕДИНАДЕСЕТ ГОДИНИ/ ЧАКАНЕ и изпълнение ПОРЪЧКА НА МАФИЯТА. ЗАГУБИ ПРИЧИНЕНИ ЗАГУБИ ЗА 100 000 евро .

   Копие от частна жалба срещу определение на ЧЕХЛАРОВ по грцдело 1…../2010 – СРС  приложена предишните два пъти.

 

 

      8/. Поисках от министър КРУМ ЗАРКОВ  , зам министър МАрия Павлова иминистрите проф. Янаки Тоилов – БСП и  Надежда Йорданова ДБ    незабавно  да поискат от ВСС да изпълняте задълженията си по чл. 312 ал.1 т. 4 от ЗСВ, и въпреки че Вашите предшественици проф. Янаки Стоилов и Надежда Йорданова не изпълниха закона,  и поискате от ВСС  НЕЗААВНОТО УВОЛНЕНИЕ НА СЪДИЯ  ВЕСЕЛА КАЧЕРИЛСКА  от Софийски Районен Съд  поради фрапантни нарушения назакона, неизпъленние на закона,  погазване на закона, прикриване на доказани ФАЛШИФИКАЦИИ, прикриване на доказани престъпления извършени от съдия Райна Мартенова, от прокурора Илиян ИЛИЕВ  – прокурори и трети лица. ЯВНО ИЗВЪРШВАЩА ПОРЪЧКА НА МАФИЯТА .

   8.1/. Искане  за образуване на  дисциплинарнодело и уволннеие  от ВСС на съдия РАДОСЛАВА КАЧЕРИЛСКА от Софийски Районен Съд  с МНОГОБРАЙНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ПРИКРИВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, ФАЛШИФИКАЦИИ ИЗВЪРШЕНИ ОТ  Съдия Райна Мартинова, прокурор , трети лица идруги БЕЗЗАКОНИЕ .

   8.2/. Сигнал  за образуване на досъдебно производтво  от дата  04.11.2020

   8.3/. Сигнал за образуване на досъдебно поризводство – 1 от дата 04.08.2020

   8.4/. Сигнал за образуване на дисципилнарно роизводство   от 11.2020 Инспекторат ВСС

   8.5/.   Сигнал за образуване ни незабавно уволнение  на съдия Качерилска  от ВСС и 0  ИНспекторат ВСС

 

   ДОКАЗВАТ СЕ НАРУШЕНИЯТА,  неизпълнение ,гавра със закона,  погазване на закон, прикриване на изършени престъпления от прокурори и трети лица от страна на съдия ВЕСЕЛА ЕВСТАТИВА.

   ДОКАЗВА СЕ   ЧАДАРЪТ  ОПЪНАТ НАД НЕЯ от прокуратура и ВСС.

   ДОКАЗВА СЕ ЧЕ ТЯ ИЗПЪЛНЯВА ПОРЪЧКИ на мафията.

   Затова е и моето искане за НЕЗАБАВНО УВОЛНЕНИЕ  на съдия РАДОСЛАВА КАЧЕРИЛСКА.

.

   9/. Поисках от министър КРУМ ЗАРКОВ  , зам министър МАрия Павлова иминистрите проф. Янаки Тоилов – БСП и  Надежда Йорданова ДБ    незабавно  да поискат от ВСС  да изпълнят задълженията си по чл. 312 ал.1 т. 4 от ЗСВ, и въпреки че техние предшественици проф. Янаки Стоилов и Надежда Йорданова не изпълниха закона,  и поискат от ВСС  НЕЗААВНОТО УВОЛНЕНИЕ НА СЪДИЯ  ВЕСЕЛА ЕВСТАТИЕВА  от Пловдивски ОКръжен Съд поради фрапантни нарушения назакона, неизпъленние на закона,  погазване на закона, прикриване на доказани ФАЛШИФИКАЦИИ, прикриване на доказани престъпления извършени от прокуротура,у – прокурори и трети лица.

   9.1/. Искане  за образуване на  дисциплинарнодело и уволннеие  от ВСС на съдия ВЕСЕЛА ЕВСТАТИЕВО от Пловдивски Окръжен Съд  от 26.01.2021г. – номер ВСС-1163  с МНОГОБРАЙНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ПРИКРИВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, ФАЛШИФИКАЦИИ ИЗВЪРШЕНВИ ОТ ПРОКУРОРИ,  , трети лица идруги БЕЗЗАКОНИЕ .

   9.2/. Сигнал  за образуване на досъдебно производтво – 2 от дата  04.08.2020

   9.3/. Сигнал за образуване на досъдебно поризводство – 1 от дата 04.08.2020

   9.4/. Сигнал за образуване на дисципилнарно роизводство  от 05.08.2020 Инспекторат ВСС

   9.5/.  Сигнал за образуване на досъдебно поризводство  до специ прокуратурата 20.07.2020

   9.6/. Сишгнал за образуване ни незабавно уволнение 10.07.2020  ИНспекторат ВСС

 

   ДОКАЗВАТ СЕ НАРУШЕНИЯТА,  неизпълнение ,гавра със закона,  погазване на закон, прикриване на изършени престъпления от прокурори и трети лица от страна на съдия ВЕСЕЛА ЕВСТАТИВА.

   ДОКАЗВА СЕ   ЧАДАРЪТ  ОПЪНАТ НАД НЕЯ от прокуратура и ВСС.

   ДОКАЗВА СЕ ЧЕ ТЯ ИЗПЪЛНЯВА ПОРЪЧКИ на мафията.

   Затова е и моето искане за НЕЗАБАВНО УВОЛНЕНИЕ  на съдия Весела Евстатива.

 

    10/. Поисках от министър КРУМ ЗАРКОВ  , зам министър МАрия Павлова иминистрите проф. Янаки Тоилов – БСП и  Надежда Йорданова ДБ    незабавно  да поискат от ВСС изпълнят задължениета си по чл. 312ал.1 точка 4 от ЗСВ, като Вашите предшественици проф. ЯНАКИ СТОИЛВО И Надежда Йорданова не изпълниха закона,  и да поискат от ВСС образуване надисциплинарно производсво и незабавно уволнение на съдиите от ВКС     Съдия  Ружена  КЕРАНОВА,  съдия НИКОЛАЙ  ДЪРМОНСКИ И съдия ВАЛЯ РУШАНОВА -  от ВКС      

     2017г  по поръчка на мафията, за която бяхме уведомени,   „СЛУЧАЙНО“  СЪДИИТЕ ОТ ВКС   Ружена КЕРАНОВА,  НИКОЛАЙ  ДЪРЖОМНСКИ и ВАЛЯ РУШАНОВА ОПРЕДЕЛЯТ НАЙ – БЛИЗКИЯ ДО СОФИЯ  СЪД КОЙТО ДА РАЗГЛЕЖДА НАКАЗАТЕЛНО ДЕЛО ,  от което са се отказали съдиите от Софийски Градски Съд ,поръчано от МАФИЯТА  на Б2 и СЦ,  в ПЛОВДИВ и точно в Пловдивски ОКръжен СЪд, къдзето ВЛИЯНИЕ ИМАТ  БИВШИЯ ГЛАВЕН ПРОКУРОР   и други лица .

        СЛУЧАЙНО ЛИ ЛИЦАТА ОТ ВКС ОПРЕДЕЛЯТ  ДЕЛОТО ДА СЕ ГЛЕДА В ПЛОВДИВ при условие че най-близкия съд  ПО ЗАКОН до СОФИЯ и съответно СОФИЙСКИ ГРАДСКИ СЪД е СОФИЙСКИ ОКРЪЖЕН СЪД,   даже и ПЕРНИШКИ ОКРЪЖЕН СЪД е по-близко, ДАЖЕ и  БЛАГОЕВГРАДСКИ ОКРЪЖЕН СЪД е по близко , ДАЖЕ И КЮСТЕНДИЛСКИ ОКРЪЖЕН СЪД е по-близко,  ДАЖЕ И ПАЗАРДЖИШКИ ОКРЪЖЕН СЪД  е по-близко.

   ПОРЪЧКАТА Е ИЗПЪЛНЕНА.

   ПОРЪЧКА ИЗПЪЛНЕНА ОТ ВЪРХОВНИСЪДИИ  - СЪДИИТЕ  РУЖЕНА  КЕРАНОВА,  НИКОЛАЙ  ДЪРЖОМНСКИ и  ВАЛЯ РУШАНОВА.

  ИСКАНЕ да изпълните задълженията си  по чл. 312 ал.1 отока 4 от ЗСВ и поискате незабавното уволнение на СЪДИТЕ от ВКС       Ружена  КЕРАНОВА,  НИКОЛАЙ  ДЪРМОНСКИ И ВАЛЯ РУШАНОВА .

 

   11/. Поисках от министър КРУМ ЗАРКОВ  , зам министър МАрия Павлова иминистрите проф. Янаки Тоилов – БСП и  Надежда Йорданова ДБ    незабавно  да поискат от ВСС да изпълнят задълженията си по чл. 312  ал1 точка 4 от ЗСВ, макар че техните е предшественици проф. ЯНАКИ СТОИЛОВ И НАДЕЖДА ЙОРДАНОВА не изпълниха закона,  и поискате незабавното дисциплинарно уволнени ена съдия ИВО ДАЧЕВ от САС . причинил вреди загуби за над  3,5 милиона лева.

     Приложиха на  министрите КРУМ ЗАРКОВ, на  проф. Янаки Стоилов И Надежда Йорданова, но ТЕ НЕ ИЗПЪЛНИХА ЗАКОНА,  предявяване  на плащане -6 от дата  26.01.2021 до ВСС  с данни  за безазконието МАФИЯТА в СРс, СГС   и първоначално  извършвени десйтви яот съдия ИВО ДАЧЕВ още от 2007г.  и ИЗЧЕЗНАЛО ДЕЛО онт 2007г. и причиени загуби за над  1 000 000 евро.

 РЕАЛНО ЗАГУБИ ЗА НАД 3,5 милиона лева.

 

    Доказано по НАРЕЖДАНЕ НА МАФИЯТА  и ИЗПЪЛНЯВАНО от Софийски Районен Съд, Софийски Градски Градски Съд   както от администрацията така и от съответните съдии ВЕЧЕ 13  години  няма назначени  никакви съдебни и проведени нито едно съдебни заседания  по  гр.дсело 1161/2007  на Софисйки Районен Съд, по което дело  като председател ИВО ДАЧЕВ въпречи че поисках  от съдия ДАЧЕВ  да спре  СТРОЕЖА НА СГРАДАТА НА в Град София ул. Дамян Груев – 17-19 , тъй като претенцията ми към фирмата „ Кооперация сета 92”  беше за реална собственост на имота на ул. Дамян Груев № 17 – 1/3.

  Същият след като отказа , делото изчезна  вече 13 години  както в СРС  така и в СГС.

  Реално причинената загуба е  РЕАЛНО ЗАГУБА ОТ  над 400 кв.м. СОБСТВЕНОСТ   в центъра на СОФИЯ на ул. Дамян Груев – 17-19  ТЪЙ КАТО и съгласно експертиза по т.дело 167/17 загуби в размер на  1 000 000  / един милион/ евро

     1/. СГРАДАТА  Е ОТДАВНА  ПОСТРОЕНА  И  Е ПРОДАДЕНА.

     2/. Моят длъжник „ Кооперация Сета 92”  е ликвидирана, тъй като не са се пререгистрирали  в Търговския регистър..

-           

-             Изисквам да изпълните задълженята си по чл. 312 ал.1 точка 4 от ЗСВи поискате от ВСС НЕЗАБАВНОТО УВОЛНЕННИЕ   на съдия ИВО ДАЧЕВ .

 

 

         Не случайно шефа на мафията ГЕНЕРАЛ ЛЮБЕН ГОЦЕВ още 2005 заяви за мен, след като негови юристи ДОКАЗАХА  след 15 дни проверки че АМЕРИКАНСКА ФИРМА Е РЕАЛНИЯ СОБСТВЕНИК НА " БЪЛГАРСКИ ПОЩИ" ЕАД, 
    " МОМЧИЛ ДОБРЕВ , тоя не можем да го ЯХНЕМ НИКОГА. ЧОВЕК НА ЧЕСТТА е,И Е МНОГО ТОЧЕН И ЖЕСТОК!!!.

    ПОДГОТВЕНИ са по горните случаи   ДЕСЕТКИ ДЕЛА по ЗАКОНА РИКО и закона МАГНИТСКИ  в САЩ срещу виновните . ПЪРВИТЕ  ИСКОВИ МОЛБИ СА ИЗПРАТЕНИ

 

Дата 03.06.2023г.                                   Подпис :    

                      / лорд академик проф.д-р  Момчил Добрев Добрев /

 

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lordmdobrev
Категория: Лични дневници
Прочетен: 983866
Постинги: 1240
Коментари: 96
Гласове: 364
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031