Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.08.2021 10:50 - ОТВОРЕНО ПИСМО ДО ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1910 Коментари: 13 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ,
В самото начало на вашия сегашен мандат ви изпратих писмено предложение да се направи Национална кръгла маса, на която да се обсъди и създаде нова дългосрочна стратегия за развитие на България и се създаде нов модел на управление, тъй като този модел, създаден според чужда 50 годишна програма/Кремълският план "Голгота" за тихомълком въдстановяване на комунизма чрез въвеждане на възможно най-отвратителната форма на капитализъм, за да поискат хората възстановяване на комунизма/ Този план, създаден от екипа на бившия генсек на КПСС и дългогодишен председател на КГБ Юрий Андропов е порочен и изключително вреден за страната ни. 
Всичко това е изложено в писмо на Андропов до Тодор Живков през декември 1983 г. Държал съм го в ръцете си.
Отговор не получих!
По този начин вие нарушихте закона, защото в него е определен императивен срок за отговор.
Изпратих ви второ писмо със същото предложение след като изтече срокът за отговор.
Отговор отново не получих!
Така вие за втори път нарушихте закона!
Изпратих трето писмо-предложение.
Отговор за трети път не получих!
Това беше трето неизпълнение на закона!
Изпратих четвърто писмо и вие за четвърти път не ми отговорихте и нарушихте закона като отявлен рецидивист, за когото законът не означава нищо!
Преди година ви изпратих пето писмо, в което ви предупредих, че ако в определения срок не ми отговорите-ще започна гладна стачка пред президентството.
Отговор в определения срок отново не получих и започнах гладна стачка пред официалния вход на Президентството.
На осмия ден вие слязохте при мен, за да ме убеждавате да прекратя гладната стачка и да не си съсипвам живота и здравето. Попитах ви дали ще се осъществи създаването на Национална кръгла маса за смяна на стратегията и модела на управление. Вие ми казахте, че не е необходима смяна на модела, а трябва да се искат остовки. Относно живота и здравето ми ви отговорих, че не аз, а вие с нарушаването на закона ми подлагате живота и здравето на изпитание. Така разговорът приключи и вие се прибрахте. Аз останах още пет дни пред президентството и едва на 13-ия ден получих писмен отговор, в който вие твърдите, че не е необходима промяна на модела, а само оставки. Отговорът съм публикувал още тогава в блога си.
Помните ли това?
Събитията от последните месеци ви провергаха брутално. Видя се, че тази конституция и този модел на управление са порочни и невъзможни за облагородяване. Както казваше един мой приятел-"Да облагородиш комунизма е все едно да облагородиш сифилиса!"

ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ,

Отказвайки да подкрепите създаването на Национална кръгла маса за нова стратегия на България и нов модел на управление вие доведохте страната до сегашната идиотска ситуация. Отговорността е изцяло ваша и няма как да избягате от тази отговорност. Идиотщините в управлението през последните 30 години ще тежат на вашата съвест, доколкото я имате!Аз ви предложих начин да се създаде от националния интелектуален потенциал нещо качествено и безалтернативно. В този форум т. нар. "политически партии" нямаше как да участват, тъй като те си имат свои, теснопартийни, стратегии и интереси. Щеше да се избере един програмен парламент, който да гласува решенията на Националната кръгла маса, за да им придаде законност и легитимност и да се назначи едно Програмно правителство, което да реализира новата стратегия.

ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ,

Досегашните управляващи ще си понесат своята наказателна и политическа отговорност, но моралната отговорност я носите вие!
Не забравяйте това!

12.08.2021 г.                                                              Николай Колев-Босия





Гласувай:
8



1. bojil - Изпращай писмата препоръчани и с ...
12.08.2021 11:00
Изпращай писмата препоръчани и с обратна разписка приятелю- така ще имаш в ръцете си доказателства,че резидентът е нарушител на закона!
цитирай
2. exo - до 4км го адресирай! Там ще ти объ...
12.08.2021 11:07
до 4км го адресирай! Там ще ти обърнат внимание и ще се погрижат за такъв виден "политик" доматофил :))
цитирай
3. bosia - до горното хахо
12.08.2021 11:51
Само ми кажи в коя стая си, за да ти го пратя лично!
цитирай
4. exo - Само ми кажи в коя стая си, за да ти го ...
12.08.2021 13:11
bosia написа:
Само ми кажи в коя стая си, за да ти го пратя лично!

E, много добре знаеш - стаята на докторите.
цитирай
5. attila - ФАТМАКА Румен Радев не е Човек, Той е КОМУНИСТ !
12.08.2021 13:32
Комунист и Милиционер е Животинска ТОР !

Подлежи Само Семейно на Животинска СМЪРТ !

Спасението на БЪЛГАРИЯ е Прочистване Комунисти и Милиционери на ГЕНЕТИЧНО Ниво !

Член на ДС-ИЗБИBА се Семейството,Отнема се Имуществото !

Член на БКП-ИЗБИBА се Семейството,Отнема се Имуществото !

Член на МВР-ИЗБИBА се Семейството,Отнема се Имуществото !

Член на ДАНС-ИЗБИBА се Семейството,Отнема се Имуществото !

Семейство на КУРВА от МВР не Може да Роди Друго Освен КУРВА !

Семейство на KOПЕЛE от БКП не Може да Роди Друго Освен KOПЕЛE !

Семейство на ПEДЕPАСТ от Д.АНС(ДС) не Може да Роди Друго Освен ПEДЕPАСТ !

КОЙ Е КОМУНИСТ,ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК !

КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР,ТОЙ Е ПОДЧОВЕК !

КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО,НЕ ПО ЕДИНИЧНО !

Комунисти,Деца на Комунисти,Внуци на Комунисти-САМО ДО СТЕНАТА !

Милиционери,Деца на Милиционери,Внуци на Милиционери-САМО ПОД ЗЕМЯТА !

КАЗАХ !

w w w.b u l g a r y a.g a/c o m m u n i s m.h t m l
цитирай
6. nedovolen - Преди близо година и половина из...
12.08.2021 14:37
Преди близо година и половина изпратихме писмо и до пРезидента, че имаме работещо решение за ликвидиране на коронавируса. Кабинета и парламента го изпратиха до МЗ по компетентност. ГлаДния прокурор бе зает с храната си. Т.н. президент не реагира, както и МЗ. Решението няма да го описвам, че е длъжко.
От тези хора не очаквай някакви решения, чакай проблеми.
:)))
цитирай
7. blagoalex - Агента Румен Радев и неговата престъпна дейност свързан с дейността на съветските тайни служби в съветският ционистки концентрационен лагер
12.08.2021 14:47
За да разберете , защо Николай Колев последователно и неоспоримо доказва , че съветско ционистката мутра и агент на съветите - СССР сега Русия и Украйна вижте блога : blagoalex.blog
Президента Румен Радев отказа да отговори на моите искания и доказа че обвиненията за връзката му с руските ционистки тайни служби са неоспорим факт
До: Президента на Република България Г-н Румен Радев Гр. София 1123 Бул. Дондуков № 2 ИСКАНЕ От Благой Петров Алексиев български гражданин, живеещ постоянно в Република България на адрес: Гр. София 1618, Бл.17, Вх. В , Ет. 4, апт. 47 и телефон за контакт 0988787487 Уважаеми Г-н Румен Радев, Президент на Република България Изпращам Ви описаните по надолу мой искания за съдействие, като БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН съгласно Конституцията на Република България член 25, ал. 5, който гласи че” Българските граждани, пребиваващи в чужбина, са под закрилата на Република България”, и съгласно член 26, ал.1, който гласи че „Гражданите на Република България, където и да се намират, имат всички права и задължения по тази Конституция”, и на основание на член 7 от Конституцията на Република България съгласно който „държавата отговаря за вреди причинени от незаконни актове или действия на нейни органи и длъжностни лица” и потвърдени от член 5. (1) от Конституцията на Републка България съгласно който: „Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да й противоречат”. I. ВЪВЕДЕНИЕ 1.На Април 26, 2018 г. представителите на Българската държавна власт законодателна , съдебна и изпълнителна в лицето на Главния Прокурор Сотир Цацаров, Министъра на Правосъдието Цецка Цачева, Омбудусмана Мая Манолова и Министър Председателя Бойко Борисов се срещнаха и заедно и поотделно заявиха , че държавата Република България в тяхно лице застава зад обвиняемите във престъпления на територията на САЩ, седем български граждани начело със Желяз Андреев и заявиха ,че ще им усигурят правна и финансова помощ и отказват да ги екстрадират в САЩ където са обвинени във нарушение на ембарго срещу държавата Сирия чрез продажба на самолетни резервни части с двойна употреба, и вероятно други нарушения на законите на САЩ.
цитирай
8. bosia - до хахо
12.08.2021 14:54
Щом си в стаята на лекарите, значи си много беун и си на постоянно лечение и си вързан, както се полага на хаховците
цитирай
9. kolevdobri - Може ли повече подробности.
12.08.2021 15:16
nedovolen написа:
Преди близо година и половина изпратихме писмо и до пРезидента, че имаме работещо решение за ликвидиране на коронавируса. Кабинета и парламента го изпратиха до МЗ по компетентност. ГлаДния прокурор бе зает с храната си. Т.н. президент не реагира, както и МЗ. Решението няма да го описвам, че е длъжко.
От тези хора не очаквай някакви решения, чакай проблеми.
:)))

Някакъв текст, линк - нещо да прочета за вашите идеи. Благодаря предварително. Успех!
цитирай
10. kolevdobri - Радев ти е казал мнението си.
12.08.2021 15:24
Той ти е казал, че няма нужда да се сменя модела, а искал оставки. Той не иска промяна на статуквото, защото той самият е част от него. Безспорно умен и интелигентен човек, но умни и интелигентни хора - бол. Ленин да не е бил прост? Маркс да не е бил прост? Защо очакваш президентът да инициира кръгла маса, след като той не харесва идеята, а надали ще му хареса в бъдеще. Покани интелектуалци, доказали се хора от бизнеса, от науката и направи такава кръгла маса. Вярно е, че цялата тази тупурдия ще трябва да се финансира от някого. Няма ли някоя критична медия, която да приветства тази идея? Не ме разбирай погрешно, идеята е прекрасна и поляците го доказаха преди няколко десетилетия, но адресът е сгрешен. Очакваш много от Радев. Благодаря и плюс от мен!
цитирай
11. blagoalex - Съветският агент Румен Радев и неговият партньор Бойко Яшаров Борисов - незаконен син според публикации в соц. мрежи на Сафир Яашаров Маруцин - ( влашкият циган
12.08.2021 15:24
По време на т.н. съветски комунизъм натрапен със сила от ционистките съветски тайни служи след 09.01.1944 г. държавата България съветите я превръщат в съветски ционистки концентрационен лагер, чрез различни методи на терор , насилие и ограбване на националните богатства на България. Един от най зловещите фигури в тази схема преди плана " Голгота" е лицето Сафир Яшаров Маруцин , роден приблизително на 10.03.1910 г. в село Правец, като син на влашката циганка Маруца и незаконен син на цар Фердинанд. През целият живот на това пръкнало се на българска земя - влачко цигане , основната му дейност е да краде, убива, мами и създава на база на подръжка от Двореца на Цар Фердинанд и неговия законен син Борис , една фалшива , но действаща комунистическа структура от агенти вербувани от Никола Гешев - двоен и троен агент на германски , английски и други тайни служби. Веднага след 09.09.1944 г. агента на Н. Гешев - Сафир Яшаров Маруцин заедно с другите стотици агенти на Никола Гешев завладяват бързо полицейските участъци , където те усилено унищожават досиетата на агентите, като един от помагачите на Маруцин е Мирчо Спасов - убиец и двамата започват да унищожават архивите на агентурата. Същата история се повтаря и преди и след Декември , 1989 г. През периода на поставеният на власт в съветска България от 09.09.1944 г. до днес влашкият циганин Сафир Яшаров Маруцин ( преименувал се на Тодор Жовков) до днешна дата 08.12.2021 г. и неговата агентура в това , число и незаконните му деца успяват да откраднат от България заедно със съветските ционистки терористични организации над 1 трилион долара в злато 50 тона депозирано през 1980-1981 г. в Швейцария на името на Сафир Яшаров Маруцин и стотици милиарди долари включително и пенсионният фонд на българското население в офшорни зони. Част от крадените пари Бойко Яшаров Борисов ги пере през фондациите на цион Ханс Зайдел и Конрад Аденауер и финансира създаването на ГЕРБ. Така че връзката Румен Радев и Бойко Яшаров доказва целта на ЦИОН.
цитирай
12. bosia - до колевдобри
12.08.2021 16:17
Аз отдавна работя за кръглата маса. Писал съм в блога си доста на тази тема. Намерил съм начин за финансиране и за пряко предване по интернет ТВ.
цитирай
13. kolevdobri - Давай тогава!
27.08.2021 13:29
bosia написа:
Аз отдавна работя за кръглата маса. Писал съм в блога си доста на тази тема. Намерил съм начин за финансиране и за пряко предване по интернет ТВ.

Не разбирам - пари има, медия има насреща...Какво друго? Политическа подкрепа няма да получиш, това е ясно. Няма смисъл да я чакаш.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11733841
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031