Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2012 11:23 - МАФИЯТА В СОФИЙСКИ ГРАДСКИ СЪД, СОФИЙСКИ РАЙОНЕН СЪД, ПРОКУРАТУРАТА В ПОДКРЕПА НА КРАЖБАТА НА ДЕСЕТКИ ИМОТИ ЗА НАД 300 МИЛИОНА ЕВРО ОТ КЮЛЕВ И НАСЛЕДНИЦАТ
Автор: lordmdobrev Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3842 Коментари: 0 Гласове:
0



   1/.    2004г. разбрах  от  един потърпевш наслмедник на застрахователно дружество преди 1944г. , че е бил заплашван , че ако заведе  дела за възстановяване на собствеността  на наследодателя си - имот в центъра на София, няма да е жив.  Проучих случая. Какво се оказа !!!
      " ДЗИ"-АД в лицето на Емил Кюлев  съвсем  неправомерно си е издал  констативни нотариални актове за  имоти в центъра на град София - десетки - пример -  сградата на ДЗИ на бул. Цар Освободител, сграда на ул. Св.София, ул. Брегалница, и десетки други , като се е обявил собственик и въз основа на договор за покупко-продажба.  Всички  тези сделки  са изповядани  от нотариус Румен  Димитров.  Реално    съгласно закона за реституцията  ex lege   тези    имоти трябва да бъдат възстановени на наследниците на бившите собственици  на тези сгради, а именно на  тези застрахователни дружества преди 1944г.   в НОТАРИАЛНИТЕ АКТОВЕ  КЮЛЕВ И НОТАРИУС ДИМИТРОВ СА НАПИСАЛИ, че тези нотариални актове се издават въз основа на  договори за покупко-продажба.  От наследниците на бившите  собственици узнах, че  никога и по никакъв начин не са подписвали ТАКИВА  ДОГОВОРИ.  ТОВА Е ЯВНО И ДОКАЗАНО  ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КАКТО НА КЮЛЕВ ТАКА И НА НОТАРИУС ДИМИТРОВ.
,  но нито прокуратура нито съд ще  осъди  тези престъпления. 
      Проучих всички такива дружества.   Намерих всички документи. Изнамерихме  наследниците на  собствениците на тези дружества - най-вече в чужбина, заведохме дела още 2007, 2008г.
      И какво стана?!?!?!   Изчезнаха делата в Софийски Градски Съд и Софийски Районен Съд.  Изведнъж  едното дело за имот на ул. Света София - в центъра на София бива прехвърлено  на Врачански Окръжен Съд,   той прекратява делото, след това това дело  бива прехвърлено на Пернишки Окръжен Съд  - и той прекратява делото.  И то при условие, че  исковата молба е вписана в Агенция по вписванията.  На жалба срещу тези  определения на съдилищата  Върховния Касационен Съд потвърждава прекратяването.
      ТОВА СА ЯВНИ И ДОКАЗАНИ  ПРЕСТЪПЛЕНИЯ  - в подкрепа на КРАЖБАТ НА ЕМИЛ КЮЛЕВ чрез ДЗИ.  И защо ли ще се запитате?!  Защото ДЗИ - АД  е прехвърлило тези имоти  на фирма " ПАЛЕНО"-ЕООД  , собственост на Кюлева - съпругата на Емил Кюлев.
      Заведено дело  за имот в центъра на София 2005г.  в Софийски Районен Съд  при наличие  на  влезли в сила решения  на ВАС и ВКС, от които е видно, че  имотът трябва да бъде възстановен на наследниците на бившите собственици - съдия Марияна Георгиева  от Софийски Районен Съд пише абсурдно решение.  То бива обжалвано до Софийски Градски Съд  и ВЕЧЕ  ПОВЕЧЕ ОТ ТРИ ГОДИНИ  НЯМА НИКАКВО ДВИЖЕНИЕ ПО ДЕЛОТО.
      Същевременно " Палено"-ЕООД  си завежда  делца  срещу Столична Община  за тези имоти , с крайната цел  преди горното дело  да влезе в имота. 
        И ТОВА ВСИЧКО  СТАВА В СОФИЙСКИ ГРАДСКИ СЪД - МАФИЯТА   КОЯТО ПОДКРЕПЯ  КРАЖБИТЕ НА КЮЛЕВ  НАД ХИЛЯДИ БИВШИ СОБСТВЕНИЦИ.
             И НИКАКВА  РЕАКЦИ Я НИТО ОТ СВЕТЛИН ВЕЛКОВ МИХАЙЛОВ,  ГЕОРГИ КОЛЕВ  НИТО ВЛАДИМИРА ЯНЕВА - АДМИНИСТРАТИВНИ РЪКОВОДИТЕЛИ  НА СОФИЙСКИ ГРАДСКИ  СЪД.
          Това е с цел :  УЗАКОНЯВАНЕ  НА КРАЖБИТЕ.

        2/. Сезирахме  2007г.  прокуратурата и лично  главния прокурор - тогава доц. БОРИС ВЕЛЧЕВ - главния прокурор  без един ден като прокурор или като съдия, а може и като адвокат!?!?!
              Никакви действия  от ВКП и Главния прокурор. Знаем, ВЕЧЕ  КОИ  ЗАМ. ГЛАВНИ ПРОКУРОРИ   СА "ЧАДЪРА" НА КРАЖБИТЕ НА КЮЛЕВ И  СА В СЛУЖБА НА ЖЕНАТА МУ  - ТОВА СА БИВШИ  АДВОКАТИ  НА МАФИОТИ  И ПРЕСТЪПНИЦИ.

              ТАКА СЕ УЗАКОНЯВАТ КРАЖБИТЕ  НА  МАФИЯТА - ЧРЕЗ БЕЗДЕЙСТВИЯ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ  НА СЪДИ  И ПРОКУРАТУРА.
 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lordmdobrev
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1004499
Постинги: 1250
Коментари: 97
Гласове: 367
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930