Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2019 08:28 - ГЕОРГИ КОЛев - бившият председател на Върховен Административен Съд и човек на Б.Борисов и Цв.ЦВ. ПОЛУДЯЛ ЛИ Е ?!?!?!
Автор: lordmdobrev Категория: Лични дневници   
Прочетен: 620 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg



ГЕОРГИ  КОЛев – бившия председателя на Върховен административен съд и доверено лице на Бойко Борисов и Цв.Цветанов   ме  изненадата  усърдно и абсурдно.  Трябва да отбележа, че той е в момента председател на второ отделение на ВАС  макар че нямам никаква информация някога  той да се е явявал а конкурс за съдии във Върховен АДминистративен Съд.

   Та великият  игениален човек на БОЙКО БОРИСОВ и ЦВ.ЦВЕТАНОВ по жалба срещу определени е на съдия от АССГ иска  от Мариола Гарибова - , макар че последната е заплатила съответната  дължима държавна такса от 5 лева , следните документии такси  иначмеще прекрати делото:

 

1-     Такса от 25 лева- допълнителна,  въпреки че таксата по частна жалба по адм .дело  на АССГ е само и ЕДИНСТЕВНО 5 лева.

2-     Жалбата на М.Гарибова да се приподпише от адвокат,  въпреки че  ВЕЛИКИЯТ  И ГЕНИАЛЕН СЪДИЯ  ГЕОРГИ КОЛев   много добре вижда  че  жалбата е от ЧСИ ,  а обикновено ЧСИ-тата са юристи,  и че  Марола Гарибова е била  бивш наказателен и граждански съдия  десетки години като такава и за разлика от ГЕОРГИ КОЛев  няма отменена решение или присъда, десетки години адвокат -  а ноторно известно е че един съдия е юрист.

3-     Да представи  ако  не подпише жалбата адвокат -  документи за юридическа правоспособност.

ТОВА Е ВЪРХА   на МАФИЯТА.

 

През социализма   имаше едно неписано правило ,1 че никога и по никакъв случай не трябва да се назначава завършил право в МВР школата за съдия или  даже за прокурор . Презумцията беше – ами те са обучени по.добри престъпници.

 

Така  че  разпорежданто на ВЕЛИКИЯТ И ГЕНИАЛЕН СЪДИ Я НА БОЙКО БОРИСОВ и Цв.ЦВЕТАНОВ явно извършва принуда  - да се заплащат  НЕДЪЛЖИМИ ДЪРЖАВНИ ТАКСИ ,  за да се крадат от хазната, сигурно знаете, че  всички такси по дела веднага  се прехвърлят по сметки на Министерство на финансите.

 От друга страна действията на великият и гениален  съдия ГЕОРГИ КОЛев не ме очудват-  имам доста доказателства как той нарушава законите на тази държава в УСЛУГА НА МАФИЯТА.

 

  Същият  е ходил заедно с друг човек на МАФИЯТА  професор бивш председател на  ВКС  при лица – турски граждани  от партията ДПС  да се договорят  с кандидат съдии и прокурори  какво ще обещаят да правят ако станат такива. 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lordmdobrev
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1004501
Постинги: 1250
Коментари: 97
Гласове: 367
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930