Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2022 11:39 - Ще изчисти ли зам.министър ЮЛИЯ КОВАЧЕВА частното съдебно изпълнение от МАФИЯТА МУ!!
Автор: lordmdobrev Категория: Лични дневници   
Прочетен: 271 Коментари: 0 Гласове:
1



 Ще ичисти ли зам.министър ЮЛИЯ КОВАЧЕВА   частното съдебно изпълнение от МАФИЯТА в него, която подкрепя и прикрива извдършването на престъпления  от НЕЙНИ ВИДНИ ЧЛЕНОВЕ - "БИВШИ и насотящи ченгета!?!?!

 ИЛИ НАПРОТИВ!!  Ще я обслужи!?!?!

------------------------------------------------------------------------

              До  зам. Министър  ЮЛИЯ КОВАЧЕВА – ресорен  зам. министър за ЧСИ нотариуси -   МИНИСТРЕСТВО НА ПРАВОСЪДИЕТО   ИНСПЕКТОРАТ  към Министрество на Правосъдието    1040   София, ул. Славянска № 1

                     

            До  Народното събрание  -  Комисия по конституционни правни въпроси

                            МИЛЕН ИЛИЕВ МАТЕЕВ председател, АНДРЕЙ НИКОЛАЕВ МИХАЙЛОВ зам.-предс.

                           АННА ВАСИЛЕВА АЛЕКСАНДРОВА зам.-предс.,  АТАНАС  СЛАВОВ зам.-пр.

                           ФИЛИП  ПОПОВ зам.-предс.БРАНИМИРБАЛАЧЕВ член, ГЮНЕР НИХАТ АХМЕД член

                           ДАНИ КАНАЗИРЕВА член, ДИМИТЪР ГОЧЕВ член, Екатериза Захариева-член

                           ИВА МИТЕВА ЙОРДАНОВА-РУПЧЕВА член, КРУМ ЗАРКОВ член

                           МИРОСЛАВ ИВАНОВ член, НИКОЛИНА АНГЕЛКОВА член,  ПЕТЪР КЬОСЕВ член

                           ПЕТЪР КУЛЕНСКИ член, ПЕТЪР ПЕТРОВ член, СТЕФАН  МИРЕВ член

                           СТОЮ СТОЕВ член, ХАМИД, ХАМИД член, ХРИСТО  ИВАНОВ член

                          ЦВЕТАН  ЕНЧЕВ член,  ЯВОР БОЖАНКОВ член,    И-мейл – 47_kkpr@parliament.bg

                                                    1169 София Народно събрание , пл. Княз Александър 1 № 1

 

            Тo   the  European Commission  -  President  von der Layen,  Vice-president

                Timmermans,Vice-president – Ansip, Mrs. Mogherini,, 

                        For  the  District Court New YORK – USA Regarding act of Rocketeer Infl.

                           And Cor. Org.Organized crime  control act of 1970 – 18 U.S>C. &&1961-68

                   

    ИСКАНЕ ЗА ОБРАЗУВАНЕ ВЕДНАГА НА ДИСЦИПЛИНАРНИ ПРОИЗВОСДСТВА СРЕЩУ с ЛИШАВАНЕ ЗАВИНАГИ  на ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА СЪВЕТА НА КАМАРАТА  и реално осъществен  ЧЛ. 282 АЛ.1  АЛ.2  И АЛ.3  ОТ НК  И ОСТРАНЯВАНЕ ОТ ДЛЪЖНОСТ НА ЦИТИРАНИТЕ ПО-ДОЛУ ЧСИ –ТА  поради факта че са ОПАНАЛИ ЧАДЪР и СА  ПРИКРИЛИ ДОКАЗАНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ – КРАЖБА НА 670 000 лева  от ЧСИ Радост Горанова-Чолакова и ЧСИ Иван Тодорово Чолаков и са отказали образуване на дисциплинарно производство и  с лишаване от права като ЧСИ Радост Чолакова и ЧСИ Иван Тодоров Чолаков , доказано от СПЕЦИАЛИЗИРИНАТА ПРОКУРАТУРА

      Доказателства  сигнал жалба  номер 94-00-197 от дата 06.08.2021

   ПРЕДЯВЯВАНЕ  към всички

             

              ОТ КНЯЗ лорд академик проф. МОМЧИЛ ДОБРЕВ ДОБРЕВ

                      Фирма по прехъврлено вземане , Goldman Management LLC

                     София  ....................................................................

 

             СРЕЩУ: Съвета на камарата на ЧСИ

                ЧСИ  Иван  Хаджииванов  ,  ЧСИ Стефан Горчев   

              ЧСИ  Мария Цачева ,   ЧСИ Росица Апостолова

              ЧСИ Георги Тарлъовски, ЧСИ Сия Халаджова,ЧСИ Никола Попов

           ЧСИ  Виктор Стоянов, ЧСИ Диляна  Илиева- Костадинова

            ЧСИ Делян  Николов,ЧСИ  Сийка Анадолиева,

            ЧСИ  Христо  Георгиев, ЧСИ Георги Дичев,   ЧСИ Стоян Якимов 

                                                                                                                                                     

      Уважаема госпожо  цам. Мивиднъл ЮЛИЯ КОВАЧЕВА,

 

      С настоящото правя искане от Вас да ОБРАЗУВАНЕ ВЕДНАГА НА ДИСЦИПЛИНАРНИ ПРОИЗВОСДСТВА СРЕЩУ с ЛИШАВАНЕ ЗАВИНАГИ  на ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА СЪВЕТА НА КАМАРАТА  и реално осъществен  ЧЛ. 282 АЛ.1  АЛ.2  И АЛ.3  ОТ НК  И ОСТРАНЯВАНЕ ОТ ДЛЪЖНОСТ НА ЦИТИРАНИТЕ ПО-ДОЛУ ЧСИ –ТА  поради факта че са ОПАНАЛИ ЧАДЪР и СА  ПРИКРИЛИ ДОКАЗАНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ – КРАЖБА НА 670 000 лева  от ЧСИ Радост Горанова-Чолакова и ЧСИ Иван Тодорово Чолаков и са отказали образуване на дисциплинарно производство и  с лишаване от права като ЧСИ Радост Чолакова и ЧСИ Иван Тодоров Чолаков , доказано от СПЕЦИАЛИЗИРИНАТА ПРОКУРАТУРА  по сигнал жалба  рег № 94-00-197 от 06.08.2021г-

     и отстраняването им от длъжност поради по-долу цитиранат фактология за ЯВНО ИЗВЪРШЕНО ТАКОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, прикриване на престъпление ДОКАЗАНО от СПЕЦИАЛИЗИРАНАТА ПРОКУРАТУРА от ЧСИ Радост Горанова-Чолакова и ЧСИ Иван Тодоров Чолаков , по подаден сигнал  в Камарата на ЧСИ   и опънали чадър над ДОКАЗАНО ОТ СПЕЦИАЛИЗИРАНАТА ПРОКУРАТУРА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ От ЧСИ Радост Горанова-Чолакова и ЧСИ Иван Тодоров Чолаков ,.

   Правя  искане  за ЗАКРИВАНЕ НА  ЧАСТНОТО СЪДЕБНО ИЗПЪЛНЕНИЕ поради доказано престъплени е от ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА КАМАРАТА НА ЧСИ.

 

   ФАКТОЛОГИЯ:

    Подаден сигнал  от фирма ДИЦ за  СХЕМА НА КРАЖБА   на 670 000 лева от  КРЕДИТОР от ЧСИ радост горанова –Чолакова,  и ЧСИ Иван Тодоров Чолаков

     1/.  Доказателства че ЧСИ Радост горанова Чолакова с район на действие Софийски Окръжен Съд – ИЗВЪРШВА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ И СЛЕДВА ДА ЛИШИТЕ ОТ ПРАВА ВЕДНАГА като  ЧСИ от ВАС.

     2/.   Доказателства за схема за КРАЖБАТА на мои на фирматами пари в размер на над 670 000  лева при която кражба участвуваха  ЧСИ Горанова  Чолакова ,  БСИ Чолаков, адвокат,  трето лице, , фирма и други.

   

     ИЗИСКВАМ ДО три дни след получаване на настоящото :

     1/. Да лишите от права като ЧСИ ЧСИ  Горанова-Чолакова  тъй като извършва тъговска дейност – доказателства – договор.

     2/. Да образувате дисциплинарно  и наказателно прозиводство   срещу ЧСИ радост Горанова 0- Чолакова , ЧЛИ Чолаков  ,  адвокат,   фимата и трети лица  ДОКАЗАНО О Т прокурор в СПЕЦИАЛИЗИРАНАТА ПРОКУРАТУРА..

     3/.  ДА ЗАКРИЕТЕ   ЧАСТНОТО СЪДЕБНО ИЗПЪЛНЕНИЕ  -  явна  подкрепа на МАФИОТСКИ ПРАКТИКИ  и практика за КРАЖБА НА ПАРИ от взискатели.

          Още повече че Камарата наЧСИ    не образува дисциплинарно дело срещу  ЧСИ Горанова- ЧОЛАКОВА  и лишаването и от права като ЧСИ поради извършване на търговска  дейност.

  ЯВНА ПОДКРЕПА НА МАФИОТСКИ И  КОРУПЦИОННИ ПРАКТИКИ     и престъпления  за кражба на пари на взискатели.

          АКО  до    три дни не бъдат предприети съответнитемерки  ВИ ПРЕДЯВЯВАМ  СУМАТА От 679 000 лева загуби  и 1 980 000 лева пропуснати ползи и печалби  при кражбата на парите на фирмите ни от ЧСИ  Горанова-Чолакова.

 

     Изпратен сигнал до ПЕЦИАЛИЗИРАНАТА ПРОКУРАТУРА и доказано  престъпление от ЧСИ-тата -  ЧСИ Радост ЧОЛАКОВА , ЧСИ Иван Тодоров ЧОЛАКОВ,  адв. АЛЕКСЕАНДЪР ТОНЕВ и лицето Александър Николаев Георгиев , окрали ми 670 000 лева – пари

 На фирмата ми „ ДЦИ ООД, в схема организирана и проведена от тях.

 

 ФАКТОЛОГИЯ

    1/. С настоящото   правя искане за НЕЗАБАВНОТО ЛИШАВАНЕ ОТ ПРАВА КАТО ЧСИ  „ ЗАВИНАГИ“ на ЧСИ Горанова-Чолакова   рег. № 925  поради следните нарушения:

            Във връзка с лишения от права Иван Тодоров Чолаков и приелият служебния му архив ЧСИ Радост Горанова – Чолакова рег № 925 с район на действие Софийски окръжен съд, която е и негова съпруга, съм длъжен да  Ви уведомя за следните нередности :

1 Кантората,където се помещаваше дейността и служебния архив на ЧСИ Иван Чолаков в София,бул.“Цар Борис3“ № 7,етаж 3, офис 5 след лишаването му от права продължава да се ползва като кантора, този път на ЧСИ Чолакова,което  е видно от нейния сайт. В сайта четем съобщение от ЧСИ Чолакова,че за срещи с клиенти срещи с ЧСИ могат да се осъществяват в кантората в София, както и уведоление във връзка със служебния архив на лишения от права Иван Чолаков- съобщениеуче справки по самите дела и депозиране ан документи могат да се извършват на адрес гр.София,бул.“Цар Борис3“ № 7,етаж3,офис 5,който е адресът на бившата кантора на Чолаков.

            Съгласно разпоредбата на чл.12 ал.3 от ЗЧСИ се намира на територията на района на окръжния съд. За ЧСИ Радост Чолакова това е Софийски окръжен съд,като кантората в гр.София на цитирания по-горе адрес не попада в този район.

            Частният съдебен изпълнител е длъжен да спазва стриктно законите, като несъответствие с изискванията за кантора по чл.12 от ЗЧСИ може да доведе и до прекратяване на правомощията му.

      2/.    Въпреки че ЧСИ Иван Чолаков  е лишен от права за което научих  от медиите, същият продължава в кантората си на бул. Цар Борис № 3   , да се представя като частен съдебен изпълнител, в която кантора работи  и съпругата му  ЧСИ Чолакова-Горанова, за която научих че е с район  на действие Софийски окръжен съд, което е  ИЗВЪН СОФИЯ. В кантрота има и помощен екип от минимум 3 човека, за което сигнализирам.

      Подавам сигнал за проверка дейността на ЧСИ Радост Чолакова рег. № 925 ЧСИ В.Любенова рег 780 и ЧСИ Иванов Чолаков за извършени от тримата заедно и поотделно на драстични нарушения и злоупотреби, уронване престижа на професията,като съм поискал бъдат образувани дисциплинарни производства срещу тримата с налагане на най-тежкото наказание“ЛИШАВАНЕ ОТ ПРАВА „ ЗАВИНАГИ.

      Фактите са следните :

       Въз основа на изпълнителен лист,издаден от СРС 74 състав по гр.д.№ 49188/2013г.в полза на фирма „Бобо 5 и синове“ ООД, представлявана от Николай Борисов Нейков с адрес Ябланица,ул.“Гурко“ № 72 при ЧСИ Иван Чолаков бе обазувано изпълнително дело под номер20137830400706 преобразувано от ЧСИ Чолакова под № 20189250401592.

       Тъй като по изпълнителното дело при ЧСИ Чолаков и след това при чСИ Чолакова нямаше никакви изпълнителни действия и не беше  поискано извършването им от взискателя „Бобо 5 и синове“ ООД подадох на 19.03.2021 г.молба за прекратяване на изпълнителното дело поради настъпила переменция,което тя не стори.

        На 19.04.2021 г.се снабдих с изпълнителен лист срещу Пътно строителство Добрич за сумата от 595 563,10 лв.Същият ден получих и запорно съобщение по изпълнително дело 706/13 г.На 19.04.2021 г. моят длъжник по моето изпълнително дело превежда по искане на ЧСИ Чолакова, което тя прави  въпреки настъпилата переменция и без да е прекратила изпълнителното дело , за което я задължава законът и при положение, че прекратяването настъпва по право, а не по силата на акт на Съдебния Изпълнител ,с което искане тя запорира цитираната сума, по моето вземане от длъжника Пътно строителство, които и превеждат сумата по нейното изпълнително дело и по нейната специална сметка.

         На 12.07.2021 лично бях поканен от ЧСИ Иван Чолаков да посетя офиса му на бул.“Цар Борис“ № 7 в София, за „да работим“.Той ме прие в неговия кабинет.

        В кантората бяха ЧСИ Чолакова и още две служителки.В кабинета си,където бяхме само двамата ЧСИ Чолаков ми хвърли на масата две неща за подпис от мен. Започнах да чета,а той казва,“какво ще четеш,аз няма да те лъжа“.Единият лист беше за Бобо 5 и синове,но за втория възразих.Това беше някакъв договор за поръчка,който прилагам, по силата на който разликата от преведената сума от Пътно строителство 595 565 и сумата по изпълнителния лист и  разноските, следваше да се преведе на доверителна/клиентска/сметка на адвокат Александър Ивайлов Тонев,със служебен адрес София,ул.“Дунав“ № 13,ет.2,като сметката бе в ОББ.

        Не познавам адвокат Тонев.Отказах да подпиша този документ и тогава Чолаков стана     отвори стъклената щора в кабинета и там видях три лица,които не познавах.Чолаков ги покани с ръка да дойдат при нас и каза“ТЕЗИ МОМЧЕТА СА ТУК, ЗА ДА ТИ ПОМОГНАТ ДА ПОДПИШЕШ ИПОСЛЕ  ЩЕ ГИ ПОЧЕРПИШ“.

       Аз се изплаших много и тъй като нямах друг избор подписах договора.Този договор се подписа и от Иван Чолаков като контролираща страна, като не бе подписан от адвокат  Тонев, тъй като той не присъствуваше в кантората на Чолаков, в качеството на изпълнител по договора. В последствие знам,че сумата по изпълнителния лист е била преведена на взискателя по изпълнитлното дело образувано при ЧСИ Чолаков под номер 706/13 и преобразувано при ЧСИ Чолакова под номер 1592/18.В последствие на имейла получавах съобщения от Чолаков,че може да ми преведе най-много 40- 50 хиляди лева от остатъка от 595 563 след превеждане на взискателя „Бобо 5 и синове“ и получих заплашително,че и без тях ще остана след като не искам да ги получа.

    СЛЕД КАТО СУМАТА ОТ НАД 470 000 ЛЕВА Е ПРЕДВЕДЕНА на адв. Александър ТОНЕВ  след покана до него  да ми я преведе, същият  ОБЯСНИ че тъй като лицето  АЛЕКСАНДЪР НИКОЛАЕВ ГЕОРГИВ КОЙТО имал пълномощно от мен , което реално е оттоглена на дата 30.11.2016г. и въпреки че е оттеглено и това се знае както от ЧСИ ЧОЛАКОВ така и от ЧСи РАДОСТ ЧОЛАКОВА,  последният – АЛЕКСАНДЪР НИКОЛАЕВ ГЕОРГИЕВ БИЛ ИЗТЕГЛИЛ ПАРИТЕ НА ФИРМАТА МИ  от специланта адвакотска сметка на адвокат АЛександър ТОНЕВ„

 

     ТОВА Е СХЕМА ЗА КРАЖБА НА ПАРИ В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ .

 

            На 06.08.2021 г.получих ПДИ от ЧСИ Веселка Любенова рег № 780 по образувано при ней изпълнително дело 20217800400253,копие от която прилагам.Делото бе образувано по същия изпълнителен лист,с който бе образувано при ЧСИ Чолаков и преобразувано при ЧСИ Чолакова,а именно издадения по гр.д.49188/13 г.на СРС 74състав в полза на „Бобо5 и синове“ ООД. С поканата съм поканен извън заплатените вече суми по изпълнително дело 706/13 на Чолаков преобразувано под нов номер 1592/18 на ЧСИ Чолакова,като общият размер на задължението бе нараснал на 188 662,31 лв.

            Очевидно е,че управителят на фирма“Бобо5 и синове“ ООД не само е превишил право,но след взимане на изпълнителния лист го е образувал отново при ЧСИ Любенова, като  ЧСИ Чолакова не е следвало да връща изпълнителния лист по който има пълно плащане и той е следвало да остане при нея по изпълнителното дело, тъй като сумата е събрана.

            По отношение на ЧСИ Любенова при представянето и на изпълнителен лист от 2013 година ,по който очевидно вземането е погасено, същата би следвало да се въздържа от изпълнителни действия, за да не причини вреди. Противно на това правило същата е наложила запор  върху вземанията ми от адвокат Александър тонев и ЧСИ Чолакова. Т.е.  ТОВА Е СХЕМА ЗА КРАЖБА НА  ВСИЧКИТЕ МИ СРЕДСТВА – НАД  670 000 лева.

            Макар, че  ЧСИ Чолаков е лишен от права, офисът му на бул. “Цар Борис Трети“ в София е отворен и функционира, където упражнява дейност и  ЧСИ Чолакова, чиято териториална  компетентност е извън София град и е  с район на действие Софийски окръжен съд и нейния офис не е в София, а в Сливница. По какви причини Чолаков се представя за действащ ЧСИ след като е лишен от права.

Тъй като извършеното от тримата Чолаков, Чолакова и Любенова грубо нарушава принципите на съдебното изпълнение,морала и доброто име на частното съдебно изпълнение ,извършеното говори и за осъществени състави на престъпление ,за които допълнително ще сигнализирам Специализирана прокуратура за организирана престъпна група.

 

        3/.  ЧСИ Горанова-Чолакова извършва   търговска дейност .

    Цветан Петров Петков е принуден да подпише ДОГОВОР ЗА КРЕДИТИРАНЕ С ЧСИ  Радост Горанова-ЧОЛАКОВА

 

      ИСКАНЕ  от главния прокурор ИВАН ГЕШЕВ,

 

   ВЕДНАГА  да бъде образувано  досъдебно производство за ИЗМАМА И КРАЖБА  В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ ОТ ПРИСТЪПНАТА ГРУПА – ЧСИ Горанова-Чолакова, ЧСИ Иван Тодоров Чолаков, адв. Тонев и лицето АЛЕКСАНДЪР НИКОЛАЕВ  ГЕОРГИЕВ.

 

   3/. С настоящото   правя искане за НЕЗАБАВНОТО ЛИШАВАНЕ ОТ ПРАВА КАТО ЧСИ  „ ЗАВИНАГИ“ на ЧСИ Горанова-Чолакова   рег. № 925 , тъй като същата  извършва несъвместима ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ в НАРУШЕНИЕ НА чл. 6 т.7  от ЗАКОНА ЗА ЧАСТНИТЕ СЪДЕБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ и  ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЛИШЕНА  от права като Частен Съдебен Изпълнител  само на това основание.

     Прилагам Ви  ДОГОВОР ЗА ФИНАНСОВА ПОМОЩ от дата 01.09.2019г.  между РАДОСТ  РУМЕНОВА ГОРАНОВА-ЧОЛАКОВА – като заемодател и   мен Цветан Петров Петков  като заемополучател.

        От този договор се установява, че ЧСИ Чолакова-Горанова в нарушение на ЗЧСИ, извършва няколко нерегламентирани дейности като търговска, кредитна без необходимото разрешение и дейности в грубо нарушение на правата и задълженията на ЧСИ, както и лобиране по търговско дело.

            Цел на договора по т.3 А и Б са   цитираните   изпълнителни дела от служебния архив, по които съм длъжник, а   Радост Руменова Горанова-Чолакова е Частен Съдебен изпълнител. Именно тези уговорки противоречат на правата, които по чл.2 от ЗЧСИ са възложени от Министъра на Министерство на правосъдието, който така, като ги е възложил, така и има правата да ги отнеме, дори и без провеждане на дисциплинарно производство, иницирано от него, по което може да поиска наказание“лишаване от права завинаги“.

            В т.3 и сл. Е уговорено и  възнаграждение, под формата на лихва, също недопустимо за частен съдебен изпълнител

    

---------------------------------------------------------------------------------------

   Госпожо председател на ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ  Урсула фон дер ЛАйен Вие и ВАшия предшественик,

     Въпреки ,че бяхте уведомени за МАФИЯТА в Частното Съдебно  Изпълнение  и касаещо  настоящия случай и тъй като Вие не предприехте никакви законови мерки и десйтвия,     ВИ  ПРЕДЯВЯВАМ И ВИ КАНИМ ЗАРАДИ ПРИЧИНЕНИТЕ НИ ОТ ВАШИТЕ БЕЗДЕЙСТВИЯ  ЗАГУБИ ДА НИ ЗАПЛАТИТЕ  ДО СЕДЕМ ДНИ СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА НАСТОЯЩОТО    800 000 лева загуби и 1 980 000 лева пропуснати ползи и печалби.

    ПРИ НЕПЛАЩАНЕ ЩЕ ПОТЪРСИМ ПРАВАТА СИ В МЕЖДУНАРОДЕН СЪД.

Дата 28.03.2022г.  Подпис:                      /  КНЯЗ лорд академик проф. М



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lordmdobrev
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1008693
Постинги: 1250
Коментари: 97
Гласове: 367
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930